Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

Ny dag med softa kläder, love it. :P
Körde på mina svarta jogginbrax som är av det häftiga märket everlast, ;) (tuff som en bandyboll) till detta blev det ett gräsligt grönt linne från gina tricot matchat med en svart fleece och rosa strumpor med en katt på. Under denna fina outfiten hade jag blåa trosor och en svart/lila bh :P

misslyckat

Gick sådär med min träningsnarkomani idag, fick inte cyklat till stallet, inte heller min promenad men annars har jag gjort vad jag skulle.. tror jag. ^^ Rätt soft. Ska försöka ta mig upp vid sju igår, failade med det idag, förvånade? 
Inte direkt, men sängen tidigt och upp tidigt. Möjligtvis att jag slänger mig i sängen med en bok och försöker sova, sen ofc. :P

Hemmameck

Har fixat och trixat lite med mina byxor, eller lite å lite, har en aningens ont i mina händer, haha. Men vill man vara fin får man lida pin. :P Känner att jag är nog inte riktigt klar med det men för idag är jag plus att jag känner att mina händer inte pallar riktigt och jag behöver nog lite mer fantasi så jag ska sova på saken och återhämta mina händer och sen är vi på det igen när lillkillen sitter och leker på golvet så passar jag får att filura på mina byxor. ;) Någonstans ska jag få in det i min dagsplanering, wish me good luck. :P Nej, nu ska jag hämta upp mina tvätt så jag har lite mer att göra imorgon. :P

Jag kan inte bara tvätt och torktumla kläder jag kan också tvätt och torktumla mobila internet ;) Så fantastiskt jag är :P

Dag 13 – Den här veckan.

Den här veckan ( 31/3 - 6/4) ska jag:
Blir arbetsnarkoman
Sätta upp ny tvättid OCH använda den ;)
Fixa det där med elen
Sluta shoppas massa skit
Fixa hästarna (varje dag)
Umgås med min älskade son
Sköta alla hushållssysslorna :p

Om en vecka checkar vi av listan och ser vad jag har lyckats med. :P

Shopping blandat med bad och musik

Jag får sluta shopp, ska bara skicka över pengar till syrran och fixa lur sen får jag nog börja shoppa lagom till jul, blir bra va? För detta kommer jag hålla, eller hur. ;) Mål: Klara det, Delmål: Slå slag i saken. ;)
Jag ska även bli träningsnarkoman, lovande va? Det ser lika ljust ut som att sluta shoppa? Haha, nej men har jag något jag kan fokusera på så blir det nog chill på min shoppingfront. :P Om inget annat hoppas jag på det. :P

Blev ugglebadet också, oboy vad jag såg fram emot det (ironi) men albin uppskattade så det är huvudsaken. För övrigt misstänker jag att det kan spöka i min lägenhet ELLER i en av albins leksaker. Vet inte riktigt om jag ska tycka det är okey. :P

Nej ska nog kolla runder ett bra musik som peppar lite och ger mig den där work it baby, work iiiit känslan :P

Hiss & diss,

*Så tröttsamt allting känns idag. Går man efter flaggan utanför Gästis så blåser det som kom och hjälp mig att dö vilket betyder för mig en jäkla motvind till OCH från stallet. Oboy va kul. - DISS!
*Jag frå inte min ena program på datan att funka vilket suger banan för att jag då inte kan få ner nya musik. Stor DISS! Jag har en fruktansvärd dålig disciplin på min själv, (DISS) på gränsen till att hänga mig eller lägga mig under täcket iväntan på att självdö, svårt val.
*Har gått och blivit shoppaholic, min syster fel. :P Även om jag kanske behöver det så får jag ångest för att det känns inte som jag lägger pengar på min grabb. "/
*Jag har blivit besatt av något jag aldrig trodde skulle inträffa, halvdiss där va. ;)
*Skulle kunna elda upp texen till lady gagas nya låt I was born this way. Enligt mig är den riktigt dåligt. En och annan låten hade väl damen gjort som har varit bra men den här, den kan få en al-Qaida medlem att ta livet av sig.
*Pitbull har gjort en del bra låtar, men aldrig uppskattat han med än som artist men nu på "äldre" dagar har han fått en charm, haha. HISS
*
Sist men inte minst HISSAR jag långt tjock hår. Jag ska odla igen. :P

Jag tycke det va lite passande men en hissning o dissing (som alla andra kör med) för en tröttsam dag som denna, just idag orkar jag nog inte stå emot strömmen, idag är jag som alla andra. Jag flyter med i väntan på att orken att stå emot kommer dyka upp igen.

Dag 12 – I min handväska.

I min handväska? Jag har barn, men handväska har blivit skötväska. Dock ska jag få tummarna ur röven och byta väska så skötväskan kommer bli rosa/rutig, skitsnyggt. :P Till en grön vagn som även den är lite rutig haha. :P Jag kan ju detta.
I alla fall min väska innehåller blöjor, leksaker, kläder och vantar.

Time to put my life back together

So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, Imma face my demons
I'm manning up, Imma hold my ground
I've had enough, now I'm so fed up
Time to put my life back together right now

djupt, åt helvete för djupt

Jag tror inte min hjärna contectar med mina känslor. Så fort jag bestämmer mig för något så vill inte min hjärna följa mina handlingar, det är helt enkelt något som inte går som jag vill. Dock inte första eller sista gången det händer men jag får börja lära mig, så är det bara.
Det här med kärlek, kan man tappa känslor och aldrig få tillbaka? Kan vi få tillbaka känslorna vi en gång hade? Kanske inte exakt som innan, kanske bättre eller på ett annat sätt?
Jag tror, eller så är det nog för mig, har det varit kaotiskt, tagit slut av en jävla allvarlig situation så går det inte. Har någon av partnerna sagt och gjort för mycket så går det inte att lappa ihop, samma gäller om det inte finns förtroende till varandra/för den andra.

