Va fan då!

Ja alltså.. Min plan med att vara frisk till onsdag har utan tvekan gått i stöpet så ja, vad gör jag nu då? Enkelt! Jag får antingen söka upp en kär vän med gott om tabletter och smörja med voltaren. Ett annat alternativ är att klippa av mig hälsenan och skjuta mig under knäet. Men vi testar alternativ ett först och låter planen stå på standby.


Heja heja heja

Det ömmar och jag är tveksam till att hälen är det minsta bättre men hoppet är det sista som överge människan så kom igen hälen, bli frisk!


Deppar ihop

Deppar och kletar voltaren i helgen. Orkar inte engagera mig i något alls. Hälen pajar helgen för mig då jag definitivt inte kan springa på den om jag inte vill att ambulansen ska hämta mig i den djupast skogen. För att inte tala om skit skorna de luxe som får min häl att göra ännu mer än ont. Överväga att kasta in dom i riset på måndag! Nej, deppar lite till, hatar livet, kletar voltaren och håller kuk-helg!!


Jävla skit häl!!

Jävla mög!
Nu när träning är i full gång och det flöt på som fan så händer det. Hälen är helt körd och behöver vila och det är lika bra så det inte blir värre om jag nu vill kunna springa mer den närmaste månaden. Så ja, bandage och voltaren så får jag hoppas att det blir bättre. Hälen får helt enkelt veckan ut, det är vad jag och mitt schema kan avvara.


Men tack Televerket, TACK SOM FAN!!

Jävla skit! Nu när löpningen har kommit igång så fint och det flyter på som fasiken och livet är lite tio i topp faktiskt så händer det som jag inte vill ska hända!
Jag sprang idag och har lyckats göra något med min häl (det kommer i och för sig redan igår när jag sprang) så jag har just nu så jävla ont att jag knappt kan gå. Som pricken över i ett så strular det andra knäet lite, dvs knäet som just när bär all min vikt för hälen är pajj!

Det "roliga" i detta är då att jag tänkte idag att fan va skön att inget har hänt nu när jag har börjar springa, inga sjukdomar, benhinneinflamtion. Min Styvmorsa har också frågat om jag inte får ont i knäna eller så och nejdå, allt har gått bra. Jovisst, tills idag då hälen gick åt helvete! Tack för den Televerket! Godnatt!!


Uppfriskande

Hur uppfriskande är det inte att drömma om att man har slagit något? Tydligen ordentligt också om jag minns rätt. Haha, måste varit en jobbig jävel. ;)

Vederbörande förlorade, jag pucklade på och fick inte en skråma. Keep upp with the good stuff ;) Snart dagis och löpning, gillas!


Man får va trött

Lagom sliten. Vaknade så in i helvetes tidigt och hållt igång som jag vet inte vad. Ett löppass, en avancerad promenad in the middle of nowhere, pimplat kaffe till förbannelse, varit ute och lekt med grabben i 1 1/2 timme och nu är det sängen.

Hoppas på ett bättre knä och mjukare vader eller ett stenhårt psyke och full fokus för imorgon är det löpning utav bara helvete.


Kär! <3

Plötsligt händer det och idag var den dagen. Jag har blivit kär, totally! I Erik och Mackan knäcker den manliga koden, haha. Jag avlider så roliga dom är. ;)


Plus i kanten när det funkar

Min relation till Albins pappa är väldigt komplicerad och invecklad. Vi har gått igenom mycket med varandra och utan varandra. Vi har arbetat med varandra men också mot varandra. Det är skönt när det funkar och vi kan prata med varandra och det är ett rent helvete när det inte funkar men idag var en bra dag och medan han fick lite extra tid att träffa sin son så fick jag möjlighet att springa en runda. ;)
Skönt vill jag lova och nu är man härligt mör i kroppen också. :)


Beroende!

