dag so far

Maah.. Har så ont i magen så det känna i hela kroppen.. Tycker inte riktigt att det här är okey men imorgon ringer telefon så får vi se när jag får tid. Tja denna veckan hade inte varit hel fel. I just want it to be over.
Annars gick vi upp tidigt och vid nio vad det haj å ivaj för att gå till hästarna och fixa för att sen hem och tvätta. Fick ihop cirkus fem maskiner fråga in när jag tvätta  sist x) haha.
Lillkillen fick också testa äppelgröt som förslag från min kära far. :P Han uppskatta det och det va väl inte råäckligt direkt. :p
Ska nu försöka få han till att äta sånt som mättare lite mer än bara flask för den är jäkla ideen han har fått för sig att äta vid tolv-ett är inte så värst kul med tanke på att jag vill sova och behöver mina timmar. Börjar nog få rätt på mina sömnproblem. :)
För övrig ska jag diska, plocka unda

with love. C

helt sinnessjukt!

Det här är helt sinnessjukt. Funderar nu om jag kan ha träffat men största egoisten, mest trög, idiotiska kille i hela sverige.
Han skrev något igår som jag tyckte va obehagligt och jag påpeka detta genom att skriva att jag inte ville veta av han mer om det gällde albin osv vad gör svinet? Jodå han ringer... 16 gånger! Jag skickar sms om att jag inte vill prata eller tänker prata för att albin sover och vaknar han så är det jag som får ta i det och det vill jag inte plus att jag behöver sova för att jag inte fick det mellan lördag och söndag. Förstår han detta? Nej då, han fortsätter ringa och skicka att jag ska svara var på han får samma svar och kontrar med att "det har ju gått bra innan" Tja men albin har vaknat och det är jag mindre intresserad av.
Sen  skrev han att omm jag ville kriga så va det krig jag skulle få, då skriver säraren att han ska ha albin saker hemma hos sig. Saken är den att det är albins saker som enligt lagen ska vara där albin bor och vart är det? Jo hos mig.
Det blev så illa att jag fick kontakta min mamma för att han skulle sluta, han ser inte att det han gör är sinnessjukt. Det kan omöjligt vara normalt att hålla på så.
Och vafan ska han med albins saker till? Han träffar han knappt, kan inte ha han själv eller kan ta sin egna son till sig, och det finns papper på att det är hans son. Nej ska snart iväg så bäst att fixa det. :P

with love. C

Söndag

Då va det söndag kväll och den ska tillbringas i soffan i hopp om att kunna slappna av och sova gott inatt.  Just nu blir det solsidan och sen Wallander med en gnuta hopp om att den ska va bra, har är lite si å så med Wallander men tja jag ger det ett försök.
Ska ta och räkna nog på min ekonomi och köra på hård budget och så får vi se om jag kan lösa visa bitar på något jäkla vänster.
Har dessutom två samtal att ringa och det ena är lite sådär med.. Vet inte om jag ska eller varför.. Kom vi fram till det? Va ska vi prata om? Har vi något att prata om? Men men är det sagt så är det det så det blir väl två samtal.
Sen ska vi inte ta några stor steg här inte.. Nej nej, allt ska få ta sin tid och så ber vi en bön att jag kan fixa det. :P
Men nu ska jag nog drömma mig bort på blocket bland, hus, gårdar, hästar och bilar. x)

with love. C

Far åt helvete.

