Härligt dag :)

Haft en trevligt dag med trevligt sällskap.
Började innan nio då min fd ringde och bjöd med mig till Danmark med han och hans far.
Gick runder lite på gågatan och i köpcenter. Dom köpte ost, korv och alkohol i olika former och jag hängde bara på. Vidare mot Åstorp för min fd la nycklar i handskfacket så dom skulle testa andra nycklar. Sen hem till honom, en snabb powernapp. Hämta Albin, byta skor och iväg till stallet. Sen hem, invänta Albins farfar som skulle komma hem. Ut för att umgås och käka middag och sen rätt hem och nu är ut i sägen och bara, tja finns.

Försöka lägga upp en plan och leta fram lite diciplin. Wish me good luck.


Ännu mer efterblivet

Kolla det på vinden idag i mitt förråd (har hört att det är lite klabb med förråden i huset). Hade tänkt sätta in grejer i förrådet men inte fått tummarna ur röven att göra det.
Så jag går upp för att kolla. Då är det nån jävla idiot som har förstört mitt lås och satt in grejer i det. What the fuck!! Även om det är tomt och där är lås, vem fan bryter upp det då?! Va?! Vem fan gör så?!?! Fyfan vilken riktigt usel dag detta har varit...


Skojar ni eller?!

"Det finns gott om tider." My ass va!! En månad emellan är inte ett tecken på gott om tider för mig.
Lagom irriterande faktiskt. Nej, men jag lider inte alls av tidspress. I helvete heller... Funkar skitbra om en månad. Absolut, inga problem..

Är ni helt dumma i huvudet!?! Jag bara undra... -.- (kicka ironin uppåt)

Well, det va denna dagen/veckan...


Aaaarrh döööööööööö va.


Musinvadering?

Skulle lägga säd i kruborna och böjer mig ner, och börja gräva i tunnan då hoppar en mus upp mot mig och jag höll på att skita knäck i byxorna. Jag återhämtar mig och beslutar mig för att rädda den med hjälp av skopan, får upp musen och lägger skopan på golvet och musen är kvar. Försöker klappa den och musen luktar på mig och tar det lilla lugna och går sen iväg. Inte alls så snabbt som dom brukar göra.
Jag (vill) tror att den kände igen men och att det va en av dom tre små mössen jag hitta häromdagen. :) Men det är bars jag och jag kan dessutom ha fel. :P


Det här med häst

Jag har ett enormt sug efter häst (vilket alla borde fattat vid detta laget :P).
Dels har jag ett stort hästintresse sen mår jag så fruktansvärt bra av att hålla på med hästar. Både ridning och ryktning är hermoniskt. :) Men något har gjort att jag börjar tappa lusten. Jag vet inte om det är för hästarna jag håller på med är tröttsamt för mig eller om det är allt bakom att ha egen häst. Försäkring, stallplats, hovslagare, tiden, barnpassning osv.. Eller om det är att min ekonomi suger som gör att lusten börjar försvinna.. Ingen aning men det känns lite si och så. Egentligen behöver jag nog en stor fet paus från allt och bara få vara mig själv och försöka komma fram till saker.

Som grädden på nosen håller jag på att bli sjuk, om jag inte redan är det. Kanske ska fråga om 2 dagars ledig från stallet, vilket jag tror jag skulle behöva mer än väl.
Sen vill jag ha min förbannade tid också!! -.- Jag hade planer på att ge er något sen men så fan heller!! Har gått en vecka utan att jag fått tid och ni hävdar starkt på att där är tider, men ändå får jag ingen? Ursäkta, men va fan är problemet?! Gör ni inget där borta då eller?!? Tröttsamt som jag vet inte vad! Haha från ett ämne till ett annat, well it happends.


Vilken vän va!

Har jag berättar om min vän till röv? Troligtvis inte so here we go.
Min ena närmast vän, barndomsvän tillråda på allt ska åka utomlands med sin gubbe. Hur schyst är det?! Till arabien ( eller något, 5, 5 h bort med flygplan). I vecka?! Inte okey. :P men tja, jag unnar henne det. Dock kommer jag skratta lite inombords när hon kommer hem just för att det kommer ( garanterar) va kallt, mouhaha.


Jag älskar dig

Jag älskar dig, till månen och tillbaka. <3

 


Vänta är allt för härligt

Sitter och väntar på att en trevlig vän ska dyka upp och jag kan ta mina hästar. Börjar bli lite smått nervös för jag tycker klockan är ganska mycket och jag vill ha det gjort..

Egentligen är det en sån dag då jag önskar att jag hade ett körkort men neeeej då. Tänk då äckligt enkelt det hade varit då. Varför ha det så när det kan vara jävligt besvärligt?! Trötta mig..


Vem fan..

... Öppnade min dörr och kastade in en handgranat och stängde dörren?! Det råder enorm kaos i mitt hem och jag vill men har ingen ork och mer eller mindre helt slut i kroppen. Men tja, gillar läget tar dag i hemmet så va riktigt fint, häromdagen men ändå.


Ont idag, stel imorgon

Jag har ont i biceps, triceps och axlarna. Hela partiet som har med armar, skulderbladet, bröst ( ja ni fattar) gör ont på mig idag och jag har mina aningar till varför men skit i det. Jag har ont idag och ska då lugnt vänta tills imorgon då jag kommer va stel som en pinne. Woho, lucky me. Sängen nu, har varit trött sen jag kom hem, ungefär halv fyra så det är väl på tiden att det blir sängen.


