Humbug!!



Jag vill tatuera mig! Fasligt mycket, snäppet innan sinnessjuk känns det som. 
Lite grann för att hedra, lite för att saknaden är så enorm och i ett dåligt  försöka att fylla ett tomrum efter min älskade vän.

Kära, fölsegrisen  som lämnar ut presenter. Glöm inte bort att lämna pengar, presentkort går också bra till min tatuering jag så gärna vill ha. Tack på förhand 

Shopping, i like it

Det är nu jag börjar undra om jag har lite shopping problem. Fast... Näää, tveksamt. Åkte iväg med min mamma idag och syftet var förvaringslådor till Albin och två krukor och bara Ikea men mamma skulle till biltema och där hittat jag en förvaringslåda, shake och kattskål. Vidare mot rusta där blev det örhänge samt schampo och sen mot ikea där jag ÄNTLIGEN köpte nytt täcke samt en kruka och små korgar. Va lite inne på en ny bokhylla men det får vänta ett litet tag till. Så nu har jag shoppar så det räcker för ett tag.

Nu blir det film innan jag ska fixa och trivs hemma.

Shopping, doktorn

Efter att ha halvt om halvt sucktat efter lite mellandagsrea så åkte jag till hyllinge med Albin och hans far. Vi såg även madgardaska 3, värd att se. Länge sen jag skratta så mycket åt en tecknad film. 

Har även varit med Albin hos doktorn för hans hosta vill inte ge med sig så det blev lite ögonsalva för att hans öga rinner och lite hostmedicin. 

Mellandagsrean va rätt så okey på familia då jag inte vill köpa för mycket så det blev lite strumpor åt Albin, samt plastisock. Jag köpte mig 2 bh för 150,- helt OK för i min värld kan man aldrig få för många bhs. ;) och såklart blev det inom lekia för se om där va något kul åt Albin (för han fick nog inte tillräckligt i julklappa) ;) I alla fall, det blev playmobil (mamma gillar ;)) hovslagare och mer sånt ska det bli, jag fullkomligt älskar playmobil och lego men legot får vänta lite så vi kör på duplo och playmobil istället. 

L❤ve

Vilken ångest, saknar och ett knipe fantastiska känslor jag vaknade med imorse. Hade en fantastiskt dröm om en underbar vän till mig, min älskade Styxx! Känslan av att vara ett med henne, får känna hennes mjuka päls, den så igenkända doften av häst, den fantastiska känslan man kände med henne, auch, vad jag saknar henne!  När jag vakna så kände jag sorgen jag kände precis efter jag visste hon hade lämnat mig. Jag vill så gärna känna den glädjen igen, och det ska jag få. Det jobbiga är att det kommer ta ett bra tag till innan jag är där. :(  Men från något tragiskt till en annan del magiskt. Fick hänga på och åka lite lastbil idag, så jävla Nice det är! Tycker det är på något underligt sätt skitkul! Jag vill så gärna ha lastbilskort, håller tummarna sen efter jag har fått tummarna ur röven förstås.  Jag har en lite plan inför 2013, och det bara SKA bli så!  Usch ja, klockan går och snart dags att gå upp lägga sig för jag måste ringa doktorn imorgon. 

Julen

Hoppas alla har haft en god jul, det har jag haft och är nu helt slut och imorgon är det sista iväg-mission. Ska hem till mormor och säga grattis.

Igår blev det jul hos pappa och en jävla massa paketer, dagen innan blev det förberedning inför julen och idag blev det promenad men en lite sväng på hästryggen samt lite julmat och sånt. Lagom död och inväntar nu min kompis så vi kan hänga lite, bygga möbler och bara chillar.

Gottepåse

Du är fan lika snäll trevlig som ansjovis är gott och det säger en del om dig.

Kattskit!

Ligger i sängen och känner att jag borde sova men är dels inte riktigt trött och sen på lite halv kasst humör. 