Så här runt middagstid har jag nu sagt punk för min fd. Jag ger upp nu, skiter totalt i han. Bryr mig inte. Han snackar så jävla mycket skit och lovar till höger och vänster. Händer det något tror ni? Inte ett jävla skit så nu kan han fara åt helvete och anledningen till att jag inte skriver det till han är för att han inte ska kunna säga något till soc och för att det inte ska drabba albin. Men helt seriöst, ringa mig tre på natten när han vet att jag har/haft sömnproblem och att jag har albin 24 7 och är i behov av min sömn. Och ringa för att kolla om jag har nattbesök det ska han skit i, för mig veterligt så står jag på kontraktet och betalar hyran själv så han ska väl skita i stort stycke i om jag har en tjejkompis, killkompis eller en uteliggare på soffan. Det är fan inte hans soffa så han kan skita ett stort jävla stycke i det.
Så jävla trött på alla löften och "ja men jag ska hjälpa dig" Mm eller hur att du ska. Nu tar jag saken i egna händer och räcknar på det och försöker lösa det själv för han kan dra åt helvete!!
En sak ska han ha klart för sig och det är när han sen behöver min hjälp så kan han ju tro att jag ska hjälpa han vilket jag helt klart inte ska jag och ska berätta ett och annat och säga varför jag inte vill träffa han. Jävla obehaglig människa.
Vafan är man 26 så ska man kunna ta hand om sin son, jag är 21 och har inte några problem med det så att han är osäker och allt va det är bara skit snack. Jag va osäker när vi fick han men jag har fått ta allt själv för att han inte har kunnat eller viljat eller vad man vill säga. Än idag kan han inte byta bölja utan att någon är med och assisterar, jo men tjena, hur svårt är det då?!? Väx upp va.
Tro fan inte du får en klapp på axeln för att du klarar det för var fan va mina klappar när jag fick ta han hela tiden trots en svårt förlossning, jag fick fan tvätta själv, städa, laga mat både under graviditeten och efter till vilken nytta? Idioten va fan knappt hemma!!
Han kan inte heller leva i nuet med sin son nej nej, då pratar vi om när han är sju bast eller tar hem sin första flickvän osv.. Hallå ja, han är inte ens ett år och hur mycket händer inte nu då?!
Albin tycks inte vara rolig för dig och det kommer bita dig i röven en dag.
Och hur JÄVLA LÄNGA ska man dalta med en 26 åring som inte vill ta sitt ansvar?
Nä nej tack, jag skiter i detta nu!!

with love hat. C

Idiot!

jag kan förklara mina känslor för dig med bara ett finger. [http://i.l


What a night..

Mmm.. Vilken underbar natt jag fick då. Kasta mig i säng halv ett, då fick jag nog. Skulle inte ha gjort det.. Klockan tre ringer min jävla mobil.. Mm.. Vem kunde det va? Mitt förbannade ex. Blev dock inte klok va vad han ville men jag tror han fråga om jag fick nattbesök. Ska han bry sig eller? Knappast va! Sket i att svara men insåg sen att någon jävla idiot ringde på min porttelefon så jag fick ringa puckot och se om det va han. Nej och det va väl en jävla tur för han för OM det nu hade varit han så hade jag släppt in han, öppnat dörren, örfilat han och sen puttat ut han och låst dörren. Fyfan va irriterad jag är över det och sen som pricken över i:et så skickar han sms och håller på. Så sugen på att ringa och väcka han men nej, jag ska dock inte sjunka till hans nivå, nere vid alla slemproppar och sånt snusk.
Blev inte direkt många timmars sömn inatt.. Somnade halv ett, vaknade tre, somnade inte förrän halv fem, vaknade halv sex och sen kl åtta så ville albin gå upp så han fick en flaska ihop om att kunna soman om. Så fel jag hade där.. Så jag slumrade lite tills han lät och sen gick vi upp och började röja lite i köket. Fick undan min disk och städat diskbänk och spis så nu ska här bara dammsugans och min älskade grabb och slängt hundmat i halva köket ungefär. x) Även provsmakat det och fick nog 2 ½ tostar av fem möjliga haha. x) Nu ligger han på golvet och roar sig själv och jag sitter här och hoppas han vill sova snart så jag också kan hämta lite krafter. :p

Hade planer på att träffa en tjejkompis och hennes son idag men med tanke på mina få timmar jag fick så skickar jag nog ett litet sms om att jag har sovit dåligt och om vi kan ta det en annan en dag nästa vecka. :P
Nej men om man skulle ta och fixa det sista i köket och ta sig vidare i lägenheten..

