DuttiTjaj.se

Fick iväg grabben till dagis och det gick hyfsat smärtfritt och snabbt, och har även lyckats röja större del av lägenheten och det känns så uppfriskande! Har velat göra det länge men har ni någonsin försökt städa eller röja ett hem med en 2½ åring som gärna(!!) hjälper till. Det är värdelöst. Antingen så hinner man inte bli fördig på stället för att det blir plötsligt blir farligt tyst i lägenheten vilket innbär hyss, eller så blir det total kaos för att han vill hjälpa till och jag har kontrollproblem och vill ha det på mitt sätt.
Då råder det en mindre familjekris och det går man inte med och städat kunde jag i och för sig gjort när jag var barnfri men jag var mestadels av tiden i stallet och sen hos min pappa så det blev inte av och grabben har varit sjuk i drygt 1½ vecka och dra igång då samt att här har varit lite hunddagis? ehm, nej då lever vi lite i ett kaos.
 
Det sista jag ska göra innan gangsterna ska hem är att ut med soporna och sen börja så smått med att slänga återvinning och tjata på mitt fastighetsskötare om ett förråd för just nu älskar jag min hall, just för att där inte står en stor fet jävla barnvagn och tar plats! Får jag väck den så får jag även till ett helt rum till (!!) What, bor jag i en fyra och inte en tre med förråd i lägenheten, amazing! Då kan jag tillochmed få hem min bilbarnstol som jag äger som jag snart har glömt att jag göra. ;p
 
Imorgon väntas divers samtal som ska ringas, puh, inte min grej men jag SKA göra det om jag så måste dö på kuppen eller skjuta mig i foten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0