En bra dag :)

Herregud vilken bra dag jag har haft! :D Träffat bästaste Carro, varit i mitt stall, ridit med Carro på dom finaste hästarna, träffat Bea, ätit en härligt middag med min fd och umgåtts samt lekt med min härliga son. :D

Lifes greeeeeeat!


Mys

Super mysigt att rida idag. :) Visste, lite väl mycket is och jag va spänd som en fjäder och hästen blev likadan så planen vi hade först som att rida i skogen sket sig för det var jakt, plan b var en väg som lede in i skogen och plan c (täppan) var helt otänkbar. Tills vi red på vägen och jag var nervös som jag vet inte vad när vi red och det va något hästen märkte så det blev täppan men det va super mysigt det och så fick vi lite lite ritt i skogen men trots vädret så frös jag enbart om ansiktet, vilket jag kan ta och det va också mysigt. Trots vädret va isigt och snöigt så vad det riktigt härligt. :)


Bjuder på en härligt bild på båda hästarna :)

 


Tagga tagga

Min torsdag har varit lite si och så. Sov hela fm då jag sovit dåligt 2 nätter denna veckan för jag har haft albin i sängen. Visst det mysigt att ha barn i sängen men fan va dåligt man sover, i alla fall jag.

Fick skjuts till stallet (vilket jag är tacksam för). Håller på att bli sjuk känns det som. Men hoppas inte och blir jag det så får jag skylla mig själv.
Umgåtts med min älskade son och gjorde något konstigt till middag som va sådär äckel-gott. Låter skumt men det va det också, blev inte klok på om det var en engångsgrej eller göra flera gånger.

I alla fall, imorgon väntas häst fm och lite em och jag kommer njuta varenda sekund och trivas som fisken i vattnet för det är där jag hör hemma. <3
Hoppas lite (av hela nytt hjärta, hjärna och själ) på att jag får samma häst som jag brukar ha, älskade fina Renate. :) <3 En underbar liten häst som jag tror hade passat mig som handen i handsken och jag tror hon hade kunnat bli super fin om hon hade varit min privat. :)

Neej, sängen nu. Ingen sovmorgon här inte. ;)

 


Göteborgare

Göteborgs dialekten är rätt härligt att höra på och hade det inte varit för spårvagnarna så hade jag nog flyttar dit. Fast tja, man lär sig väl det om man är där ofta? :P haha, och så ofta är jag inte så intresserad av att bo där. :P fast tja, härligt jobb och ett najs boende så går det nog att överväga. :P imorgon väntas ridtur men roliga med det hela är att jag har sovit hela fm samt att det kommer va lagom kallt imorgon tror jag. :P


Väntan

Jag hatar att vänta, framförallt om det finns tidspress. Då är det som värst att vänta. Snart är det en vecka sen jag fick höra att det skulle kollas tid och inget har hänt. En vecka har gått till spillo bara för att vänta... -.- Om det nu är gått om tider, är det så förbannat svårt att ge mig en då?! Sluta rulla tummarna och leta fram en tid till mig!!


Jag kan andas ut igen.

Musungarna jag hitta i stallet va borta idag, Puh. Jag kan andas ut och sova gott om natten igen. :) Hittat en lite mus i en halmbal idag (misstänker att det var en av fynden igår) lite och hade ögonen öppna. :) Lyckliga jag. :D
Även en råtta och en mus (levande) i gödselstacken. Det nästan så man la knäck i byxorna. :P

Mitt sug efter ökenråttor har definitivt inte minskat.. Hmm.. Hur fan ska jag lösa det där då? :P


Jag vill ha

- mitt långa hår tillbaka (tror jag :P)

- mina uttjatade ökenråttor

- vår, funkar med några plus också ;)

- en snell stor hiest

- att det ska vara fredag

- min förbannade jävla tid(!! Hur svårt kan det va att skaka fram den ?!)


En tid, tack.

Ska det va så förbannat svårt att fixa en tid till mig? Om det nu är gott om tider? Du vet, Lider lite av tidspress och jag vill ha en tid så se till att få tummarna ur röven idag och fixa det. Tack!


Imorgon också

Bara imorgon ( denna veckan) sen blir det ingen klocka för mig att ta mig upp till och det ska bli jävligt skönt. Vill lägga mig tidigt idag, bara för att få sova längre. Typ nio? Det hade varit fint att va trött och sova då. Nog något jag ska försök med. Wish me good luck.


Dessa möss

Kan inte sluta tänka på mössen i stallet. Vill göra en insats frågan är bara vad och hur? Ehm.. Bör man ta med sig "vilda" möss hem? Saken är den att jag tror inte det är så värst gamla heller så hur fan ska jag kunna ge dom näring och vart fan ska jag förvara dom? Va också inte och läste lite. Iochmed att dom inte har öppnat ögonen (min tolkning) så är dom nog inte reda att vara utan sin mamma. Men tänk om dom är övergivna? Omg, dagens ilandsproblem, utan tvekan... :/ Vid en viss ålder blir dom könsmogna och fint att ha blandade kön i samma bud, mössinvadering. Inte okey så ja.. Svårt det här.. Kanske kolla och se hur det är imorgon, om dom lever eller ej.. Bah, vill jag veta detta ens?