Jupp, jag lyckats få på mig ett beroende som för en gång skulle är hälsosamt, haha. Jag är helt förälskad i min löpning. Då må va jobbigt och dryg så in i helvete ute på spåret men när man kommer hem och ser vad man har åstadkommit och tänker på hur jävla mycket man har pressat sig själv så är det amazing! Kommer hem, dricker lite och sen är man på igen. Fan va det stör mig att det inte blev en tur idag men icke att jag springer i mörker!!
Så imorgon laddar vi för en så in i helvetes lång runda! Om jag så ska springa tills benen stupar så gör jag det. Längtar redan så om man skulle lägga sig så blir det fortare måndag ;)


Då ordna vi upp det här.

Ja alltså, nu tar vi och ordnar upp saker och ting en gång för alla..
Jag vill ha ett jobb!! Så alla små knastar som fått en ansökan av mig, se till att läsa allt och ring och ge mig ett jobb va!
Jag vill ha en lägenhet jag VILL bo i, inte jag måste bo i för att slippa bo hos någon av mina föräldrar. -.- Ja jo, jag tycker väl om den jag har men det va faktiskt lite mer åt jag får ta den för jag måste ha en bostad.
Vart är min gubbe då? Han som plockar fram mina bättre sidor och ingriper vid spindelattackerna, vart är han då? Jag väntar fortfarande in han. Men vafan fick han fel adress eller vad är det frågan om?
Åh den fina bilen ja, mums, vart är den då? :) Där är nog krav inte så värst höga faktiskt. ;)
Åh, ja vi får inte glömma mina två utbildningar. Nej nej, inte glömma dom inte. :P
Min älskade borzoi vill jag också ha, men den kommer när tiden finns och möjligheten. :)

Har redan världens bästa grabb, må va trotsig men han är världsbäst! :) Familjen är i sin glans trots sina knasiga fasoner till höger och vänster. En salig bland av diverse nötter helt enkelt.


Glada lärkan AB

Vissa människor är vid liv bara för det är olagligt att skjuta dom. ;)


Kärlek

Nog för att jag älskar min grabb och så va men Gud va det ska bli skönt att få springa när han är hos sin pappa. :) Slippa bry sig om att man måste skynda sig hem utan man kan ha full fokus på löpningen, mhm mhm. :) Im in love!


Effektiv

Blev en rejäl intervallrunda, helvete vad det känns i fötter och med. Känns knappt skönt heller. :) Längtar redan efter rundan imorgon.

Medans jag sprang så beslöt sig hunden för att simma, men vafan, motion som motion. ;)

 

 


Svårt med tider gott folk?

Har folk svårt att hålla vad som säger eller vafan är problemet!?! Inget som förvånar mig att du inte dyker upp, det är lite som du är. Tro inte att det är okey bara för vi är släkt! Va så säker på det! Det är inte heller så att du är Guds gåva till mänskligheten och det accepteras allt du gör för hos mig är det jävligt irriterande!!
Du lär inte stanna länge heller, tro mig.


Det finns inget som irriterar mig mer än folk som säger tider och sen inte dyker upp i tid. Det finns gott om sådan runt mig och tro inte att det uppskattas under några omständigheter. Det retar gallfeber på mig och får mig på ruggig dåligt humör. Aaaaah!! Var är min runda när jag behöver den?


Mums!

Albins mormor kommer hit för att hämta hem hunden (då jag vill va lite oberoende på söndag som barnledig) och för att träffa Albin lite. Ingen är gladare än jag som passar på att springa då. :) Det bästa av allt är att jag behöver inte känna någon tidspress heller! :) Hur gott är inte det? Och gissa om det blir en lång runda också.


Goooooooof mooorgon moooorgon

Det är härligt äckligt kallt ute. Näsa och händer fryser men jag är helt klart den snyggaste klädd så här dags ute.


Kastar in handduken

Det är egentligen bara skit på tvn och jag har inget vettigt att göra så undra om inte jag ska kasta mig i sängen. Hunden har varit ute på rejäla turer idag, fötterna värker, barnet sover så tja, varför inte joina alla? Hunden sover fan i soffan också... Kanske lika bra att kasta in handduken.