with love C

Förbannad

En aning irriterad va. Fick precis ett sms "vad gör du?" Tja gissa ditt förbannade stolpskott. Jag skulle kunnat dra ut idag men fick ingen barnvarkt och tänker nog inte dra iväg heller för att DU ska kunna ha koll på mig. Pft. Så jävla dum är jag inte, vill jag ut så ska det fan va fritt från dig! Är det inte det så sitter jag hellre hemma, för ungefär så kul är det att känna att du har ögonen på mig.
"Ring pappa, han ställer upp" Ehm nej tack. Tänker dock inte be din förbannade sida om barnvakt fattar du?! Kan inte min eller någon som jag kan lita på så blir det inget.
Aaah så jävla fuckad du är.. Totlat kvaddad. Egentligen borde du hålla dig flera mil från min för ungefär så mycket pain in the ass är du. När ska du förstå det? Ja just det, du tycks inte kunna förstå vad man säger till, inte ens om man säger det femton gånger. Nej nu skiter jag i det här, blir bara mer förbannad. Jag öppnar balkongen och andas djupa andetag.

with love C

ett bad?

Då va det kväll och jag funderar stark på ett varmt bad men en massa ljus och bara chilla, känna att allt är okey för ett tag..
Fick ett oväntat samtal idag, chockade mig själv dock fick jag bekräftat att allt var lugnt och vi skulle snackas vid en annan dag.
Lillkillen sover för natt och där är väl ett par planer för imorgon men jag ska fundera på det där.. Har en del att göra här hemma plus att det är idag vi ska börja få bort det där jävla nattmålet som han helt plötsligt har fått vana till.
Nej, en massa ljust och ett skönt bad med grymt mycket skumt.

with love C

OFC!! x)

Visst går allt som jag har tänk mig va.. Min plan va att vi skulle gå till morfar tolv och Albin börjar bli trött vid tio så han fick sova en stund, trodde han skulle vakna vid tolv men nej då.. Ringer syrran precis och fråga om det gjorde något att vi blev lite sen men det va lugnt så jag tänkte roa mig här istället, vad händer då? Jo självklart börjar det låta lite från det andra rummet. Mammas lilla guldgosse har vaknat. :P Så det blir väl ny blöja sen på med kläder och hej o ivaj ungefär. :P Så göra hästarna och sen ska jag fixa till lite här hemma, har en förmåga att se ut som ett bombnedslag. See yaa


with love C

Tidigt natt

Första gången på länge som jag har lagt min innan tolv och nog fan gjorde jag det igår. :P Vad händer klockan tolv må tro? Jodå, lillkillen vaknar till och påpekar om den där flaskan som egentligen är totalt onödigt men som han börjar vänja sig vid att få klockan tolv just för att jag inte vill han ska skriva om det nu är så att det stör grannarna men idag blir det ett försök till att undvika den, kommer bli kämpigt framöver känns det som men lika bra att ta tag i det för har han klarat sig utan den så gör han det nu också.

Så vad händer för oss idag? Hans moster ville passa han så vid tolv ska vi bege oss till morfar o co. :P Jag ska till hästarna och sen ska vi väl umgås och ha allmänt trevligt och hoppas på somna tidigt inatt :P Fast det kanske inte är så lönt om han ändå ska vakna tolv x)
Annars kryper han runder här på golvet är överallt och ingenstans. :P Awesooome. :P Fort går det också. Nej nu blir det frukost.


with love C

Let's play bitch

Nu har jag kommit till den där gränsen där du kan fara åt helvete. Du har sagt så jävla mycket och där händer ingenting. Du ignorerar när jag ringer, skickar sms, lyssnar inte, förstår inte, tar helt klart inte hänsyn. Det räcker nu, nu ger jag upp. Jag vill inte veta av dig, kommer inte höra av mig längre, ett samtal that's it och ringer du efter Albin har lagt sig så kommer jag inte svara utan jag kommer skicka sms.
Det är pga dig som det är såhär och nu räcker det. Jag tänker inte tillåta att du lovar o lovar o lovar o lovar och sviker på gång på gång på gång på gång. Nu sätter jag ner foten, våga svik mig och din son en gång till.
Du snackar så jävla mycket skit och nu har jag hört tillräckligt. Du tänker inte hjälpa mig och räckna helt klart inte med att jag kommer hjälpa dig.