Det här kommer kanske bli invecklat, eller svårt för mig att förklara men jag anser att jag har blivit mer på min vakt, läser mig, tar in mer, analyserar på ett annat sätt sen förhållandet med fadern till min son. Jag har även nu börjar tro på att det är själen som styr våra "öden" lite. Jag går väldigt mycket på min magkänsla och lägger märke till olikt beteende med mig och chansar lite mer, inte linan ut men en del.
Just nu är min kropp/känslor/själ what ever, något som drar mig åt ett jävla håll och jag kan inte sluta. Jag dras dit, i tankarna, i känslorna, ja ni fattar. Jag letar anledning till en konversation och just nu finns det något som verkligen försöker ta mig åt det där hålet samtidigt som jag inte kan gå helt ut för en mental blockning, låter sjukt va?
Jag vill så gärna, men just nu befinner jag mig någonstans mellan tänker över om det är helt rätt, eller om jag är lycklig som jag är, ensam och lycklig för det är jag. :) Men jag dras till personen men jag vet inte om det är inbillning eller om det är något som bör testas.
Jag har helt enkelt en del att funderar på, suck.

Dag 11 – Mina syskon.

Jag har fyra syskon, två äldre som är mina helsyskon och sen två yngre som är mina halvsyskon. :p
Min äldsta bror (skiljer tre år) har jag ingen speciellet bra kontakt med men den håller nog på att bli lite bätte då vi har en konstig sätt att jobba på det.
Djup inom han finns ett stort hjärta av guld, han bryr sig men försöker att inte visa det. Oavsett vad så är han min bror, min älskade bror som jag kommer acceptera för den han är men kanske alltid för det han gör.
Sen är där min helsyster, två år mellan oss. Vår relation har väl inte varit den bästa men sen Albin kom har den helt klart blivit bättre.
Min halvbror som blir 15 i år (tror jag) har jag av någon märklig anledning inte så värst bra kontakt med, vet inte varför men så är det och jag bryr mig väl inte så värst mycket om det..
Sist men inte minst, min lilla syster blir 13. Vi hade en bra relation en gång men jag bodde hos pappa och trivdes inte direkt och sköt mina små syskon ifrån pga olika faktorer i hemmet.

Fan ta dig

Allting är tipp topp, jag har hyfsat koll och allt flyter på som bara den men klart, alltid ska det vara något som yrar runder och just nu eller ett par veckor i alla fall så har du varit i huvudet. Fler tal gånger om dagen.
Var jag än vrider och vänder så är du där.
Fan ta dig som satte griller i huvudet på mig, nu lyckas jag inte bli av med dig. WTF! Inte okey det här.

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag

Har som mest sprunigt omkring i mina hästkläder idag, vilket består av gråa everlast jogginbrax, lång lilla linne från gina tricot och en ljus tjocktröja från bikbok och nu sitter jag i mina gröna prickiga kläning från halens. :P
På tvn vissas Nicolas Cage och jag trycker i mig natur godis och sitter vid datan och hoppas lite att filmen snart är slut så jag kan få sova. :P Visserligen är filme rätt bra. :P

Krackelerad

Känns som det jag en gång hade koll på har krackelerat, jag har krackelerat och nu är jag illa tvungen att bygga upp mig igen, frågan är hur? Allt som jag visste hur jag skulle göra är väck och nu veta jag inte hur jag ska börja, vilken ände.
Vi börjar från börjar, dax att plocka upp bitarna bit för bit och börja planera.

Dag 9 – Min tro.

Jag anser inte att jag är kristen och har därför ingen tro på det sättet (eller tro på någon annan religion) så därför tänkte jag skriva upp lite saker jag tror på istället. :p

Kärlek vid första ögonkastet, tveksamt. - Har aldrig upplevt det.
Alla människor KAN förändras.
Förhållande som får fler försök än ett, med egen erfarenhet så är det mer åt nej-hållet.
Positiva tankar leder till postivt resultat.
Spöken finns, både snälla och dumma.
Kärlek är den starkaste känslan samtidigt som det är kämpigaste känslan man kan möta.
Att man har levt flera olika liv innan det man har nu, vilket då gör att jag tror på ett liv efter döden.
Alla förhållande måste ha lite bråk/tjafs.
Som du behandlar andra blir du själv behandlad.

to-do-list

Lite smått besvärlig dag idag men har lyckats lägga upp en rätt bra planering, då jag också har en del ärende.
Ska lämna papper, in till fk, vidare mot ica och posta syrras paket, ta buss till stallet med barn och sen hem igen för divers hushållssysslor..
Woho..

Krigsstigen.

Igår jag hade jag en jäkla runda på krigsstigen. Jag rök ihop med fadern till mitt barn och det varade hela dagen och jag blir inte förvånad om han skickar ett sms så fort han vaknar. Han sa saker, jag sa saker och allt vara kaos när han insåg att han inte riktigt ville ha det såhär så sa jag att det va försent sen tror jag det är bättre såhär än att vi är vänner faktiskt, dessutom valde han det denna gången men det förnekar han, så klart.
Som om det inte räckte så fick jag stressa på kvällen för att jag skulle till stallet men innan jag drar då har mammas hund sketit på mitt storarumms golv, blir man glad då?
Nej, inte direkt. Jag påpekar detta och får svar "jag tar det snart". Jag bara va? Ursäkta mig men jag bor här. Så jag påpekade innan jag gick så fort du kan tack.
Kommer hem då, jo då ska min mamma försöka ha en föreläsning för mig att jag ska va trevlig, jag va trött och omotiverad till hästarna och sen skiter hennes hund på mitt golv. Nej då ska jag va tacksam för att hon tar sig tid och möjlighet att ta sig hit för att hjälpa mig. Jag tänker då what the fuck, vem fan sa att jag skulle få hjälp om jag tog mig an detta? Inte fan va det jag, men saken är den botten är nådd för vad jag accepterar och inte accepterar längre när det gäller folk och min mamma ska fan inte komma och tycka något.
En sak är säker i alla fall, jag går hellre med albin ut där än ber henne om hjälp igen, och vem bad om det egentligen?
Hon håller inte vad hon lovar och då behöver inte sätta sin fot här förrän hon har börjar skärpa sig.