;)


Ömma fötter

Möra fötter och ännu en runda väntas. :P tog en runda imorse till storköpet på ungefär en 45 min. Kommer hem, tar det lugnt och andas lite. Runt ett ger jag mig ut med en hund och en barnvagn för att möta upp syster, styvmamma och deras 5 hundar. En mindre kennel helt enkelt. :P var ute i ungefär en och halvtimme. Fötter känner av det men inte mer än så.

Det blir middag och sen tar vi en långtur till med hund och barnvagn sen är det kväll och kiss på gräset som gäller.


God morgon..

Det är nog nu man ska gå upp.. Fick "äran" att sova med både hund och barn i sängen, jävla tur vi inte var fler få helvete vad dåligt jag har sovit.

Vaknade först vid 6 och det hjälpte nog inte att någon slängde inte reklam i brevinkastet då för alla vaknade.. Jippi.. Upp och ut med hund men då visar det sig att man grabb är på dåligt humör så när vi kommer hem så åker grabben rätt in i sin egna säng och jag går och dör i min med hund. En liten stund tänkte jag sova, det blev nästan tre timmar... Jag tror vi går upp nu -.-


In the air

You can love me or hate me.
I swear it won't make me or break me.


Voff voff

Har snutt hemma ett par dagar <3


What the... Nämen men bönan också!!

Snart dags att lämna grabben på dagis och vänta på tåg som jag bara hatar. Eller ja, åka tåg är inte min grej men idag gör vi det. Hellre tåg en kludd med buss. En timme in till stan med en buss som ska stanna vid varenda mjölkpall är jävligt jobbigt så vi tågar till Ramlösa. Tar sedan en lite promenad som enligt af är 1,5km. ;) Helt okey. Men när min telefon säger 2,2 blir jag något konfundersam och undrar hur fan detta ska gå.

Hej å hå vi håller tummarna och hoppas på det bästa


Heja heja

Ja imorgon är det torsdag, den dagen jag har haft ångest för länge men imorgon blir den av och huja.. Men det går väl bra..
Hmm.. Ja.. Annars? Jodå, sprang efter lämnat Albin på dagis. Passade på att dö lite i soffan när jag kom hem, insåg också hur jobbigt det är köra bil direkt efter löpning då benen är döda..
Efter att ha dött i soffan lite så ringde jag och fick lova att rasta 5 hundar och det är fan inte lätt i början när man ska få rätt på kopplen och när det går finemang ja då blir det en paus och så får man börja om men helt klart värt nu efteråt. :)

Grabben fick gungat lite efter dagis, hemma och leka samt ett trevligt bad. Han kom i säng och jag hamnade i soffan med en boken. Nu är klockan mycket och jag funderar på att kasta mig i sängen och läsa ut boken.


Sixten, jag har en plan ;)

Idag är nästan en sån dag då vi svingar benen över sängen och går upp med ett glädjetjut.
Nej, inget strul med att komma upp ur sängen, jag vet att jag får springa efter dagis och att jag måste tvätta. -.- Att resten av dagen känns som ett avsågat haglegevär hade suttit fint hör inte direkt idag..

Nilsson har en fint uppställd plan i huvudet, nu ska vi bara se till att den genomförd som den ska.


Hiss vs Diss

Kör på lite hiss och diss ikväll och lår hos börja med irritations momenten :P

Vi dissar alltså då;
- Bilar som definitivt inte vill som jag vill.

-Arbetslöshet.

-BAKSÄTESCHAUFFÖRER!!

-Lägenheten med oinbjudna gäster i form att spindlar och andra äckliga insekter som jag inte tål att se.


Och vi tar och hissar;
-Min bättre halva som alltid får mig glad.

-Min intervallträning, som en drog fast hälsosam.