Wanna play Bitch? Let's play!


tidigt

Första natten på länge som styxx dyker upp och jag undrar varför..  Vet också med mig att jag aldrg kommer få svara på det men tja.. P: ändå, det va en aning märkligt och där gick hans förbannad leksak igång. Den som jag inte tål att höra eller se.
Aja nog om det,  blev en tidigt imorgon idag och med lite tur och flyt så kan det bli en tidigt kväll vilket jag hoppas på och har gjort det ett tag men tja vi får se ikväll helt enkelt.
Idag återstår och se vad som lovas hålls personligen vet jag inte vad jag ska tro, vad jag vet är det blir promenad idag med, helst en lång än.
Så jäkla skönt det är, och när man kommer hem och man har gått en mil så känns det så skönt i kroppen. :P
Men men.. Ska umgås lite med min gangster.

with love. C

Dagens bästa ;D

Cädizsäger
haha nej jag vet.. Han har bara jävla svårt för att säga emot och stå emot vissa saker men tror fan inte jag ska bli kär mer
fan bara trassel
Dunder säger
hahahaha sant!
som ajg alltid sagt.
Cädiz säger
men du lyssnar inte på det  
Dunder säger
synd att det är bögit att vara bög, annars hade jag blivit det
Cädiz säger
HAHA
Dunder säger
uinget jävla tjattrande och gnällande
och så som ni tjejer hålelr på
Cädiz säger
man är inte bög för man suger av en kompis x)
håller på med vad?
Dunder säger
då hade det bara blivit stenhårt rumpknullande och dricka öl typ
hahahaha
backstabbar en typ
Cädiz säger
haha
inte alla?
Dunder säger
jo
ALLA
på ett eller annat sätt gör ni det
Cädiz säger
okey. så du menar att ni killar inte är såna då?
ni är små änglabarn då?
Cädiz säger
springer omkring med er lilla gloria och gör allt rätt?
Dunder säger
kankse inte
men vi backstabbar inte iaf
inet jag iaf xD

trevligt besök

Började dagen med lite städning här hemma innan finbesökt kom. :) Satt och snackat och bara hade trevligt. Kände jag fick mer energi och blev mer taggad på saker och ting som jag vill uppnå.
Efter besökt packade jag ner grabben och gick mot hästarna. Fixade till och allt sånt och albin  träffade en häst för första gången i sitt liv och jisses vad kul det va. :P Tråkigt nog va det inte riktigt ömsesidigt. x) haha men det va en jäkla härlig syn. :P
Nu ska vi bara ta det lugnt och när han sover för natten blir det varmt bad och bara chilla för imorgon får vi en händelserik dag. :p
Som det ser ut nu så blir det promenad till hästarna fixa där och sen vidare mot väla för en ny pojkvän. ;)


with love. C

sliten

Hade en plan igår om att lägga mig tidigt men den gick ganska fort åt helvete igår märkte jag. Så någon gång kommer jag väl lägga mig tidigt och det kommer gillas. Annars så ska jag snart börja städa och ha mig här hemma och ringa ett samtal och hoppas på det bästa. "/ Soon it will be over.
Får ett trevligt lite besök som jag kommer uppskatta till max och därefter ska jag ta min son och gå till kvidinge, min nya sinnesjuka grej, gå en mil om dagen men jisses så skönt det är. :) Vi tar det här stegvis och har börjar med den värsta biten men oj så skönt det är när man kommer hem och känner att man är mer än mör i  kroppen. Mm me like. ;)
Nej plikten kallar.


with love. C

erkänande

Jag tänker inte erkänna att det är jobbigt eller tufft. Inte heller att allt jag vill göra är att slita ut hjärtat, intala mig själv att aldrig mer göra om det. Aldrig mer. Det räcker, det här va sista gången. Jag kommer klara det här också det är bara lite svårare..
Inom mig känner jag ett stort behov att att blåsa iväg ett sms och skriva att jag fixar inte det här själv. Att jag vill ha han där. Att mitt psyke inte fixat att va själv på kvällar för att det helt enkelt är för kämpigt nu. Sen ställer jag mig frågan, skulle du bry dig? Känns inte som det och därför lägger jag inte tid på det. Du skulle inte förstå mer eller ens åka hit just för att du skiter i vilket och enligt dig så verkar det som jag kommer klara det här själv och är det de du tror så ska du fan få se det också.

with love. C

Rätt okey

God morgon. :) Ordagrant också. :P Somnade lite försent kanske men sov så jävla gott och bra så idag känner man sig en aningen utvilad. ^^ Lite mör i kroppen, framför allt fötterna men det är bara på det igen. :P
Känns som det blir ett ryck här innan dess. Plocka lite leksaket, tvätt, diska, dammsuga och ikväll tvättar vi golv. Tror det är lättare än när han är vaken, ren känsla.