Det räcker nu va?

Japp japp, kvoten av idioter, idioti och att bli lurade är fylld. Nu lägger jag ner det här på riktigt! Nu blir det sortering på riktigt här.
Alla som håller på något sätt som irriterar mig eller ger mig förhoppningar gång på gång på gång kommer antingen få sig en jävla avhyvling ELLER så kommer jag be personen ifråga att dra långt åt helvete för nu har jag fått nog.

Samlar vuxenpoäng

Vuxenpoäng kan man aldrig få för mycket av. ;) Ska ner till fk imorgon, angående min mammaledighet och med lite tur hinner jag skicka lite lappar denna veckan också. Bättre sent än aldrig va? :P Utöver det försöker jag få lite mer ordning i mitt hem, röja lite, packa ner kläder som är för små för lillkillen osv.
Kollar över min ekonomi, räknar lite på räkningar, skulder och saker som är akut i inköp och det ser ljust ut. :D
Här samlas det vuxenpoäng. ;)

Dag 8 – Ett ögonblick.

Jag har många fantastiskt ögonblick men det bäst var helt klart när min älskade son kom. Det sägs att det gör så fruktansvärt ont och nu såhär efteråt (cirka åtta månader) så minns jag inte om det är för att det har gått så lång tid så att jag inte minns hur ont det gjorde eller för att jag hade haft lustgasen för mycket eller helt enkelt, man är så pass inne i vad som händer och skall hända att jag inte kommer ihåg det men samtidigt som det gör ont så är det riktigt häftigt när barnet har kommit ut och man blir mamma på "riktigt". Jag fattade det inte förrän ultraljudet och när han hade kommit.
Att bli mamma är riktigt häftigt och en upplevelse. :)
Det var då allting förändrades för mig, det där ögonblicket på förlossningen.

Omoget?

Fick ett samtal från fadern, han frågade kring Albin, jag svarade. Inte övertrevlig, inte snorken. Bestämt och något icke muntern i tonen. Är jag trevlig så utnyttjar han det och spelar på det och försöker komma åt mig på det sättet och det vill jag inte. Han har gjort så jäkla mycket dumt mot honom så jag tycker att det räcker nu. Det är Albin det ska gälla och inget annat. Visst jag har inte varit den bästa men jag erkänner när jag anser jag har gjort fel. I alla fall.. Han frågade om jag kunde få han och skratta och fick svaret nej. Frågade varför och jag sa rakt ut att jag tänker inte avbryta Albin i hans lek för att hans pappa har lust att till något. Kanske fel av mig men jag anser inte att det är speciellt snällt mot Albin.
Någon gång får fadern ta och växa upp. Ta hänsyn till sin son, se vad som är fel och rätt. Enligt mig så har han svårt att erkänna fel, vänder saker till sin fördel trots att han har gjort fel och inte vill berätta det för andra.
Kanske synd om honom för att vi inte har gemensam vårdnad MEN jag sa till han då och till alla andra att jag tänker inte ha gemensam vårdnad med någon som inte kan ta hand om sin son själv. Blir jag så pass sjuk att jag inte kan ta hand om Albin så vill jag vet att jag kan ringa han utan att få höra jag måste ha någon med mig om jag ska ha Albin.

Han tycker det är helt okey att höra av sig när Albin har lagt sig, att ringa efter två PÅ NATTEN!! Ett tag hotade han med att ta Albins saker och hans säng, tar man hänsyn till sin son? Han tror att underhållet är hans hjälp med Albin och då ska han inte behöva betala någon när han har Albin. För visst funkar det så. Den så kallade "hjälpen" är det lag på, det är alltså inte hjälp från hans egna ficka.
Han anser att det är viktigare att jag pratar med honom än tex bytar blöja eller matar Albin. Säger jag att jag inte har tid så är det bara skit snackat, kommer det då från någon som inte kan ha sitt barn själv!

Han anser att jag är omogen för att jag inte vill prata med allmänt med honom när jag vet hur det blir. Han blir sur, besviken, ledsen osv om han får reda på något som sårar honom. Jag är också omogen för att jag inte vill ha någon skjuts av honom när jag vet att han kommer kasta upp det i huvudet på mig vid första bästa chans han får. Då lär det låta "Jag passar bara när jag ska köra dig överallt eller när du behöver min skjuts, men inte annars."
Jag anser det som vuxet, vill jag inte blanda mig med honom mer än om det gäller Albin så är det mitt val. Du kan inte tvinga någon annan till att göra något, tycka om någon etc och det är samma sak här. Jag hindrar inte någon till något. Men jag behöver inte se till att Albin träffar släkten på hans pappas sida, det kan fadern sköta och så länge jag hör av mig till honom när det är något med Albin eller det gäller Albin så kan vi prata men inte mer. Jag tänker då dock inte dalta med en 26-åring, tyck jag är inte iskall bitch i så fall men jag gör det inte. Jag tog mitt ansvar när han föddes, har alltid gjort och kommer alltid göra även om det kommer nya saker hela tiden, saker man är osäker på så är det att gilla läget och ta det som det kommer.
Att han valde att inte finnas och ta hjälp och hjälpas åt när Albin föddes är inte mitt fel men man kan inte gå runt och vara osäker hela tiden. Aaaah.. Jewfla idiot..


Tror jag ska skriva en liten teori från mig sedan..