-Min halvsambo kommer snart ner/hem och förgyller mitt liv lite. :)


Joggning med stilpoäng

Man har bra disciplin när men tar en skogsrunda med intervall i terräng samt motvind och en å annan hagelskur. Plus att jag körde på mer än vad jag behövde. Gissa om kroppen är mör nu och för att idiot förklara mig lite så är jag faktiskt sugen på att ut och springa ett pass till. :P


Run Forrest run

Duktig idiot! ;) Varit hemma 45 min, lyckats få grabben i säng, tagit ett bad, fått i mig lite mums mums och nu väntas en halv liter vatten till CSI innan det blir sängen. ;) Kämpigt morgondag, Höhö :P

Fick ut Bea på en motion al à de luxe. Trodde aldrig det skulle hända eller att jag skulle dö i en uppförsbacke som idag, haha. :P Jag fick sprungit och jag fick ut Bea med. ;)


Kaos!

Aldrig mer jag kör i Helsingborg i rusningstrafik med vrålåket! En gång och aldrig mer i hela mitt jävla liv med den bilen. Inte hjälpte det att det var tjock med vägarbetsskyltar. Vilket helvete men nu är vi hemma och alla lever, tutan gick varm och snart blir det middag sen en springtur. ;) Älskar dubbelmoralen när den är som bäst dvs pizza till middag. ;)


Hoppsan

Ha ha ha.. Jag har tydligen flyttar, vi gillar läget. ;)


Oj oj

Jag är trött. Haft en händelserik dag och imorgon så börjar vi på en ny kula, baha. Tagga tagga tagga. Hur fan jag ska komma ur min härliga spiral jag har vetefan men Gud vad jag behöver ordna upp något jag inte riktigt har koll på men vi sover på saken och hoppas på det bästa imorgon.


Problem de no-way luxe

Vissa personen skulle (utan att tveka) ha ett pris för sitt huvud, not in a god way.

Jag gör det officiellt, jag från säger mig all problematik och all typ av strul från och med nu (får inte glömma att skicka detta till min handläggare på af). Imorgon återupptar vi min fokus och allt ska strul ska vara ett minne blott.

Ps. Måste kontakt knasten på af som strular kraftig till det för mig. Ds


Snart så :P

En timme och tio minuter kvar! Skööönt. :) Jag må va en dålig mamma så sätt men gud va skönt att kunna få en paus från någon som kör med trots de luxe här hemma. -.-

70 minuter, måtte dom gå fort och sen blir kaffe hos raringen. :)


Inga svettiga lakan

Här va det då inga svettiga lakan i min lägenhet. Ja Herrejävlar i min låda va kallt det är i mitt sovrum. Det är så jag ligger med strumpor, en låååång långarmad tröja plus duntäcket och ändå fryser jag!
Det är ju sinnessjukt!! Antingen är det fel på mig eller så har jag Klippans snålaste dyraste äckligaste hyresvärd! -.- Härifrån och aldrig mer heimstaden, vilka äckel. Både som värd och grannarna i huset är inte dom bästa direkt... -.-


när humorn är som bäst ;)

http://9gag.com/gag/3755976

Det går åt rätt håll..

..tillåt mig att kräka i mina skor.   
huuuuuuurva
Herrejävlar vad äcklad jag blev nyss och vilka rysningar jag fick och gud vet allt. Lite som att vakna upp och inse. Looki looki, den där jävla tur jag har imorgon kommer jag längta ihjäl mig till för det kommer rensa tankarna och sätta kursen där den ska vara. 

Kan inte låta bli och hoppas på att ge dig en sådan härligt äckligt tvärdragsblåsning rakt mellan öronen. :P

HALLELUJAH!!

Hittar inte

Känslan som uppstår när man vet vad man vill ha för skor men inte kan hitta just ett sånt par, Ovärderligt! -.- 
Det retar mig till förbannelse att jag inte kan hitta något som ens är i närheten av just det paret.
Massa andra fula jävla pjyxor hittar jag men inte det jag letar.. Maah..