Tittar ut genom min balkong och drar slutsatsen att det ser ut lite som vårsol. Lovley. :) Annars så fick jag nr idag så jag ska ringa och boka tid. Jippi va kul. Har fått rensat tankarna och bollat lite och det va rätt skönt, det känns bättre. Inte lika tungt i huvudet faktiskt, även om jag vet ett och annat så känns det som något säger mig att du inte är sån här. Nej nu börjar jag känna av i kropp så bäst att städa lite och sen möjligtvis ge mig iväg så jag kan komma hemma och fixa resten.

with love. C

Vill inte

Äntligen hemma efter en promenad till kvidinge, inom hästarna och sen vidare hem till Bea för lite mat och sällskap. Väldans trevigt får jag säga och lagom trött efter promenaden. Lagom trött och sliten så ikväll siktar vi in oss på en tidigt natt så det blir sängen med min bok så kanske den kan bli klar så jag kan läsa dom andra som ligger i rad.
För övrigt är det kväll och det är det värsta..
Känner att jag vill inget annat än att kasta mig på luren och ringa. Ringa för att höra din röst, prata med dig, få dig att förstå. Få dig att ångra det, tänka om och inse vad som hänt.
Någonstans inom mig vet jag att du inte kommer göra det men samtidigt känns det som att om ett par månader kommer du ringa mig, det har du gjort för och varför skulle det vara annorlunda nu? Sen samtidig är det något jag tror på eller är det något jag vill ska ske?
Egentligen är allt fuckt up. Allt är upp och ner, ut och in och jag vet ingenting. Känner av en massa måsten och imorgon ringer jag bm och så löser sig det problemet mest troligt innan nästa vecka..

Orkar inte. Vill inte ta det själv.. Vill att du ska visa att du ändå bryr dig något om hur jävla tufft det är och hur jävla dåligt jag mår.. Jag vill verkligen inte gå igenom det själv men uppenbarligen måste jag det. Kommer jag förlåta dig för det?

Beas place

Då har man varit duktigt som bara den och gått från klippan o kvidinge. :P Tog ungefär en timme men jisses vad skönt det va. (: Så nu är man något mör i kroppen men oj vad jag njuter just för att man vet att man har gjort något bra. :P

Sitter hemma hos bea och väntar på middag, lät knappt bortskämt. :P Något snack om film också men vetefan om jag pallar det. Behöver nog mina timmar i min säng och min grabb behöver sova i sin säng och ingen hattande, för hans skull. Rätt ruttet om han somnar och sen ska man väcka han för att åka hem så lika bra att lämna stället så det passar in i hans tider..

För övrigt har dagen varit rätt okey men visst, nu börjar det bli kväll o såhär och det blir man en aning påmind om vad som hänt och vad som kommer hända.. it sucks, big times.. Men någon gång slutar det, det vet jag.


With love. C

Dagen

Sitter nu här igen. Varit upp i drygt en timme men fort rätt mycket gjort ändå. Handlat mat till albin och till min, blöjor till albin, lämnat lite papper och kollat upp bm. Imorgon gäller det, då tar vi nästa steg. Dagens mål idag är att helst klara av dagen men i vilket fall som helst som helst så ska jag ta min son och sätta han i vagnen så ska vi traska till hästarna. :P Där kommer vi eller mycket möjligt gå och möta Fröken Ottosson så ska hon underhålla grabben medans jag håller på i stallet och sen ska vi gå hem till henne, umgås lite och käka lite middag hon, jag och kristian och själv klart min älskade son. :)

Pratade lite med en kompis för en stund sen, lite om vad som händer mellan mig och hans killkompis då han tycker vi bråkar lite, bland annat för deras drickande och fick då bekräftat att han är alkis... Mmm.. Toppen va? Och i mina ögon är hans kompis ett stenkast därifrån. Jippi.. men inte mitt bekymmer direkt. Jag vet vart jag har hans kompis och det är dock inte ett steg närmare. Pfft.. Nej nu räcker det med skitstövlar va.