Skoskav & planering

Jag stoppade ner min son i vagnen igår och så traskade vi till stallet, två timmar fram och tillbaka och en halvtimme i stallet, i vanliga fall brukar han sova hela vägen dit och hem men han somnade max en halvtimme på vägen hem och sov utan problem på natten. Oh vad jag älskar min son. :) Men herregud vad mör jag var i fötterna och mest troligt ett och annat skoskav på fötterna, hur fan det kan gå till är bra fråga. Skorna är inte direkt nya. Kan dock beror på att dom inte satt så värst hårt. Har en tendes till att lyckas med skoskav då. x)

Idag blir det ännu promenad till stallet och imorgon får jag cykla, :) ingen är gladare än jag. :) På torsdag ramlar mamma in och passar, fredag lutar åt promenad och på lördag ska han ev vara hos sin pappa en stund och jag får ta min älskade stålhäst sen ska jag försöka få barnvakt på söndagen med. :D Ber en stilla bön att veckan efter blir bättre. :)

Känner också att jag börjar hitta tillbaka till mig och få en jäkla bra rutin på livet. Kan saker blir bättre? :) En och annan sak som kan lätta men det är små grej som vi tar när vi kommer dit. :)

Dag 7 – Min bästa vän.

Min bästa vän.. Svårt ämne. Var klassas man som bästa vän? Jag har många ärliga, raka vänner som jag kan prata med allt om. Som jag vet finns där och som jag alltid kan höra av mig till.
Jag tror inte jag kan peka ut någon och säga att just den är lite bättre än resten. Alla är bra, med olika egenskaper och jag älskar er allihop. Ni är få men jag vet ni finns där i alla väder och kläder. <3

Imponerad, gårdagen och älskade stålhäst.

Började med min diet för fyra dagar sen och jag mår så grymt mycket bättre. :) Lite trött vissa dagar men kombinera det med vakna på natten och lägga sig sent så blir det så, men det ska jag ändra på. :P Vill bli piggare och få lite mer "tummarna ur röven".
Jag märker helt klart skillnad om det sen är dieten eller cyklingen varje dag eller en kombination kanske, haha. Skit på vilket men kul är det och det är så skönt när man börjar göra någon träning och man kommer in i en rytm där man känner att man måste göra det annars. Ingen tvång utan man känner ett behov att man måste, det är så jäkla skönt och så långt har jag kommit. Jag älskar det och märker skillnad på att jag pressar mig mer och mer. 
Jag är kär på nytt. Jag kommer fixa det här, inte snack om saken. :) 
Någonstans, djupr inom, långt bort och inombords så känns det som att 2011 kommer vara det året jag förändrade allt. :)

Det blev lunch i Eket igår, med gamla vänner med mammor. :) Galet trevligt var det, bättre än vad jag kunde tänka mig. 
Lämnade Klippan tjugo i elva, och gissar på att vi var i Eket runt elva och lämnade halv fem ungefär. Raka vägen till hästarna (och fort gick det).  Snackade minnen, folke, filmer osv. Vi konstaterade nog lite luddigt (tror jag) att vi kommer göra om det fler gånger och Absolut, jag är på som fasiken. :) 

Veckan som är nu kommer va lite sån där kant-på-kant vecka. Har dåligt med barnvakt och blir lite irriterad för att jag inte kan ta min stålhäst till hästarna så det blir promenader, alltid trevligt men jag älskar min stålhäst. Tycker det är kul att cykla, trodde inte jag skulle tycka det men det gör jag. Inget fel på promenade, det går an också men det är cykeln, it calls for mig. Jag känner helt enkelt att jag inte får samma motion om jag går som när jag cyklar, löjligt va? Men vi gillar läget och biter ihop, jag kan ju det och kommer fixa det. I know it. ;)

Dag 6 – Min dag.

Har spenderat den första halvan av dygnet i soffan o sängen. Lillkillen sover en stund och jag börjar få lite smått panik.
Ska till hästarna o har inge barnvakt som är spikat vilket betyder att jag mest troligt kommer få fråga min syster eller gå till hästarna med Albin och hur kul är det på en skala!? Promenaden dit är dryg, i stallet blir han rastlös o skriver och allt tar en jävla tid så jag hoppas syrran kan passa han.
När stallet väl är gjort så ska vi hem, rya lite, laga mat och mysa för att det är lördag och jag ska även fundera om jag ska iväg i Eket imorgon, just nu är jag inte speciellt intresserad eller taggad för det.
Dels så känns det som mamma visar upp han som en trofe, jag kommer känna mig stressad för att hästarna inte är gjorde samt så tyckte mamma jag skulle dit med en anledning som lät såhär "Erika kommer va där". Eh jaha? En som jag umgicks med när jag gick i mellanstadiet. Hur många år sen är inte det då!? Dessutom va hon inte alla gånger så hygglig mot mig, men guuuud. Klart jag vill sitta i Eket med folk jag har lite svårt för, för att visa upp Albin och umgås med folk jag inte har träffat på ett tag eller är så värst intresserad av att träffa när jag är beroende av andra för att ta mig dit. Nej tack, känns som jag överväger att skita i det! Jag har ett liv och bättre saker för mig än att sitta ute i en skit-håla och dryg ut tid på folk som gör mig lite irriterade för att umgås med några jag knappt känner längre och för att mina mammas ska visa upp min son som en trofe! NEJ TACK!!

Dag 5 – Vad är kärlek.

Kan men beskriva eller förklara kärlek, och i så fall HUR FAN DÅ!?
Jag vet bara att den kärlekens som finns mellan förälder och barn är mäktigt och obeskrivligt. Det är det här som är riktigt kärlek. Det är såhär det ska kännas.
Jag har aldrig upplevt sådan kärlek innan som den som finns mellan mig och min son.