Ses i skodimman...


Långt hår

Varför, varför klippte jag av mitt hår i januari?! Så otroligt dumt gjort. Jag vill ha långt hår, jag är en sån som ska ha långt hår.. Lite avis på en polare som är gravid vars hår växer som ogräs. -.-

Väx dumma hår, väx!!


Skjut mig

Men ja, stor kärlek till denna äckliga fredag. Jag har utan tvekan gjort minst två misstag. Det ena var att tappa mobilen med mitt nya skal rakt i marken 5 minuter efter jag hade nytta skal, tack för kaffet va. -.-

Jag är rastlös så jag vet inte vad jag ska göra. Trött som en gnu men orkar inte lägga mig. Lite hungrig med men känner att klockan är mycket samt att huvudet styr lite så ingen mat är inte.

Ja herregud vilken rutten fredag, sämsta på länge. Jag vill avlida lite faktiskt..


Taggad

Jag hann inte med min tredje löptur igår men kom på att jag kan ta den på söndag och herre min jävlar va jag längtar till söndag. Jag vill springa nu! Inte om två dar, haha. Inte lätt att inte va normal.


Lyckat..

Jag gjorde det igen, fast bara i tre timmar denna gången men ändå. -.- Förra veckan råka jag lämna nycklarna i dörren hela natten och idag gjorde jag det igen.... Grattis -.-


Elmia 2012

I måndags klockan nio styrdes bilen från sönnarslöv och vi åkte iväg för att hämta upp resten av sällskapet. Därefter styrde vi bilen mot Jönköping. Det var dags för Elmia 2012. Jag har inte varit där på 4 år och har dessutom en förkärlek till stad Jönköping så ni kan ju gissa om jag såg fram emot det.
En del fina bilar och för mycket uppblåst silikon-fejk brudar med ett iq som en punkterad badboll, enligt mig. Helt klart värt tiden och pengarna. Jag trivdes som fisken i vattnet och var nästan som nyköpt. :P
Dt blev ett par försening och inväntningar på nån som har tidsuppfattning som ett trasigt armbandsur! Men glad är jag ändå för det sällskapet som jag umgicks med under tiden var kanon och det var längesedan jag skrattade så mycket.
Så vi sammanfattar Elmia 2012 med; Bilmässan va väl helt okey. Att vara tillbaka i Jönköping va bättre än mässan men sällskapet jag åkte med slog allt!:P

Playday

 

 

 


Duktig idiot, käka mask

Jag skulle börjat springa för ett par veckor sedan men på grund av sjukdom och söndriga skor så blev det inte av. Nig för jag är udda men springa i skor som är silvertejpade, jag tror jag hoppar det faktiskt.

Men idag blev det av. Två intervall turer och jag är lite mör i kroppen faktiskt och ska försöka få till en tredje idag men vi får se. Ska få i mig lite nu och sen hämta hundar. :P


Vilken go vecka :)

Veckan börjar lida på mot helg och vardagarna kan inte ha varit bättre. :)
Det blev en händelserik måndag med fruktansvärt mycket skratt, kramp och slag. Även en tur till Elmia vilket va på tiden då det är 4 år sedan jag va där sist.

Igår blev en bra dag, inget speciellt som hände mer än att jag försökte åter få balansen i sömn och vaka då det blev lite ur balans i måndags. ;)

Idag vilka jag umgås med min bättre halva. ;) Plockade upp fina Anneth på Apoteket och hängde hos henne då hon behövde sällskap och lite hjälp. :) Fick käk, snackade av mig, fick naglarna pimpade och spelade lite på "min" data där. ;) Nu har jag snackat med Gullefjun som kommer ner den 27e. :) Glad för det. Fick även ett positivt svar idag och hoppas på att knåpa ihop något bra tillbaka imorgon. ;)

Det är onsdag natt/torsdag morgon och vardagar hitintills har varit awesome! :) Imorgon väntad löpning efter att grabben lämnas på dagis, därefter blir det hundejt. :)