Awe :)

Knappt liten och söt :)

 


Livräddar Nilsson

När jag va i stallet och höll på att strö med halm så ser jag en död liten musunge och tycker då det är lite tragiskt men tänkte inte mer på det. (Har stött på ett par döda möss i stallet.) Så jag börja soppa och helt plötsligt ser jag något litet brunt som inte rör sig så värst mycket. Då är det en levande musunge som inte har öppnat ögonen. Über söt. Så jag visar Albin den och han bara tittar med stora ögonen och säger oj.
Så jag lägger musen bland halmen och fortsätter soppa, då upptäcker jag två små musugar till och vill jag lova att det gjorde ont i mig. :( Ville rädda dom och övervägde att ta med dom hem men dom hade dött av kylan när vi hade cyklat hem. Vill fortfarande rädda dom, vill inte dom ska frysa ihjäl i stallet. :/ Kniv situation detta.

Riktigt jävla djurvän så att det inte är sant.


Dom bästa

Idag är en sån dag där jag känner att jag måste berätta att jag har världens finaste vänner. Allt från nördsexuella till översexuella. Jag älskar er alla


Sofias änglar

Sofias änglar följde jag väl inte så nog förra gången det gick (vill jag minnas). Såg det lite då och då, när jag kom på det men har tänkt att försöka se varje avsnitt. Halv såg det lite sådär och mot slutet, ja herre jävlar vad jag böla. Supermanligt (ironi). Haha, något fel i huvudet på mig. Jag beslutar mig för att titta på det igen.

Hipp hipp hurra

Migrän och allt är kaos.. Jag vill va sängliggande hela dagen men nejdå, ska tvätta. Tack för kaffe... -.-


Is och kallt

Albin fick inte träffat sin pappa idag för det blev strul på nån linje eller så fanns det ingen han kunde va hos men skit i det, han hängde med till stallet och att cykla dit va inga problem. Cykla hem va lite si och så, det börja frysa på med hem pappa va inte att leka med... Fyfan och då börja tankarna gå att ska det inte ta och tö lite?! Kanske en vår nu. :p Känns lite vågligt att cykla ditt men jag har inte många alternativ.

Albin fick träffat sin moster idag och det känns lite skönt. :) Vi ska även ses idag och käka lite ihop och det ser jag fram emot.
Är nog nere i en liten svacka för det va fan va saker och ting är deppigt. :/ nepp, säng nu. Snart upp och tvätta


En trevlig kväll

Spelade Wii med lilla Beatrice idag och det gick faktiskt ganska bra för oss båda. :) Kul va det också.
När vi sen tröttna på spel så roa vi oss på vårt egna lilla vis. :P Och kvällen rundades av med lite snack och vissa saker kom upp till ytan och jag inser hur dåligt allting känns inombords och jag vet att det inte går att förmedla det till dig för då surar du och det är samma sak igen. :/


Sällskapsspel

Bea kom med en trevligt ide i veckan, hon tyckte vi skulle sällskapsspel. Så vi började med 2 pers, sen 3, sen va vi 4, åter igen blev vi 3, sen 4, sen 3 och nu sluta det på 2. Jag och Bea så vi gav upp idéen om bräddspel så vi kör på wiiet istället. ;) Inga super roliga spel men det blir nog kul ändå. :)


Snö

Jag är nog lite av en snöhatare. I alla fall just nu, innan jag har fått min körkort. Jag vill inte cykla i snö till stallet. Av den enkla anledningen att man inte vet hur kallt det är eller hur halt det är/kan vara. :/

Får se om jag kan få tag på skjuts dit.


Oväntat besök kanske?

Jag och albin kollade igenom bilder på datan och jag såg att han blev väldigt glad när han såg bilder på sina mostrar och morfar så man kanske ska ta och svänga inom efter hästarna kanske? Bara för att säga hej och så han får träffa dom lite.


Sova mera.. :/

Jag kom i säng sent för jag höll på med en tavla igår. Så vakna min son för 10 min och jag vill sova mera men det är kanske dumt att vända på dygnet eller jag reglera timmarna lite. Men har en del att göra så det är bara till att gilla läget.


Nya ord och sånger.

Min son besluta sig för att förnya sitt ordförråd. Numera kan han säga Mange samt Mä Mä Mä.. Kan aldrig gissa vad det är för låt som spelas i vårt hem.

Pyssel

Har en tavla som hänger i hemmet men ett kanske fult motiv i , eller det kanske inte är fult men jääävligt tråkigt och just nu, tjugo över elva tyckte/tänkte jag att det kan jag sitta och gör men kom snabbt på att det kan jag göra imorgon eller en annan jävla dag då jag har tråkigt. ;) Typ till helgen. :P


Hahah

Skratt 1; jag har blåmärke efter tidningen i tisdags. Stoppade bilnycklarna i strumporna, på insidan dvs mot hästen vilken jag nu ser har gett mig blåmärke på knölen vid anklen, haha.