Har ett oerhört sug på att lämna Klippan och flytt nånstans på nytt med jobb och för att komma undan det där som min syster kände innan hon flytta för börjar förstå lite hur hon kan ha känt, inte okey! 
Ska jag va ärligt så vet jag inte riktigt hur sugen jag är på jul med familjen heller för som det känns nu så kommer det va ångestfyllt och stor risk för irritation, kul jul! Funderar på att lösa det lite med Albin ang juldagen men får se. 

Vill börja om på nytt med en ny start och komma dit hän där jag drömmer om men vi får se hur jag gör.

Vi återgår till det där med julen om det är så att det ev skulle bli vad jag tror och känner så vetefan om det inte är sista julen där. Å jag tror minsann att jag kommer sakna min fina syster på jul.  Och sen har jag lite annat att fundera på men det tar vi nog nån annan gång eller så bollar jag med en vän, vi får se. Nu ska jag spela och sen hoppas på att kunna sova så jag kan orkar julshoppa imorgon. :)

Julbravader

Då är det fyra dagar kvar till julafton, tre för mig då jag har Albin den 23 och jag är inte ens halvvägs på allt jag ska ha gjort.. Röv och dubbelröv! Idag inhandlades julmaten, imorgon är det dags för resten av julklapparna, kvällen/natten mellan fre och lör ska julklapparna slås in för att kunna åka till pappa på lördag, och på lördag, ja då kommer min mor hit och hon ska göra lite julgodis, jag ska slänga ihop med Jansson och även en pepparkaks-sak. Det ska även tvättas och jag ska städa imorgon. Så ja, inte lär jag gå sysslolös och jag fullständigt HATAR att jag är så äckligt sent ute med julklapparna och det är så fruktansvärt olikt mig så det är äckligt.

Nu ska jag dock chilla i soffan med lite ljus, en flit och mina fina katter, om dom nu vill va lite sociala under tiden jag förbereder mig mentalt för helgen. 

Kära tomten

 
Jag kom på varför jag inte har bloggar på ett tag, min blogg-app har sneat järnet och stänger ner och loggar ut så fort man ska skriva inlägg. Kuuuuuuul blogg.se!! Överväger faktiskt att flytta bloggen om det är möjligt men det skulle jag  tro om inget annat så stänga ner denna och fixa ny för det här får jag faktiskt sinne på och det är inte min lur det är fel på utan vad jag fick reda på så va det ett fler tal till, Utbrott 2.0
 
 
Va det något mer ut över det där bekymret? 
Jajo, kära tomten. Om inte blogg.Se löser bekymret med blogg-appen så önskar jag dom ALLA analklåda och flatlöss tills dom sööööör. Tack tomten.

HändigMorsa.se

Är man morsa så måste man vara händig och det kan man väl säga. Jag köper ytterst sällan bröd och insåg att jag och Albin inte hade något att käka till frukost imorgon så idag blev det att baka frukostbullar och jag testa ett nytt recept, gott men helvete va drygt det var att baka, 1h och 45 min att bara jäsa i.. Men helt klart värt det. Vi slog även till med havrebollar.  Nu ligger han i sängen efter lite lek, läsning och klätt om sin lilla minigran.  Själv ska jag ta det lugnt och hamna precis i soffan, tre min senare har båda katterna hittat hit, myyyyys! :D

Whooosah motherfucker, whoooosah!!

Jag tror jag får psykbryt! Jag överväger också att skriva en manual om mig och ge till diverse idiot som inte tycks förstå vad man säger.
Får man ett dra åt helvete efter att man varit ruskigt dum i huvudet (på den nivån så att det inte finns på världskartan) så ska man inte under några omständigheter HÖRA AV SIG(!!) och till råka på allt tro att vi ska vara vänner. Ursäkta, tar du mig som en av alla dina blåögda vänner? Nej, tack! Jag hoppar hellre bandjump. Ovan på det så avslutar man inte några sms med kram. Man 'råkar' inte heller gå in i min port eller upp till min dörr för att kolla vem jag har hos mig.