Det som stör mig mest i hela den jävla situation är att han inte bry sig, inte om mig eller vad jag ska göra. Han kommer inte finns där som stöd, följa med mig och vara vid min sida. Nej nej, en sann egoist gör inte så men vafan.. Vill han göra som han gör så fine by me. Försök inte tro att det kommer bli någon ändring sen.


With love. C

Fittejävel

Det va absolut ingen som sa att det skulle va lätt men fyfan alltså. Överväger en sambo ett tag framöver känns det som eller kanske min hund? Är det så att du ska komma hem igen? :) Jag behöver min trygghet och jag sov så fantastiskt gott innan men rara kamrat gick imorse. :( Nu tycks jag inte vilja soman om.. Sjuhundra tankar i torpedofart. Kass kombination va. ;)

Egentligen så kanske jag bara behöver få ur mig mina tankar och känslor.. And here we go.. Ditt förbannade äckelt. För din ålder är du fruktansvärt barnslig, inte ens säga något? Hallå ja.. What the fuck is that? Nej nej, vi fortsätter som vanligt. Oh ja, tipp topp det. Låtsas som inget och tror hon inser? HUR JÄVLA MOGEN ÄR DU OCH VA FAN ÄR DU FÖR EN KOMPLETT IDIOT?!?! Du bryr dig inte för fem jävla öre, ingenting. Helt still. Överallt. "Ehm, hej se på mig min ekonomi är kass så jag super skallen i små bitar varje helg istället." Fortsätter ni såhär så kommer båda ekonomierna gå åt helvete, men det är chill för där är i alla fall någon av er. ;) Tro inte att jag kommer prata mer med dig, eller att jag kommer ringa, höra av mig eller något sånt. Inte ens så mycket som gå in på din sida fittejävel. För vad som händer i ditt liv skiter jag ett stort stycke i. Du förtjänar inte mig. Du är för barnslig, för omogen, tåler inte kritik eller what so ever motgång men inte mitt problem längre. Jag säger bye bye till dig och kommer inte så mycket som vända mig om igen.
Jag har min älskade son som är mitt allt och som behöver mig så åt helvete det med dig "kompis". Fine, ring du mig om du någon gång kommer i trubbel igen eller mår kass, men glöm inte att du nu har sabbat denna bron för jag tror dock inte att du kommer stötta mig genom det här, eller finnas där. Vara med när det gäller.. I helvete heller men sen å andra sidan.. Vill jag ens det? Ehm... Nej, våga visa ditt ansiktet.
Men en dag kommer du vakna upp och se och tänka, vafan gjorde jag? Varför lät jag henne gå? Varför och då, tja då ska du nog bara va glad om jag vill prata med dig. Äckel..


Nu är det min familj som gäller, vårt mående,  vårt liv och vi kommer få det bra. :) Mamma älskar dig albin, Idag, imorgon, föralltid. <3

with love. C

Förbannad..

Så ruggigt förbannad så det är chockande.. Har spänt mig en del under dagen, in för det där samtalet and i got it. Suck kuk va? Tja ungefär så känns det nu..
Trodde du hade förståelse men vet du ens vad det är? Så jävla förbannade på dig, trodde du förstod mig och min bakgrund, mitt förra förhållande va fan kiss kass ananas och jag trodde du visste hur det hade varit och att du kanske hade förståelse för det, så fan heller va! nej nej då är vi alabama egoist och bryr sig inte mer än om sig själv och jotack har märkt det... Far åt helvete din jävla idiot. Det va din andra chans och nu vill jag inte ens så mycket som se dig, höra dig eller veta av dig. Jag har pli på mig själv och det ska jag fan visa dig. Ha asshole... du ska fan få se ;)

Höhö tror jag lägger mer tid på min son och på mig själv.. Wish me goodluck. Haha ska få ut bea på fette motionsrundor haha men saken är den att hon vet inte riktigt om det än, hon vet inte hur jobbigt det kommer bli mouhaha.. :P Men jag ska, jag ska fixa det och jag ska klara mig själv, genom att lägga tid på mig själv kommer jag sagt förtränga dig..

