Bubblan.

Nånstans på vägen, inte överdrivet längesen gick jag vilse i mig själv. Ännu idag har jag inte hittat tillbaka. Det svider, något så fruktansvärt men jag biter ihop och hoppas det blir bättre. Har några få ljusa stunder att se framemot. Vad jag vet so far. ^^

Från det ena till det andra, kom hem igår. Knappt skönt! Borta bra men fan va hemma är bäst. ^^ Har saknat min säng så det heter duga eller ja hela hemmet, att få gå från bastu 24/7 till en sval, så underbart. <3 ^^ Har ett stort hat för varme. :P
Nog om det, fick iväg sambon till sjön igår, mest för att den lilla lurviga skulle få bada och det gjorde hon. Haha, inte så mycket som en torr fläck på henne vill jag lova. Och hon njöt, ja jävlar va hon trivdes. Jag fick ju äran att traska ut i vattnet, dock bara till knäna men gud va skönt det va. Ångrar lite att jag inte bada men får ta det nästa gång vi ska iväg. ^^ Oavsett om det blir hav eller sjö, för bada det ska jag fan.
Efter badet bar det av till svärfar för grillning, där blev hon rastade med fotboll haha somnade både fort och gott inatt och har tydligen inte återhämtat sig än för har sover som en sten i soffan medans en annan sitter och har ont som man skulle kunna lägga sig i fosterställning och dra täcket över huvudet och inte gå upp eller röra sig förrän ungen ska ut.. suck..

lost in the blost

Usch vad jag saknar mitt hem, men säng. Gud ja, min säng. Det måste va den jag saknar allra mest. ^^ Dagen har varit dryg men den börjar lida mot sitt slut och ingen är gladare än jag känns det som. Blir det svårigheter att somna så finns Läckberg nära till hands. ;)

Det har ryktas om en tidigt hemgång imorgon, men tjaa, inget är hugget i sten och vad jag vet så står det bad på schemat, för hunden i alla fall. Även en klippning och ett bad när dagen är slut haha. ^^ Uppskattat lär det inte vad direkt. ;p
Även ett stort beslut kommer fattas och jag har ett antal timmar på mig att ställa in mig på det värsta, vi får väl se hur det går. Är jag helt säker på vad jag vill ens? Och hur många gånger har jag inte ställt mig den fråga? Och hur många olika svar har jag inte fått?
Ska jag ersätta plan B med plan A istället? Ska dom byta plats eller ska plan A strykas helt? Jag vet inte, men imorgon måste jag ha ett svar av mig själv. Kvällen lär sluta med pappersvis kladd och en jävla förvirring. Kanske ska göra för och nackdels-grej? Hmm.. Ett bra tips, lär kanske bli det. Meeeen det blir inte förrän hunden har pissat och det blir inte förrän vid tio. *jippi*

Har många Om, När, Hur och Varför i huvudet. Misstänker också att jag blev ordentligt fuckt up -09 har en del jag inte är säker på som jag måste veta och få svar på. Har en massa att reda upp men också en del att sikta in mig på som kan ta mig genom dagen och göra mig glad. ^^ - Im loving it. (;

tjingeling

Old times.

Drog över go musik från förr, av någon skum anledning har musiken försvunnit lite smått i mitt liv and it sucks dude. "/ Lånade ut mp3 till bror min, har stora misstankar att jag inte behöver den just nu sen kan det alltid va en början på fred, who knows?

I alla fall, satt och funderar på den gamla tiden. Hur ung och dum man har varit. En massa trams man har hittat på och nu är allt dött. Har man vuxit upp eller ? Det känns inte riktigt så. Man är ju äldre men stundvis lika dum som förr. ^^ Kan det va så illa att graviditeten har påverkat mig, gjort så att jag känner mig vuxen och nånstans i det hela känns det inte som att jag har kommit lång i mitt liv, men å andra sidan, barn är ett stort steg. Och jag vet vad mitt nästa stor steg kommer bli, och ett antal steg därefter. Men det känns lugnt, jag kommer fixa det. Har jag gett mig fan på det så fixar jag det. ^^, Så bra känner jag mig själv.