God natt alla och sov gott för det lär jag göra. :)


Ont

Ska upp om 6 timmar och 45 minuter men mitt ben gör ont så jag kommer inte till ro! Hatar!! -.-


Lite katastrofalt som bara jag kan

Jag dras till dig som humlor dras till blommor.
Det är helt knäpp hur jag känner att hela jag dras till dig, din närhet, få höra dig, få veta att du finns en blick bort från mig. Ibland kan jag inte möta din blick för att jag inte vill det ska bli uppenbart vad som händer, även om jag inte riktigt har koll på det själv.


Jobb, Jatack!

Ge mig ett jobb.direkt!


Oj oj

Just nu känns det som det borde va ett pris på mitt huvud. Vem fan är uppe så här äckel tidigt?!? En lördag dessutom! Kan det vara så att jag är kissenödig och det är därför? Mest troligen så lär jag gå upp.


Hade besök igår, min Goa göteborgare och hennes grabb. :) Det kunde inte blivit bättre. :) Trevligt de luxe faktiskt. :) Vi pimpla kaffe medans barnen lekte sen blev det middag och efter det så började spåra på mig. Typ sju bestämmer jag mig för att möblera. Börjar i Albins rum och det blev nästan bättre än va det var innan. Fortsätter med hallen vilket också blev äckel-snyggt och sen åkte fotona ner från min vägg. :( Naket och kalt igen men vafan, det hade börjat lossna på somliga ställen så jag ska väl försöka smälla ihop något stort jävla rit mojs att ha där, så länge så får det väl bli en tavla sen eller något.

Nu ska jag på toa sen maxat musik i hörlurar när vi börjar göra vi oss inför påskfrulle hos min farmor. :)


Ha de gött fuckers ;)

Mouhahhahaha fuckers. Have it näjz på Elmia ;)


Rätt snett åt helvetes galet

Ja, visst är något rätt snett åt helvete här. ;) Vi kan börja med att jag har nog fått upp ett visst intresse för lite yngre boys (första gången på 23 år som det händer, å ja, det låter lite perverst när jag skrev så). Ps ja, enligt året är jag inte ens 22 1/2 men enligt mitt huvud är det ett nytt år och jag är omedelbart ett år äldre. Jobbigt läge då jag inte riktigt har koll på vilken ålder jag egentligt har. :P Något känns knas med mig. Tänker inte detaljera det så värst men något drar mig åt det hållet du som jag tror du kan tänkas vara. Märklig? I know. -.- Jag tror jag har känt en märklig dragning till dig, inte så här waaaaouw du är snyggt och jag måste ha dig. Lite mer omedveten men det känns i kroppen och jag känner av det men vet inte varför eller vad det är. Vad som stör mig snäppet mer är att det nr finns i luren och jag vill blåsa iväg ett sms. Varför? I dont know. Dock lär jag inte göra det, Im not that girl.
Lite pain in the ass när det spelas en låt i mitt hem som bara, pling and there you are. Ja alltså, drick mig under bort och jag lär berätta, dock vill jag vara nykter och se reaktionen du får, haha. :P
Det gör lite väl ont i mig när jag tros mig tänka att ja nu ser jag inte dig fler gånger.

Trots allt det här så känns det som att vi kan tänkas vara på samma nivå och sen händer det. Allt vänder och det går upp ett litet ljus till varför yngre inte finns på min världskarta. So far so good, detta året är ett undantags år och jag låter allt få en chans sen är det även mitt, okey?! Oavsett hur mycket 2012 vill knulla till det för mig så är det mitt år!! -.-


Tack å hej för ett udda inlägg, go lust med det där smset.... -.-
Ps, friskt vågat hälften vunnit. Ds


Lycka!