Du, fittejävel, lycka till med din rääliga skit-ekonomig hahah..


with love. C

The last goodbye

"Förlåt på för hand för det här man jag är tvungen attfå ur mig det sen ska du få vara ifred. Jag tycker så fruktansvärt mycket om dig och trodde verkligen på oss, att det hade kunnat bli något bra, något helt fantastiskt. Du gjorde mig gjorde mig fruktansvärt lycklig, jag blev kär. Jag tror att hade du pratat med mig så hade vi kunnat få det att funka, vi hade förstått varandra.. Det med spriten sa jag för att jag brydde mig om dig, din ekonomi och för att jag kände mig bortglömd, det va aldrig meningen att du skulle ta det så som du gjorde.. Men jag ballade ur samtidigt som du och ditt drickande. När du sa som du gjorde dom två senaste helgerna du drack blev jag grymt sårad och trodde du skulle visa ånger för det men jag uppfattade det aldrig som det. Jag trodde du ville detta lika mycket som jag. Men i så fall hade du väl pratat med mig om det och försökt lösa det, eller? Du fick mig återigen på fall men någon gång ska man lära sig av sina misstag..."

bad day

Mm.. Sug kuk på denna dagen va? Men det blir inte värre än såhär, från och med nu går allt bara uppåt. :D


With love C.

Bollar i luften

Här sitter jag halvt nyduschad och precis inpackat håret. Duktigt idiot, käka mask. x) Har varit på mig nu en vecka att göra det och två veckor minst att få upp min tavla jag fick i julklapp, blev kanon fin ovanför tv. Ska egentligen inte sitta där men orkar fixa hit pappa bara för att få upp den? Tror han kan komma i samband med hoppegungan till lillkillen.^^,

Funderade lite på min ekonomi och blev nojig på om jag skulle få ihop den denna månaden men jag tror det är full möjligt att få ihop det. :p Funderar lite på att flytta, börja om på nytt. Så jävla najs det hade varit men ska jag flytta så blir det som längst helsingborg o perstorp typ i och med att jag har hästarna i två år till minst. H

Har också planer på att ta mitt körkort detta året, helst innan maj då lämpet går ut, orkar inte göra allt för att ta ett nytt, rättare sagt jag vill inte höra att jag måste ha glasögon haha. x) Fixar jag körtkort och min ekonomi är på min sida så blir det mycket möjligt jönköping, två turer till göteborg speedway en gång och liseberg en gång, sen vill jag till grönan också men det får vi se. En bit och köra och två pers, det blir rätt dyrt också sen är det det här med barnvakt också haha. Men den dagen, den sorgen ungefär. :P
I alla fall blir det jönköping så blir det då när det är elmia motorsjohofräset. :P Och då har jag också en plan att jag ska ha gått ner alla mina 500 kg som jag vill. x) Vilket då ger mig... tre månader. x) Det kan gå, full möjligt. Funderar på att börja gå med albin till hästarna för att fördriva lite tid på dygnet så det lutar nog att jag gör det när jag bara har vanligt mockning och inget noga eller avancerat som ta ner halm eller rykta dom. Många bollar i luften och många planer. :P Wish me good luck. ;)

Har märkt nu dom senaste dagarna att albin skriker i sömnen, inte helt okey och inte jättebra. :( Får ta och ändra på det där.. Ganska fort så fröken Nilsson, vad sägs som att ta tag i ditt liv imorgon? All over again. (:

Wish me a very good luck. ^^




Jag ska... ... men orkar inte..

En aning trött idag, upp 7 och kom i säng 3, inte överdrivet pigg men vafan. Kom iväg till hästarna vid tolv och har även hunnit käka frukost. Sen sådan men ändå. Sitter nu här och försöker få inspiration till en engelsk uppgift på två sidor om USA, går bra eller? Har hittat info men sen står det still, vet inte hur jag ska börja och när man väl har kommit igång så flyter det på men man ska komma dit hän också. Kanske bara att kasta sig in i det medans lillkillen roar sig själv..
See yaa



I've never seen you looking so lovely as you did tonight
I've never seen you shine so bright
I've never seen so many men ask you if you wanted to dance
They're looking for a little romance.'