Ursäkta mig, men jag har redan fyllt min umgängeskrets med (dom få den rymmer) folk som är anser sig vara lite bättre och kunna lite mer än vad egentligen så är fallet! Så nej, där finns ingen plats för dig! Du kan inte tillföra något gott eller positivt i mitt liv och då kan du hålla dig jävligt långt borta från mig.

Sen kan du ta och ligga med alla tjejer som vill ha dig etc och dra hem och sova hos skåp för jag har passerat skåp-fasen, men jag förstår lite att du är kvar där, det är trots allt dom du umgås med mest med också.
Sen behöver du kanske få lite mer erfarenhet på diverse front. Dock bjuder jag på ett tips, har man en partner så ska man behandla den som att det är den enda man vill ha och inte först berätta hur många man kan få, hur många som vill ha en, hur lätt man kan få sex OCH SEN säga att jag vill bara ha dig! Fel fel fel fel, för man nämner ALDRIG det första, OM man nu vill ha kvart sin partner.


Nej, jag är inte bitter, bara förbannad på hur dumma vissa människor är, och framförallt när vederbörande har visat hur mogen hen egentligen är.
Tack för mig, vansinnigtjej89!


Det blir nog piano med en twist idag.

Ligger och slöar i min soffan och har i princip bara käkat frukost, sett julkalendern, läst ut en bok och nu glor jag musikhjälpen på tv. Rätt OK faktiskt, men drar nog i mig en bok strax. Känns som en dag då det bara blir piano idag, ev en sväng till pappa också men mest troligen en piano-dag with a twist.


Bekymmer

Älskar att jag har tre datorer hem och en funkar inte alls, en data som funkar kanon tills den blir varm och sen är den körd och den tredje är seg som kola, och har ett eget liv så fort den är ansluten till internet och jag känner att en ny laptop hade varit finfint. Så alltså, jag ska försöka ragga ihop en sladd ev ett batteri också men även försöka hitta nån som skulle kunna fixa min andra laptop för den som är stationer lär aldrig bli fixad av min styvmamma så ja, rätt störiga bekymmer för jag vill inte sitta med fyra datorer med tre fjärdedelar som är körda! Nej tack! Så mission för imorgon, efter lucian är då försöka lösa mina bekymmer med det och nog lite jobb.


Vila i frid

20030209-20121203 ❤


Kattmys


Ojsan, kommer du hit ofta?

Ojdå, insåg nyss att det är fruktansvärt bra tag sedan jag var här senaste, drygt ett halvår. Mycket och ingenting alls har hänt på den tiden. Nu ska vi se här..

Jag har flyttat, skaffade pojkvän ett tag men gjorde sen slut, inväntade snökaos, hjälpte en kär kamrat att flytt OCH att flyttstäda och ändå är jag inte bjuden på Nobelfesten, vafan(!!), blev med katt, blev av med katt och blev istället med två katter, plus en till lite senare. Insåg att jag snart har haft ett års lång förhållande (rekorden snart), med mitt körkort dårå ( c(; ), hört ifrån gamla godingar, hatat af lite med, druckit kaffe med främlingar, skämt ut mig på fyllan, kalvar som en gris nånstans på väg 13 ( inte nykter tillstånd), fått julsångest men också lite glädje och julmys. Hälsat på min syster i götet, fått sug på flytt från Klippan och en massa massa massa mer.

Nu funderar jag på att ta upp eller försöka blogga lite mer. Gav nog mest upp när min telefon inte ville som jag och sket helt enkelt i det då men nja, nu ska vi blåsa liv i det igen, åtminstone försöka.

Nu är jag mer ute efter att kunna lägga mig vilket kanske är dumt då jag drack 1 1/2 kopp kaffe för cirka tre timmar sen, lovelife.nu


RSS 2.0