Skratt 2; jag insåg att jag tog fel på körlektionen såhär två timmar... Checkt!! -.-


I min ensamhet

Ligger i soffan i min ensamhet. Vill ha ett husdjur, vet vad för något och jag ska utan tvekan skaffa det. :)
Perfekt till sådan ensam kvällar. :)

För sällskap inatt, Bea ramlar in och ska sova här. Hon ska passa Albin imorgonbitt när jag förpestar mitt liv på Körskolan.. Ev se om hon vill umgås lite med mig/oss imorgon. :) :)


Diss

Är inte netonnet en av Sveriges mest tråkiga affärer? Definitiv inte en av mina favorit affär när det gäller elprylar. Vem fan orkar gå igenom hela affären för att komma dit man vill se? Så in i helvetes drygt. Nej tack och stor diss till netonnet!!


Mord, BIG time!

Wordfued funkar inte på telefoen!! :@ inte så att jag ska kunna spela, tydligen!! :@ Mäkta irriterad vill jag lova. Tydligen går det inte att logga in med min hotmail eller mitt namn där. Så tröttsamt!! Precis vad jag behövde idag!!

Såhär ser det ut när jag försöker logga in, någon aning om felet?

 


Jag vill lägga mig i sängen och dö

Vilken perfekt dag/vecka och känna så. Jag vill lägga mig i sängen och dö. Orkar ingenting, vill ingenting och definitivt inte till körskolan imorgon.. Men well.. Suck it up and do it. Idag ska det röjas röjas röjas här. Mitt rum ser ut som bombnedslag, källsorteringen ska ut, julpynt ska ner etc. Med andra ord, fullt upp.


Tack och god natt

Visserligen för min del men även för julpyntet. Imorgon ska skiten fan ner. Nu orkar jag inte se det mer så det husdag imorgon, tråkigt men behövligt. Pumpar skön musik och så är det fixat i ett nafs, i hope...


<3



"On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes...
... But you'll always be my hero
"

Orkar snart inte med dig längre

Ibland förstår jag mig inte på dig och ditt tänkande, knappt he fan du tänker?! Och det är inte heller första gången jag känner att jag har fått nog. Ditt jävla resonemang är trångtsynt som ett jävla sugrör och nån gång måste/borde du väl förstå eller man ska dra till drastiska åtgärder? Jag känner mig på vippen till ingen kontakt med dig för jag tycker det du gör är knas.


Sliten..

Herregud så trött och sliten jag känner mig. Vill bara in i min älskade säng och sova. Haft en känslomässig dag.
Dagens höjdpunkt var utan tvekan ridningen. Fick min älskade Renate och Carro fick Ami.
Första gången på 5 gånger fick hon över utan att vi blev ovänner. :) Sen va dom ovanligt pigg, vilket va kul men jag skulle vilja dom sprang av sig lite mer, det hade dom nog behövt. :)

Två härliga pigga hästar med motor som utgör en härlig duo, precis som jag och min vän gör. :) Redan planerat in en ny dag för ridning och längtar redan. :):):)


Cathastrofalt

Dagen blev inte som jag ville... Röv röv röv röv...

Tur rivningen gick bra. :) Bättre än förväntat och både jag och min vän njöt i fulla drag, helt underbart och hästen gick över idag, utan problem. :) Tio miniuters övertalning, helt okey. ;)


Känslan som uppstår..

... När allt känns meningslöst.

Taggar hästarna nu.


Ryktet går

Ryktet sägs att det blir en fullspäckad dag imorgon. :D Ska bl.a. iväg med bästaste Carro och rida. :) Ska bli kul och se vilken häst, hur det går samt om hästarna är på bushumör, sist höll vi båda på att åka va. :P så vi taggar morgondagen helt enkelt, en del av mig vill ha en annan häst än den jag brukar men den andra delen vill ha en just för hon är en trevlig häst med härligt humör.

Nu glor jag idrottsgalan (ovanligt för mig) men rätt härligt. Varva det med en bok också, kvällen kan inte bli bättre. :)


Kämpigt morgon

Skulle gått upp 7 idag men orkade inte riktigt när klockan ringde så jag snoozade (trodde jag) insåg 34 min senare när jag vaknade att jag hade tänkt fel och för upp ur sängen och raka vägen till körskolan för att köra kvart över åtta. Körningen gick hyfsat i alla fall. Koll i motorrum och lampor gick rätt så dåligt, enligt mig. :p men man kan inte va proffs på allt så det faller väl på plats sen, nån gång...


Full rulle eller är jag känslig?

På måndag är det (dvs imorgon) körlektion (tidigt som attan), tvättetid från 14-20 samt hästarna. Tisdag ska mamma passa Albin då jag ska rida samt stallet och mest troligt försöka fixa födelsedagspresent till mamma. Onsdag, hästarna, fira mamma ev hitta bil att låna eller bussa ut till ingenmansland ala Örkelljunga. Om inte present köpt så måste jag göra det. Torsdag så rullar det då på med hästar, dagis och allt vad den vanliga dagen har att erbjuda. Tråkigt nog så är inte hästarna så värst kul längre men inte så konstigt heller.

Nuu måste jag sova, har försökt i en halvtimme trots att jag läste en timme men klockan ringer snart så rätt i säng och somna, JA TACK!!


Jag vill, jag vill, jag vill!