Fredagmys

Tog mig till min pappa för att marlene skulle passa albin när jag va i stallet, snabbt avklarat och hem igen. Fick reda på att vi blev bjudna på mat. Plockmat. Mm.. :P Hemmagjorda pitabröd o massa olika gojjor, gottigott gott va det. :P Sen hamnade vi framför dr Phil o labing tog en powernapp och när han väl vaknade så blev han erbjuden bad hos moffe, med belyst badkar o bubblor. Riktigt läcker är deras nya badrum.
I alla fall, badet va helt okey men bubblorna gjort han gråtfärdig sen satt vi mest o chillade hemma hos moffe. Rätt trevligt, va hemma halv tio och lämnade hemmer lite över två. Knappt hemma o det känns, hör också hur sängen kallar men den får nog vänta en liten stunde till.

Dag 4 – Det här åt jag idag.

Personlige tycker jag att det är onödig info och tråkig fråga men den finns med på listan jag skulle göra så vi gillar läget och fortsätter.

Började dagen med knäckebröd (vilket jag är smått förälskad i), käkade lite nötter därimellan och avslutade med sallad och några biffar. Helt okey, men borde kanske äta lite mer och oftare?

Hello Hello Kitty

Oh yes oh yes oh yes. Fick min datamus idag, ÄNTLIGEN. Så jäkla skönt att slippa använda datans. Knapparna börjar bli lite nertryckta  så det är skönt som faaan med datamus, blir lite bättre med allting.  Ska bara vänja mig vid det också, haha. Nu ska jag packa till ablin och sen ut i vinden och bege mig mot stallet i en jäkla blåst o kyla, brr.. Men det får gå.

plötsligt händer det

En dag förändras allt, det kan va den där dagen du träffar Han (tro det eller ej men jag tror på den rätta ;)) eller den dagen då du känner att det är inte hållbart jag måste för ändras. Det kan gälla familj, ditt liv, en dröm, en kille ja vad som helst och idag fick jag min plötsligt händer det. Jag vet inte hur det gick till eller riktigt vad som hände men helt plötsligt så hängde jag på min syster och min styvmorsas diet, inte helt striktigt tex ät det här o det här o det här, undvik detta o detta o detta. Nej nej mer enkelt men ändå koll. Inget socker eller mjöl var på vi ändrade lite så dom äter en viss sorts bröd och jag kör på knäckebröd, för frukosten skulle men annars blir det inget pasta, ris eller potatis men visst ska det gå. ;) Jag kan ju detta.
Har btw en aning ont i mina arma.. :P Gillas men ändå inte riktigt. Jag brukar va förtjust i träningsvärk men kanske inte i armarna direkt. :P

Sony ericsson vs Iphone

Beslutsångest är fint. Fick ett häromdagen då jag skulle beställa telefon, är fortfarande osäker.
Den ena har bra kamera, den andra är fräsigare.
Den ena är något ful, den andra kan man "fräscha" till.
Dena ena har ALLA, den andra är snart ute på marknade.
Den ena är något förtunn, den andra är jag kär i osv.

Fatta vilka problem man kan få för en skiten liten grej. Jag har lite svårt för sony ericssons touch eller ja jag uppskattar inte den jag har och misstänker att den ändra kan va lite åt det hållet som den jag har och det är inget plus för sony ericsson. Jag ska dessutom kunna leva med telefonen ett tag å då är det viktigt att jag trivs med den.
Jag får helt enkelt se vad som händer och vilken jag väljer.

Läste för ett tag sen en artikel om Apple, tror det handlar om "the man" för appel då han bland annat skrev att han trodde att appel skulle ta över (något i den stilen). Har lite svårt att tro det och tror att sony ericsson ligger rätt bra till hos folket, har inte hört några allvarliga fel på deras mjukvara som på Iphone. Det tråkiga med dagens mobiler är att dom flesta är touch och det gör dom känsligare.
Det kommer aldrig finnas mobiler igen som "hajfenan" eller den hederliga 3310 an.

the past will come back and haunt you down

Jag kan sitta rätt upp och ner och så kommer alla minnen över, minnen från personen jag inte vill minnas, komma ihåg. Personer som har gjort mig fruktansvärt illa.
Det kommer alltid att förfölja mig, och i vissa stunder kan jag längta tillbaka till perioden, eller till det som var. Ibland till och med till personen och det skrämmer mig.
Är/Var jag verkligen färdig/klar med personen?
Jag vet att det jag gjorde mot dig inte var riktigt schyst men jag kan inte göra det ogjort och jag vet att ett förlåt inte räcker man jag ångrar det. :(
Vi hade kul, det va bra och jag trivdes med livet när jag va med dig.. ..och idag så saknar jag det och tillochmed saknar dig lite titt som tätt.

skön natt :)

Vilken dag, so far. :P Vaknade vid åtta och insåg att jag hade sovit i tio timmar och drog ett konstaterande rätt upp och ner att jag ska lägga mig tidigt resten av mitt liv (maybe not). :P Somnade på soffan vid nio och vaknade tio, fruktansvärt huvudvärk så det blev sänge for the night, kan livet bli finare? :P
Nu väntar jag på att syster ska bli klar så jag kan ta hästarna och sen förberedda för kvällen. :)
Käka lite morötter och dipp till desperat ikväll. ;) Oh yes, imorgon är det säsongstart på Greys och sen fattas Nikita bara. ^^

Shoppoholic?

Va i stan med syster igår, mest som sällskap för hon skulle titta i en affär och hitta en affär då hon äter speciell mat. :P Jag skulle då dock BARA titta, inte köpa men jag kom hem med en spargris, nyckelrings figur till albin och en lite kyckligt till han tror det va allt, sen fick han ju fingerfärg/bubbelbad av sin kära moster också. :P
Och idag skulle hon passa han men skulle till väla först och ställde frågan "vill du kanske med?" Tja varför inte tänkte jag. Kul att se annat och hänga till väla, möjligtvis kolla pyjams till grabben så vi hängde på.
Ungefär tre timmar gick vi där och Albin var hur go och trevlig som helst under tiden, skrattade, pratade och tittade, kände lite då och då på kläderna samt höll och provsmakade lite saker också, hehe.
Det där med att BARA titta gick ännu sämre idag. Fick med mig en jack (till), en tröja, ett hårband, örhänge, lite smink, tre pyjmaser till albin, två tröjor samt hängslebyxor till han och av sin moster fick han en body och skyddande mössa till sommaren men resultatet av detta blev ett par hundralappar, mild sagt. ;)
Min ekonomi va bra koll men nu denna veckan har det inte varit det riktigt.
Jag har så jag fixar det men ändå, jag tänker inte ljuga och säga att det kändes i plånboken och själen men jag är rätt nöjd faktiskt och ska nu undvika shoppingen lite. ;) Tänka över detta här med att åka iväg med syster, fast det va supertrevligt. :D

Dag 3 – Mina föräldrar.