Nattetid

Det är helt sinnessjukt. Tjugo över två och jag är fortfarande vaken. Inte helt okey, va. Har pratat en del i telefon och tjablat lite på fb. Sådär givande faktiskt men men. Pratade lite med den äldre gubben konstaterade lite vad han tyckter och kände samt vad jag kände. Däremot så efter sista samtalet så blev allt lite off. Allt som kändes bra och positivt bara försvann.. vafan. Så ledsamt. Skit i det, är ny dag idag vilket då betyder stäääda. Stort, mycket, noga och länge!! Gillas detta? Inte direkt va. Men ett måste känns också som att morgondagen är början på resten av mitt liv. Kommer detta hålla? Funderar på att ta ett litet pratat med barnets far om en sak, får väl se om jag kan göra det annars får jag fan bli sambo. That's is.

Just nu känns det som jag har flatlöss över hela kroppen och det bara kliar, ja jeflar va det kliar.
Skitsamma egentligen för jag ska låsa, mörklägga och starta min finfina musik och bara sova. Vakna utvilad och amazing. :) Yeah, right va? :P Tror vi på detta gott folk?

En sak till innan jag checkar in for the night. Ska på min engelska och göra en lite uppgift :P höhö. Men inte det jag skulle säga utan mer att jag ligger lågt, tar tag i mig själv och sen får allting annat hända om det så hända ska va. Jag orkar inte, ingen energi, lust inte heller tålamod till kludd därför är det bättre att han kommer när han känner för det och jag hänger på om jag orkar Allting annat ligger lågt. Länge sen jag kände såhär på den fronten..  Rätt skönt, jag pressar inget, inget hastigt och lustigt bara chill och sen får vi se.

Nästa vecka kan också blir en intressant grej. Hmm.. Tåls att tänka på va.



Kanon

Funderade lite fram och tillbaka igår och konstaterad att jag trivs så fruktansvärt med livet. Jag älskar min son, hyfsad koll på min ekonomi, kärleken kunde kanske va lite bättre men ingenting jag orkar bry mig om just nu och det är fan finfint.. :p
Har bra framtidsplaner, fick besked om att dom vill ha min hjälp med deras hästar ett tag till och det är kanon om mina egna hästplaner inte slår in. :)
Håller just nu på att försöka lösa mitt körkort och sen därefter blir det kanske en flytt? Vad vet jag. :P sånt som kanske kommer utvisa sig så småning om. 
Snacka om god day today. :D Helt fantastiskt.. Syster kommer hit efter jobb och tar albin så jag kan ta hästarna därefter så ska vi nog fixa lite i vårt hem tror jag. :P



Ilska

Mah.. En aning irriterad, förbannad, ledsen, glad tja rena rama gott och blandat minst sagt.
Va ute och körde och det gick toppen trots det va traktor. :) Rätt okey, hoppas och att blir som sagt men tja vi får väl se..
Irriterad är jag på alla jävla "vet inte" som man får till svar varje gång man försöker prata om något och nu vetefan om jag orkar lägga ner tid på det. Har väl annat jag kan fokusera på. Ta du ditt jävla tre kronor, rederiet och alla andra jävla serier du ska titta på och stoppa upp dom i röven för ungefär så givanade är det. Ta du din polare och sunka in  er i din lägenhet så kommer ni ut lagom genom möglade och rääliga.
Aningen mer irriterad är jag på en brud som är enligt vad man hör rena rama schmetterlingen, otrevlig, rå, bortskämd och helt klart en människa som jag inte tycks tåla bara.. SUCK!

Jag vill va kär och lycklig, inga missförstånd, inga tjafs... Meeeeeeen vad lyckas jag fiska fram?
Jo ett kräk som antingen är ute varje helg och dricker eller sitter i sin soffa och glor på serier.. Mmm.. Så mysigt. Gör han inte det så jobbar han. Det jävligaste är att jag tycker så sjukt mycket om han. På något sätt så snurrar han alltid i huvudet, alltid.. :) Finner inga ord som kan beskriva hur allt känns i hans närhet.
Allt känns så jävla rätt, jag ryser i kroppen vid hans beröring, ler av hans namn, smällter av hans blickar och mår helt underbart i hans famn..

http://www.halens.se/Product/033113?sortBy=Default&sortDirection=Ascending&filter=aW52ZW50b3J5PUZhbHNl&mid=720&oc=036

RSS 2.0