Jag vill ha ett löpband! :@ Varför ska de vara så in i helvetes dyra?! För mig är det jäääävligt onödigt. Mhm.. Sånt kan göra mig förbannad. Behöver även ett nytt skal då det jag har har gått sönder ganska så mycket. Det sitter med andra ord knappt fast, så vidare jag inte tejpar ihop det, men hur luffigt ser inte det ut?! -.-

Sen får jag ta och överväga om jag vill vara kvar i stallet eller inte. Tufft val det där men det lär säkert återkomma här.
Snart är det sängen för det är tidig körlektion imorgon, redan kvart över åtta. -.- puhu.. Men det får gå, hoppas bara det inte känns som jag ser dåligt igen och borde besöka närmaste optiker.


Härliga ord

Skitsexuell..

Man faller för skitstövlar/badboys. Man kan även dras till den typen.


Känslan som uppstår...

... När man blir anklagad för att ha använt samma nål att spruta hästen med och för att inte ha tagit samma dos medicinering.
Motivering; veterinären lämnade 5 nålar och det ser han på medicineringen.

Ang nålarna.. Kollar man på hyllan så ser man att där ligger 5 nålar utan sin steriliserings"ficka". Jag vet med mig att där var fler än 5. Där ligger dessutom 4 nålar till i sterilisering som inte är öppnade, och vem lämnar fler om man inte behöver dem? (veterinären kom dag igen).

Ang medicineringen.. Jag vet med mig att jag drog upp till 40, varje dag. Dessutom kan Morgan intyga det! Veterinären hävdar han kunde se det.. Hmm.. Säg mig, hästen skulle ha 5 dagar, ändå är det en spruta till imorgon är det då det jag så att säga inte det jag gav honom när jag drog upp 40 i sprutorna som jag inte gav honom fast jag gav honom?
Det är inte så då att veterinären inte lämnade exakt den mängd som skulle användas? Det kan inte vara så att veterinären kan ha gjort fel? Dom är väl inte gudagåva till mänskligheten heller. Dom kan väl också göra fel, eller?
Sen är det ju inte den fräschaste veterinärn, så han kan väl ha dåligt minne eller helt enkelt va senil. Gubben är ändå allt 70 minst. Om det då är den jag tror det är.


Blåst

Skulle cykla till stallet hade jag tänkt men det blåste för mycket så jag får skjuts istället. :) Iochmed att jag hade klätt på Albin så tyckte jag det kändes fel att vända om så jag ringde Bea så gick vi till parken så fick va gunga på gunga och gungbräda. :) Vi fick även leka av oss lite så nu sitter vi i bilen utanför stigs auto-shop med fest hos mig (remix) ur högtalarna och snart blir det stallet.


Saknad

1095 dagar utan dig och det känns. Jag bryr mig inte om att det är fredagen den 13.
Saknaden efter dig, min älskade vän, som är jobbig. Det är 3 år sedan våra vägar skildes åt. Men du har det bra nu, bättre än om du hade varit i livet idag. Jag får glädja mig med det.

Tomrummet efter dig kan ingen ta. Det kan bli en ny häst men aldrig någon som dig.
Älskad - Saknad - Men aldrig glömd! <3


Maaah!! Sälj skiten och tack för kaffet!!

Jag hjälper ett äldre par med sina tre ardennrar och har tyckt det har varit hyfsat kul men nu börjar jag få nog! Äldre som inte hör på vad jag säger för att jag är ung (känns det för mig) och det jag har att säga det är inte värt att lyssna på för jag är ung. Men det är lite fel, för bara för man är ung så behöver man inte vara okunnig.

Framförallt nu när en häst är halt och får stå inne ( fick boxvila i 5 dagar och är fortfarande inte bättre) och ska antagligen få göra det längre. Han har då böld i hoven och står inne i en jävla liten box. Ägare hävdar att han ligger ner (jag tvivlar). Han kan inte gå ut för att folk kan ha ont av att han haltar. Men.. Alltså, man kan ha en halt häst ut i hagen ändå... Hur fan vet folk att man inte tagit dit veterinär?! Men det är kanske bättre att han står i en jävla lite box och kan knappt röra sig och svettas för att hon inte kommer ihåg (?) att öppna dörren liten. Aaaaah!!! Jag vill så less på det!! Tack och god natt -.-


Lycka :)

Imorse, vid frukosten hörde jag Albin säga sitt egna namn, vilken lycka. :) Det är såna stunder som får en att inse att ens barn inte är så liten längre. :)


Ojdå

Vilken dag. Den har bara rusat iväg.
Fick tvättat på fm sen blev det promenad med Bea mot dagis och inom storköpet och sen hem. Vidare mot stallet i all hast och därefter middag.
"Ovanligt nog blev min son grisig och fick sig ett bad och sen rätt i säng.
Det hade tydligen gått bra på dagis. Efter 2 veckors julledig så va det inga problem att lämna han och han ville följa med hem idag också. :) Älskade son. <3 Hon sa även att han pratade mycket. Awwwwe.. Så glad jag blev. :)
Snart sängen då det är dagis imorgon. :)


Ehm?

Snart tid för att cykla till dagis med grabben och sen ska det röjas och tvättas. Ev åker julpyntet ner, kanske bytar gardiner också, vi får se hur långt det går och hur mycket jag hinner med. Ska få in en promenad också. Lär nog gå på högspinn.

Okey.. Ehm... FK.. Inte dags att skicka in mina pengar på mitt konto? :@ eller inga planer på det?! Rövkassa, brinn, brinn!! Hade inte varit fel, puckon!