Jag är uppväxt med skilda föräldrar (cirkus 21 år om vi ska va exakta). Mamma har alltid varit själv och pappa har alltid haft sin fru (gifta sen 14 år tillbaka).
Pappa är från kvidinge och mamma från bjuv.
Två helt olika personer som lyckats hitta varandra men aldrig riktigt dragit jämt, enligt mig.

Min pappa är väldigt generös, givmild och hjälpsam, dock väldigt svårt att förstå sig på ibland, vilket jag också kan tycka. En fruktansvärt humor. Han har haft svårt att visa känslor men nu det senaste året har han börjat visa lite mer, och även om han inte vill erkänna det eller säga det högt så märker vi det runt omkring han att han har mjuknat upp lite.
Något han har emot är ålderskillnader, varför veta jag inte men tycker inte han ska yttra sig direkt då det är två år mellan han och mamma. ;)
Pappa är som han är, men jag skulle aldrig vilja byta utan. I mina ögon är han den bästa. (:

Mamma är.. ..kanske inte riktigt beskriva henne känns det som. Jag hittar inte orden. Dock inte ytlig, vi har aldrig haft det senaste men alltid haft djur så är det något vi har blivit så är det djurvänner, alla mina hel syskon.
Alltid haft djur omkring oss, så som hästar, kattor, hundar och en o annan gnaggare. :P Men vi har älskat varenda en av dom.

Min två hem har varit som jing o jang men jag skulle aldrig byta borten. Jag är stold över min uppväxt, min barndom, mina föräldrar. Det är tack vare dom som jag har blivit den jag är idag och jag älskar dom båda för det.

BTW, min styvmamma kan jag inte säga något om då jag aldrig har sett henne som min mamma, det har varit pappas fru och hon har alltid varit accepterade men jag har varit lite på kant med pappas familj och inte alltid dragit jämt, gör kanske inte nu heller. Men jag har aldrig heller sett henne som någon jag har kunnat berätta allt för eller prata om mina problem med.

Dag 2 – Min första kärlek.

Min första kärlek va Johan. Jag va 15 och han va 17 och vi fick kontakt via lunarstorm *awesome* och hade haft det till och från sen jag va 13.
Mitt första riktigt förhållande och min första kärlek blev ett distansförhållande.
Nu såhär med facet i handen så är jag imponerade över att det funkade, vi var båda i en jobbig tid och ibland va det bråk och ibland va det toppen, men alla förhållande går upp och ner. Jag älskade honom och att åka upp till honom och spendera tid med han och få se hans vardag.
Tio fina månader hade vi och vi kunde prata om allt då och kan det fortfarande idag. Han kommer alltid vara den som har en egen liten bit av mitt hjärta.

Dag 1 - Presentera mig själv.

Catharina aka Cädiz, blir 22 år till vintern. Är en ensamstående mamma med en underbar son på snart 8 månader. :) Jag har torr humor, lätt för att skratt och lyckas då och då fin in en väldigt passande kommentar på dom mest passande ställena.
Men alla har vi fel och brister, jag överanalyserar saker, bryter det ner till små molekyler, har ibland för många bollar i luften och när jag har uppnått något av min mål så tänker jag aldrig efter på vad jag har presterat eller lyckats åstakomma eller tillåter mig att va lyckligt över det innan jag kastar min på nästa mål. Jag har i många år kämpat och anpassat mig efter vad far tycker för att bli godkänd och få "märkas" hos honom, men aldrig lyckats och det är nu på äldre dar som jag skiter i det.
Är kanske en aning negativ men försöker jobba bort det då jag inte vill bli en kopia av min mamma.

Trivs med livet som ensamstående, har stöd och hjälp från både familj och vänner. Finns inga ord som kan beskriva hur tacksam jag är för er hjälp och stöttning.
Jag är också en djurvän med ett brinnaden intresse för hästar som alltid har varit en del av mitt liv, och mitt ena mål i livet är att jobba med hästar på ett eller annat sätt.

Har en tendens att dras till killar som är en aning egoistiska, lägger upp fel fasad eller mår psykist dåligt men dras man till tatueringa, ytlig charm och är (kanske) lättlurad(?) så kan det väl inte bli bättre. Några egenskap hos mig som jag gillar, jag är grym på ekonomi, (även om man inte kan tro det) ansvarsfull med ett jävla humör. ;)

Vi testar helt enkelt.

När jag har tittat runder på lite olika bloggar har jag bland annat hittat den här listan. Tänk för ovanligtheten skull ta mig an listan, i vanliga fall brukar jag inte göra som alla andra. Det tog ett tag innan jag skaffade facebook och har fortfarande inte skaffat spotify, lär mest troligt inte göra det heller, möjligtvis till mobilen men det är nog bara det. :P Men vi prövar listan, som en kul grej kanske? :P


Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Kärlek

"En häst utan ryttare är alltid en häst,
men en ryttare utan en häst är bara en människa"

Snö

När jag vaknade det så regnade lite och nu när jag tittade ut så snöar det.. Hade det regnat hade jag kunnat köpa det men snö!?! Inte okey. Jag som ska till hästarna. Regn hade jag kunnat cykla i men snö? Tveksamt som fan.. Inte okey detta. Aaarh!!