Ska kolla upp hur nästa vecka ser ut och se om Rozzi har kommit till stan och hänga lite med henne, träffa hennes el kidz och jämföra magar haha. Typ. ^^ Snacka lite trams, gå igenom gamla tider och blicka framåt. Det här fixar jag, det brukar jag göra. Det finns en plan utöver allt annat. Läst nånstans där det va någon som skrev att har man en plan B så satsar man inte helt hundra på det man vill. Känns sådär att tänka på det nu, men tja. Allt kan man inte styra över så vi tar dagen som den kommer.

Va framtiden har att erbjuda återstår att se, det jag missar kommer inte göra mig något för det jag får uppleva istället kommer va bättre och mer värt. :) Det ordnar sig.

tjingeling

längtan

Ja jisses, går nu in på den sista spurten i graviditeten. ^^ Helt underbart faktiskt, snart är det över och vi långtar så. Både jag och Morgan. Helt underbart när du väl kommer finnas som man kan se på dig, röra dig och bara dö aaah..v lycka. ^^, Gaah. Jag vill inget annat än att du kommer nu, vill ha dig här precis som din pappa och moster. ^^ Ja som hon längtar. :) Älskar lär du bli, det vill jag lova.
Vill använda allt som är köpt till dig, och snart är du här. ^^

Underbart <3

Ursäkta, men fan så irriterande..

Nu har jag helt enkelt tröttnat. Jag visste inte att internet och mobilen telefonen va enkelriktad. Är ganska trött på att höra "ja men vi kan väl höras av" "länge sen, får ses snart" "Vi hörs i veckan" och allt va det är. Tydligen så är det upp till mig eller vadå? Men jag har tröttnat, jag orkar inte ringa runder till folk. Jag är såå less på min lur så det är hemskt. Orkar inte ringa från den, vill knappt prata heller för det är sååå tröttsamt att det är upp till mig, verkar det som. Inte konstigt man håller på att bli idiot.
Och folk som bara är så satans nyfikna kan väl gå och kamma sig för har man inte hört av sig innan eller på ett tag så behöver man inte börja med det nu heller!! Funkar inte på mig, jag är inte den typ och för mig är det bara så genomskinligt så det är pinsamt.
Jag behöver ingen som höra av sig för man är nyfiken eller för att skryta jag är ingen sån människa som tåler det, kan man inte prata som normalt folk så får det fan va så. Oooh, så irriterad jag men fan asså, nu räcker det.

Annars är där mycket på schemat idag. ^^ Städa rum för rum, sortera och bära ner i källaren vilken man kära man ska hjälpa mig med. Ska även sortera och kasta skit som vi inte har någon användning för eller som jag helt enkelt tycker är råfult.

Haha har också kommit fram till att vi antingen har för mycket grej eller för liten lägenheten, men jag röstar på alternativ två. ^^,

Min uppdrag kallar.
tjingeling.

trött..

Hunden ligger och sover på golvet, gottegris. Funderar på att joina henne fast i sängen och inte på golvet. Känner mig trött, rent psykiskt. Känns som det är massa onödigt som tar min energi. suck. Ska hem till mamma ikväll då han ska iväg på sitt. "/ Och nu är han på jobb, känns som man knappt ser han om dagarna och imorgon är det full rulle vill jag lova... Ska städa tillsammans och så ska vi handla massa mat och sen massa annat mojjs som vi behöver. Trötta mig va? Det roliga ska bli och se vilken tid man får upp han imorgon. Haha alltid lika intressant faktiskt.

Jahaja, kanske ta en tablett och sen bara krypa ner i sängen och sova nån timme till. Sååå jewfla najs det hade varit.
Längtar tills den lilla huliganen kommer ut. :) Så man kan få tillbaka sig själv, sova på mage, ut och gå i ett tempo som är så långt ifrån en gamling med höftkulsoperation, skor som man kan ha och kläder som kan passa. Gaaah så skönt. OCH HALSBRÄNNA som man kan slippa. Fan vad jag längtar. Och sen bara slippa ha en ballong på magen. Så naaajs. :) <3 mom n dad loves you ^^

Ska funderar ut saker jag kan göra för att aktivera mig i dom 33 dagarna som återstår. Så jewfla great. Har även ett par saker inplanerat framöver. naaajsigt. ;p

Nej en tablett och sänge, ja tack.


tjingeling.

RSS 2.0