Huvudväääärk :/

Var huvudvärk/migrän/ jag vill dö och göra ingenting möjligtvis röja. Stackars mitt hem. :( ser ut som det det håller på att förfalla men så illa är det faktiskt inte... ...än. :/ Men imorgon är det dagis så då får jag väl passa på att ta ordentligt tag i huset här. Har även tvätt imorgon. Så go crazy imorgon.
Men idag, huvudvärken får mig att vilja dööö. Efter uppskrivningen kom den så det är väl kanske stress/press som har släppt och så ja, men snart sängen men först stallet och sen middag. Nu ger vi ett litet tag till innan jag vill dö, rak lång. Tidigt säng? JADÅ!!! :D


Uppskrivning - check!

Då va uppskrivningen gjord. Kanske inga super super bra poäng men med tanke på hur lite jag orkade plugga så är jag nöjd. Jag fixade det och det räcker för mig. Sen hade det inte skadat med att plugga lite till men herregud va skönt att den är gjord. :)
Så man slipper ha pluggandet över sig. Nu är det bara uppkörningen också men det är till att tjilla tills dess. Inget man kan plugga till i alla fall. :p


Problem?

Jag har tydligen problem med att sova. Så fort jag kommer in i min säng får jag svårt att sova. Då börjar tankarna komma igång så ja, det här får vi nog ta tag i... :/


Väder, blev skitväder!

Det fina vädret jag nämnde innan va inte så värst fint. Precis innan jag skulle till stallet så börja det snö och jag vågade inte chansa på att cykla dit så jag fick skjuts istället och tog en promenad innan stallet. Fick med mig vilsna Bea. Lagom härligt tur med fint sällskap. :)

Nu ska jag hem och leka mästerkock i köket, haha. Kotlett med gräddsås och potatis. Mums, speciellt med gurka till. :p imorgon blir det spagetti med skinksås, fast med bacon istället. :D


Jösses :|

Fick ett samtal precis.. Tydligen så hade veterinären varit i stallet och han ska hållas inne i 5 dagar (!). Oh My good! Stackars häst och ett jäääävla arbete för mig. :/ puhu.


Götte väder

Vädret idag är men än najs. Vindstilla, hyfsat klart och så ligger det väl runt nollan. Med andra ord, gött väder. Hade det varit lite längre in på året och lite varmare så hade det va riktigt härligt.

Blir strax en promenad med Bea men först bullfrukost med Lill-killen som börjar bli stor. :)


Same shit, different day

En dag, snart när som, då kommer jag lära mig. Då ger jag upp och orkar inte längre med det här.

Jag har upplevt känslan av att försöka diskutera med en som är så jävla lik sig själv, and it sucks!
Vissa saker måste du helt enkelt växa som människa och inse vissa saker som bör ändras i ditt beteende.
Du har alla odds emot dig till att få en chans till.


Halt halt halt.

Som sagt tidigare så är den ena hästen i stallet fortfarande halt så när jag kom dit så mötes jag av en svettig sällskapssjuk halt häst. :/ Fast idag va det snack om att veterinären skulle komma dit men jag är så in i helvetes tveksam till det.

Känns dessutom som att mitt hästkunnande inte är värt något. Bara för man än ung behöver man inte va dum. Jag har faktiskt hållt på med hästar i 2 tredje delar av mitt liv... Undrar om min tid där börjar rinna mot sitt slut. Jag som börjar tycka det är lite jobbigt när jag verken vill att hästarna eller Albin ska behöva bli lidande men med cykel är det lite svårt, men tja vi får se vad som händer.

 


Strax där

Dagen för uppskrivning närmar sig med stormsteg och jag är inte nervös, är inte det lite knas? Igår kväll, möjligtvis - att jag kände mig lite svagt nervös innan jag skulle lägga mig. Oh snart är dagen här och kanske då kommer jag va sketa nervös men tja, återstår att se.
Nu ska jag göra lite övningar, plugga och kanske en promenad innan stallet.


En fot i och en fot ur hästvärlden.

Jag har ju (som kanske inte sagts här) haft en egen häst och ridit sen jag skulle fylla 6 men då jag fick avliva min häst -09 har jag inte haft en egen så jag hjälper ett äldre par med deras 3 ardennrar och anser mig ha hyfsad god kunskap om diverse saker i hästen, helt fullärd blir man väl aldrig.

I alla fall, den ena har haltat nu i 3 dagar och det gör ont i mig varje gång jag ser han när han går. Och idag kom då amatör hovslagaren (alltså inte utbildad) och skulle kolla på hästen som halta. Till att börja med så på pekar han och ungefär övervakar mig (känns det som) när jag håller på med hästarnas mat. Sen när jag ska ta in dom och säger att det kan ta lite tid så går gubben ut och ska hjälpa till tycker han (då han sa innan att hästarna springer så fort dom ser han) då det syns TYDLIGT att jag håller den halta hästen i grimman och de andra två börjar springa runder och bocka och ha sig när jag står där mitt i allt detta med en häst som haltar och vill springa i ren panik men kan inte.
Där finns jag, försöker hålla mig lugn med en tanke om att hästarna kan springa rätt över mig som ett jävla ånglok och gubben jagar likt förbannat fortfarande på dom. Dock gick det bra då hästen bara råkade trampa på min halva fot, som tur va stod han inte länge och jag hann inte få ont. Dock slutar det inte där.