Mobiltelefon..

Nu är det nog fan organiserat kaos på mobilfronten här.. Fick lånat en telefon som min grabb sög sönder. (Inte speciellet bra.) Så nu sitter jag här, utan mobil. 2008 All over again. Va typ likadant för ett par år sen.. Hade hur många mobiler som helst på ett år och nu är det samma, igen. Slog sönder min egna i julas, fick sen låna av en kompis men den skulle han lämna in på jobb, fick låna av en tjejkompis då hon hade min som va låst till telenor men sen skulle hon ha tillbaka den, fick låna av en polares pojkvän som men son sög sönder och nu sitter jag utan mobil för den ENDA jag har som funkar har min mamma och henne kan jag inte få tag på.. Sen får jag inte den förrän på fredag i så fall och mitt abonnemang blir inte nytt förrän i slutet på april så nu är här organiserat kaos hos mig. Inte okey.
Utan mobil och i full panik, vad gör man då? Jo i ren panik klickar man hem upplåsningskoder till mobilen som är låst och ber en bön att den går att låsa upp. Är det bra det?
Vill jag räkna ihop min ekonomi sen ? Haha Neej, inte direkt.. Lite för mycket pengar som har rullat denna månaden, bla 400 som inte skulle gått.. Min ekonomi har sketet sig lite denna veckan haha.. Ordnar nog upp sig sen (?)..

Sambo :P

Jag ska bli sambo igen, en lite stund. ;) En tjejpolare kommer hit och stannar (nog) i två dagar. :) Alltid lika kul och trevligt med sällskap, och vi två kan flippa ur. :p Jag bad om hjälp med barnvakt och hon ställde upp, soft som fan. :D Kanske tillochmed kan få med henne och ut o gå. :D Ta tag i vår träning också? Har ett bra tillfälle nu så, ska nog försöka smuggla in det lite sådär fint. ;)
Annars? Stallet ikväll och med lite tur får man lite mer klirr i plånboken, btw min ekonomi ser awesoome ut. :D Ska laga mat ikväll och träna lite med.

Just nu har jag mtv på och Spears har blivit sämre sen då hon va aktiv, hennes comeback blev ingen vidare, enligt mig. Hon va bra, men det va också ett par årsen. Om det beror på henne eller om man har bättre smak nu.. Bra fråga, men nu ska jag återgå till frukosten.

aningen arg?

Har sagt det förr och säger det igen. Min fd är fan inte klok i huvudet!! Det är ingen nyhet för han att jag har barn (då det är barnets far), ingen nyhet för han att albin lägger sig innan åtta, inte heller att han inte ska ringa när han har lagt sig.. Vad gör han tror ni? Jodå, ringer!! När han väl ringer och jag ställer frågan, "vet du vad klockan är?" "oj för sent att ringa eller?" "Ja." "Ja men vi kan höras." LÖÖÖNT!! Vafan har du redan ringt så prata på idiot..
Aah... Är det någon som kan reta upp mig så är det fan den idioten. Står och trampar på samma jävla ställe, drar upp SAMMA jävla sak och kan inte gå vidare eller lämna det förflutna bakom sig.. Så ja, jag är en aning arg idag. Låt mig va det!!

föräldrar

När vi va små/mindre what ever, så har vi väl alla sagt "jag ska låta mina barn göra så", "jag vill inte bli som mina föräldrar" etc. Jag fick mig en tankeställare igår, (träffade lite släkt) då vi började prata lite familj och sånt där. Konstaterade rätt upp och ner (efter lite funderande, såklart) att jag vill verkligen inte bli som min mamma. Är det fel av mig? Vill inte prata som henne, vara lik henne, tänka som henne osv. När jag väl hade börjat tänka i dom banerna fortsatte det.. Jag konstaterade att jag använder ord som hon använder, tänker lite som henne.. Det känns inte bra, inte bra alls.
Misstro mig inte, jag tycker om min mamma inombords, men det är ingen jag vill efterträda. Vill inte likna någon av mina föräldrar, jag vill vara jag och inte "gud va lik du är din far", "du tänker som din mamma". Jag vill vara den jag är, att jag sen har åsikter och egenskaper efter mina föräldrar är en annan sak men det är inga jag viill bli jämförd med eller efter likna. Jag ser upp till dom på olika sätt, uppskatter dom för deras olikheter och där går gränsen..

Vår på g?

Fick iväg med till stallet, en aning sent kanske men tyckte lillkillen skulle sova lite innan han skulle till sin morfar. I alla fall, kom till stallet och var helt själv på gården, helt underbart. Bara tänk ifred och inte behöva oroa sig för att någon av dom äldre kommer in och vill prata med en, inget fel på dom men rätt skönt att vara själv. :D
Släppte in dom "små" djuren för en liten klippning och borstning. In kommer tre håriga filurer, då jag ser att dom fäller. *woho* Aja, drar igång för att dra bort håret då jag inser att jag får lika mycket på mig som jag drar av, gjorde detta med alla tre och fick ihop en hög som hade kunna bli en ny shetlandsponny, inte helt okey. Insåg då i samma veva att jag skulle få göra detta MINST en gång i veckan.. Suck. Men men, när jag ändå var själv och hade det yngsta stoet i gång passade jag på att ta ut henne från stallet och köra lite hantering från marken. Be henne flytta sig, gå fram, backa osv på mina order. Gick rätt tills hon började hetsa upp sig, om det var för att hon va själv eller blivit illa behandlad under tidare hantering, vem vet? Hon började springa runt mig men fick henne att lugna ner sig och gå fint tillbaka till stallet. :P


dog

Jag tror minsann jag dog lite inombords precis...