Men ja vilken underbar känsla jag ligger inne med i kroppen. :) En go helg framför mig med en ruskigt bra kommande måndag! :) Lite taggad, typ. :p Hehe, fira påsk på lördag morgon, en av mina favoriter tradition på året, påskfrulle hos farmor. :) Åh ja, ska vända och vrida på allt och försöka ska husdjur till slutet av månaden. :)
Det som nojar mig lite är att jag sover själv natten mellan söndag och måndag, samt måndag till tisdag.


Tlött

Lite mer än trött. Lämnade Albin på dagis och cyklar hem till min pappa för att ta en promenad med hundar och sällskap. Därefter åka jag till garaget med dom tuff boysen som var där. :P När klockan slog två så hämtade jag grabben på dagis, plockade upp syster och körde till familia lite snabbt. Körde hem, hämtade hennes vän och sen raka vägen till garaget. Hängts lite mer med boysen och sen bestämdes det för käk vilket blev årets första grillning för mig och Albin. :P Gott som snus. Runt åtta kom vi hem. Åh Albin fick en fräck buss på lekia (ofc). Tydligen så tyckte han om den så mycket att han ville lägga sig med den, klart han fick det. :P
Nu ska jag flytta bil och hämta stol samt mitt nya linne. :)

Jag ska förresten åka upp till elmia. :D hur glad är jag?! :P


Så efter en bra dag med tuffa boys och mycket frisk luft blir det strax sängen. :)


Effektiva Nilsson

Nästan precis hemkommen efter en härligt lång promenad med ena systern, plastmamman och deras 5 hundar. Lagom mör i fötterna och då blir det en promenad till idag. :)
Är det då jag ska lägga till att jag gick drygt 2 1/2 timme igår? Ska jag tillägga att det var i mina skor som är silvertejpade? Nej, inte direkt skönt. Ja, det är en del skav och blåsor på fötterna. Ja, dom ska slängas. Naiv som jag är så trodde jag att jag kunde gå i dom då jag fick (självklart) skoskav i mina nya skor (som ja, självklart inte är ingångna än).

Om nån timme eller så blir det familia för att kolla in lite saker till ett framtida husdjur, Jaoo, jag har ändrat igen på mig ang vad det blir för djur. Ciaaaao, nu kommer snart räcern. Eller ja om tre min.


Bad Day?

Sovit dåligt då grabben sov i min säng. Han sov säkert gott vilket inte jag gjorde.

Tar på mig skorna, inser att jag har lite skoskav vid hälen.
Hoppar upp på cykel och inser att sadeln är lite väl högt upp (då jag är ett stenkast från dvärg), kedjan strular lite (vilken inte har gjort innan nån byte däck). -.-
Hämtade min hammare hos vederbörande som har haft den ett tag och inte hittat den.. Ehm ja.... Mindre kul va.. Åh det är bara början på dagen.


Mums!

Jag har verkligen haft en bra dag. -.- Först slår jag i huvudet i min badrumsdörr strax därefter inser jag att mina husnycklar har suttit i min dörr (på utsidan hela natten) och som grädden på mosen lyckas jag få en sträckning i låret, Lifes great!


Dude, its à problem.

Efter gårdagen kan inte helt enkelt inte sluta tänka på dig och det stör mig lite faktiskt. Jag vet läget, på båda fronterna och förstör situationen och allt det här men det går fan inte att få dig ut ur mitt huvud...


Vilken söndag

Helt klar i stallet nu. Hästarna åkte i fredags och det känns rätt bra. Mindre stress dock mer tid att fördriva på annat.
Efter stallet så fick grabben sova lite och jag fick duschat innan vi åkte iväg till våra bundisar. Barnen fick leka och vi fick umgås och snacka lite. Vilket var ett tag sen. :)
Fick även träffa lite pojkar också idag, hastigt och bara en lite visit men det räcker för att min söndag ska bli amazing. :) Nu vändas boken och vecka följd av nu jävlar! :)

Bestämt mig för att skaffa husdjur, gerbiler. Ev köps som i veckan som kommer. :)


RSS 2.0