När alla hästarna är inne och den skadade ska undersökas så tar jag grimskaft och tänker att det är bäst att stå igång för jag vet hur han är i boxen + att klämningsrisken inte är lika stor. Nej, då tror inte gubben att jag kan få ut han därifrån. Men HA!! Där överbevisa jag honom allt.
Då förklarar han att han ska ge antibiotika till hästen och frågar om jag vet hur man ska ge det. Jag svara på vad jag har sett på kliniken där jag hjälpte till + att min mamma har gjort en sån kurs och har lite koll.

Nej, då har jag fel (enligt honom), den ska sättas i fettsvålen vid manken. Då tappa jag allt om honom! Då fick jag nog på riktigt!!
Kom och läxa upp mig för jag är kort men va så jävla säker på att jag har erfarenhet av hästar i alla former!! Sen finns det en anledning till varför man ska ha utbildning för att spruta hästar(!!) även för att sko dom! Som läxa inte upp mig för jag är kort och icke-hästkläd!!

Välkommen till 2012 där man inte behöver höja rösten eller ta till våld för att få förtroende eller tillit till en häst, gubbfan!!! :@
Och vem fan jagar på hästar när där finns en människa bland dom?! Hur dom får man bli? IDIOT!!


PluggmästarN

Bea kom hit och förhörde med lite på körboken. Vi tog oss igenom 148 sidor på 1 1/2 timme ungefär och det gick tamejfan superbra!! Jag kan tydligen mer än vad jag vill tro att jag kan. :) Jag känner mig helt klart bättre till mods över uppskrivningen än vad jag trodde.

Jag blev tillochmed imponerad över hur mycket jag kunde och hur mycket som har fastnat trots att jag inte har pluggat så värst hårt sen jag skrev in min. Läste kapitelna nog inför lektionerna och så har så mycket fastnat, otroligt.

Bästaste Bea dyker upp imorgon med (när jag fått liv i henne) och då tar vi resten av boken och även vägmärkena. Uuuuuuuuuuuunderbart! ;) Jag kan alltså klara det, fyfan va skönt det känns. :) Nu blir det säng för imorgon ska julpyntet ner, det blir promenad, stallet men också en massa bus och lek. God natt och sov gott everyone


Thank good for friday <3

Myser till det helt själv idag med naturgodis, energidricka, körkortsboken och halv okey filmer. :) Make my day. Det blir omöjligt bättre än såhär. ;)

 


Mer organiserat

Fixade till min ena garderob och nu inser jag, HELVETE med kläder jag har!! Undra om det kanske skulle va lägger för en sortering.. .. Men då måste man skiljas från vissa kläder och det känns inte bra x) haha, vi funderar på den lite. :p


Knas, eller?

Det finns konstiga människor och konstiga människor sen finns det dom som är extremt konstiga! Jag känner en sådan, vi kan kalla henne Märta.

Märta är en väldigt konstig människa (för mig). En sådan som är ute efter uppmärksamhet på ett väldigt konstigt sätt. Istället för att hon umgås med sina barn så umgås hon med andras barn. Dvs där är inga blodsband emellan. Jag vet inte om det är för att hon är på kant med sina egna barn eller vad men för mig är det märkligt.

Märta fyller snart år då har hon planerat (?) att hennes barn ska komma ut den dagen hon fyller år, trots deras arbetstider (få hon fyller år mitt i veckan, själv har hon semester) och på lördagen då som annars är en bra dag att kalasa då ska hon ha den här "andra" dottern hos sig. Någon som inte är besläktad med henne. Något jag kan tycka är märkligt.
Gör man så? Är det normalt? Är det jag som är dum i huvudet som reagerar på det?

Skit på vilket, ska fixa min garderob istället.


Hallelulija

Somnade om kl 6 och fick sova 3 1/2 halvtimme till! Underbart. Nu är jag fan människa igen. Goutt. Dom timmarna där var behövliga vill jag lova. Idag blir det promenad, röja samt plugga lite och såklart, stallet. :)


Med alla oddsen emot mig

Jag trodde jag skulle fixa att gå upp och hålla mig vaken hela dagen och sen somna helt utslagen men efter 45 min uppe från sängen inser jag att jag har alla odds emot mig för att klara det och en lagom trött grabb så jag tar faktan i handen, slänger på Albin en ny blöja och går och lägger mig igen för det finns inte en chans i hela världen att den dagen kommer bli bra annars.


Kan inte somna om

Somnade på soffan en timme och vaknar åtta. Beslutar mig för att lägga mig i sängen för att sova och få rätt på dygnet.!!
Vaknar då halv tre av folk som snackar på loftgången och kan nu inte somna om, kolla fb och några bloggar så ska väl på det strax.

Mår sådär, lite illamående och huvudvärk men hoppas att det försvinner tills jag vaknar nästa gång. Nu, mot kudden, tjingeling.


Nilsson tycker till!!

Har man djur men tar inte hand om dom som dom behöver eller har kunskapen om dom som krävs så ska man fan inte ha djur heller!! :@


Väder.

Kände för att vara lite duktigt idag och gå en promenad. Det regna lite men såg inte så farligt ut, inte heller blåsten. Så jag tog mig en promenad och träffade en gammal vän på vägen och stod och snacka en stund när vädret blir värre, regnet tilltar och jag inser att vi bör gå hem.