Tai ni po ni

Valacken fick stå inne idag då han har så frukstnasvärt ont i sin hov. "/ Tråkigt och plågsamt att se han stapla runt i boxen men några gnägg hit o dit för övrigt va han lugn och detta ger mig lite hopp när jag väl ska hantera dom. :) Dela flocken osv, dom måste lära sig det. Dom andra två va lugna där ute, stod och hängde vid grinden och kom rusande när dom va i andra änden o man kom till grinden men för övrig gick det bra, bättre än jag trodde.
Under denna tiden som han har varit skadad har jag på något sätt kommit han lite närmare och har lättare att ta mig till han då jag vet att han är lite hindrar och har ont och mest troligt känner sig hjälplös och låter mig komma nära.
Längtar nu tills han är frisk och jag kan dra igång lite mer med dom. Taskigt att göra det nu när han har ont och är flockledaren. Vill inte göra det värre även om det sitter i hoven men dumt att stressa upp en skadad häst.

TTM

Mm.. Ska snart iväg till hästarna och gissa om jag är taggad. -_- Inte överdrivet direkt? Men gilla läget och hoppa på cyklen och ge sig iväg, antar jag.. Bäst att få det gjort och sen har dagen fri till annat.. Mmm.. Ge mig lust och ork tack.

planer för idag

Kom i säng rätt tidigt igår, eller ja hyfsat, klockan blev inte halv två i alla fall så det går sakta men ändå tidigare kvällar. ;) Planen för idag är efter svensk maffia, dvs efter tio.. Wish me good luck for this. ^^,
Känner mig lite kall så det blir nog en varm kopp choklad idag sen vänta in min mor medans min sln racar sönder golvet i storarummet, haha. Får gjort hästarna tidigt idag, så får en massa tid över av dag, kanske städa hemmet? Fixa och trixa lite? Ev en promenix också. x)
Aja, Valacken står in idag, pga hans hovböld så har han så pass ont att han gärna inte rör på sig, hur jag ska kunna flytta på denna tunga flera-tons hästen vetefan men det får väl gå? Ensam på gården också, men inte har det hindrar mig förr, skönt att vara ensam där. Hoppas bara på att dom två nötterna där ute inte är helt yra och sköter sig finfint. :D
Har inte speciellet sug på att fånga hästar som springer genom tråden osv.. "/
Anyway, beställde mig en ny vårjacka igår, efter att ha haft samma vårjacka sen man gick i åttan så kändes det som dels ett måste men även att det va okey att kunna köpa sig en ny så jag får den i mitten på mars, själv hoppas jag på nästa vecka. :D

Gillas ;)

Alla har vi våra favoriter, min råkar bara va en aning läcker och tillhör ett annat landskap. :P Har alltid gillat han, lite speciell och skruvad. Är det något jag saknar så är det den här personen, den som förstår mig och har en aning torr humor kanske förstår varför jag skrattar åt dessa utklippa styckena i en konversation. ;)



-I vilken världsdel ligger detta SFU?. Har nog någon gammal geografibok från trean du kan börja med :).
Detta landet finns över hela världen.. six feet under. Man behöver ingen geografibok, utan en översättningsbok.
Parkera cykeln innan du trillar grabben ;).
Du kan ta din cykel, och dina jävla visdomsord och cykla till Bahamas med dig :)
Drar inte du alla över en kant då du säger att man ska begrava alla de människor som drar alla över en kant?. Du är begravd och jag är på Bahamas, helt ok för mig asså :P.

Dör lite inombors av skratt, haha. x)

grönt ljus

yes yes yes yes!! :D:D:D Fick fri hand med hästarna, dvs gör vad jag vill med dom bara jag inte skadar mig. ;) Dock inget jag har planerat in direkt men visst fan ska detta gå bra. :D Har en kompis som ska hjälpa mig när vi kan båda två vilket kanske kan göra det hela lite lättare och enklare.
Jag lär inte ge mig i första taget och det ska gå, det har jag gett mig fan på. Jag har mitt mål men allra först ska jag mäta huvud och mun för bett och träns därefter inhandlas det och första delen blir ledarskap och kunna dela upp flocken utan att det ska skrikas och hållas på från dom andra två, men jisses vad skönt och kul det ska bli. :D:D

Oboy oboy oboy :D

Vad är bätte än att glo runder och shoppa på nätet? Det är sånt som kan göra en hel dag. :D Har nu hittat den typen av sko som jag är ute efter, och då kommer nästa problem. Har hittat fyra olika skor och vet inte vilken jag ska välja. Snacka om dilemma va.. Men får privat rådgivinign av kexet imorgon om vilken dojja som ska följa med hem och bo i mitt hem. Vilken dag, vecka, månad det blir lär ni nog märka.. :D För övrigt kolla jag runder och kom på att jag ska köpa jacka och ett träningskit denna månaden, men det lutar åt nästa vecka då jag även ska betala lite på datan som jag har på avbetalning, så dont worry stoffe stoffelito, det kommer klirra snart igen. ^^,
Annars inget speciellet nytt, den ena hästen är halt, kan knappt stå på ena benet och totalt vägrar att gå eller röra sig mer än nöden kräven och jag förstår för fifan va ont det måste göra. :( Hovböld misstänks och har jag tur (även hästen) så händer det något imorgon, efter tre dagars smärta. Stackars djur. :(

Annars? Mellan? Nej men det är kanon. Jag mår skitbra. Jag är lycklig och trivs med mitt liv som det är, skulle inte ändra på något för fem öre. :D Sen att jag kommer har min bästis ett stenkast ifrån mig gör saker bara bättre :D

happy happy

Vilken bra början på dagen, huvudvärken från igår är väck, min bästis ringde på en lägenhet i samma hus som mig och fick den. :D Hur toppen är inte det på en skala?! :D Första gången under 5 års vänskap som vi bor så nära varandra annars har hon alltid varit ett par mil bort minst. :P
Woho, fan va glad jag är för hennes skull. :D:D

Annars har det inte hänt något nytt direkt, cyklade en mil igår och ska även göra det idag. :) Hoppas dock jag kan komma undan huvudvärken.

RSS 2.0