En jävla tur jag bad om skjuts idag för pannan va nåt så in i helvetes kall och fötterna något blöta och med facit i handen så förstår jag att det vore jävligt korkat att cykla i detta vädret. Hoppas det kan börja lätta lite.


Stackare :(

Kom till stallet och skulle ta in hästarna och upptäcker att den ena hästar har så jävla ont i hoven att han knappt gå in. Så efter ett tag får jag in hästarna och beslutat mig för att kolla vad det är med han och får ut 1000 kg's hästen och då har han ont i hoven och jag misstänker hovböld. :( Min stackars lilla häst. Sist han hade det så så kunde han knappt gå på fyra dagar.


Stoooorm

Det blåser värre än fan ute och jag fick äran att köra i det.. -.- Bilen låg som en påse på vägen. Det blåste ja jävlar i det och det känns lite som den åkte fram och tillbaka på vägen. Blev även lite nojjig för jag tyckte att jag såg jävligt dåligt. :s Känns som det är tid för optikern. Kanske borde vara mer rädd om synen en vad jag har varit, haha låt paniken flöda.
Annars gick det väl hyfsat. Ska lära mig att tänka om lite också. Och kasta mig i i boken och plugga på sånt jag inte kan. Nu jävlar i det gäller det..

Insåg också att mitt körkortsstillstånd inte låg där det skulle och det gjorde mig nervös så tja pank på och låt det gå bra och att det klaras på första försöket och nu blev man allt nervös vill jag lova. :s


Kan inte sova.

Låg i soffan och glodde tv och kände mig halvt trött, kommer in i sängen och tycks inte kunna somna. För just när man ligger i sängen så kommer alla tankarna..
Kommer jag vakna imorgon? Shit, jag har knappt pluggar, fixar jag uppskrivningen ändå? Kan jag allt? Räcker det med att jag läser på det jag inte har koll på riktigt? Va det imorgon det va körlektion? Hur fan tar jag mig till stallet? Kommer det regna imorgon? Va ska jag ha på mig? Hur kommer körningen gå? Borde jag ge han en chans? Kommer jag få ett jobb? När va det dagis igen? BVC? Hur fan tar jag mig till uppskrivningen? Har mamma fixat bromsarna till dess?

700 frågor i huvudet och allt kommer nu?! What the fuck! Får tänka såhär, ( at the moment) de löser sig. En dag i taget. Går det inte så går det inte och herregud, jag insåg precis vilken jävla kontroll jag behöver ha. Trodde aldrig att det va så illa som nu, oh My fuckin good.. :| nu är det nog läge att lägga sig.


Va regnar det?

Va, regn? Va snackar du om?! De fullständigt vräker ner!! Så jävla trött jag är på sånt väder, speciellt om man måste ut i det vilket jag med min tur såklart skulle!

Min son uppskatta vädret när vi kom till stallet. Jag öppna dörren till gödselstacken och där va rena rama swimmingpoolen. Överlycklig blev han och plaska rätt ut i stampa och hade sig. Tittar till han en stund senare jag då sitter han ner i pölen men som tur är har det inte gått så mycket igenom till byxorna, dess värre är det med strumporna som är dyngsura...


Körkort, ja tack!

Ge mig körkort och ge mig det nu!
Det regnar och blåser ut, inte mitt direkt favorit väder, inte när jag vet att jag måste cykla till stallet med Albin. Hade jag inte haft honom så hade det inte stört mig men nu har jag det och sånt här väder gör mig helt klart förbannad!!


Trött.. Trött... Trött....

Jag la mig i säng i hyfsad tid men skickade iväg ett sms och trodde inte jag skulle få svara men fick det och sen kunde jag inte va oartig och skriva god natt, förrän vid 1 och kom då åt helvete försent i säng och det känns i kroppen... Grymt jobbigt...

Men ska försöka att hålla mig vaken, har stallet kl 2 och fram tills dess ska det väl kunna gå. För därefter rullar det på, stallet - hemma 4 - fixa middag - leka med Albin - förberedda han för sängen ( vilket kommer bli tidigt då det är körlektion för mig och vi ska möta Helle vid tåget 8) och strax därefter blir det sängen för mig, i hope.


Himmelriket!

Nybäddad säng, kan livet bli bättre? Kan sömnen bli härligare? Älskar alla lägga mig i ny renbäddad säng. Det är kärlek sånt. ;)
När man bäddar säng så tar man ut täckena ( vilket alla vet) och jag har ett täcke som jag ha haft i lätt 10 år, och har säkert 100 år på nacken ( skulle inte förvåna mig) och jag har vetat att täcket är illa där an men det är för skönt för att kastas. Just för att det är precis lagom tjockt för mig och det skämtas hejvilt om stoppningen i det och idag kolla jag en extra gång. Haha, jag dog nästan av skratt. Det täcket är dels knappt ingen stoppning i och dels så stora och många hål att det går inte ens att kalla det täcke. Haha, två stycken (knappt ens) som hålls "ihop". Jag har lika bra kunnat sova med ett lakan eller påslakan så mycket "täcke" är det, haha.


Vafan hände nu..

Fick en fråga om att åka lastbil till Kalmar och jag sa då nej för jag behöver plugga men tänkte lite och skickade att fixar du någon som kan ta hand om Albin på fredag så hänger jag med. Behöver se lite annan värld än Klippan.
I alla fall, resultatet av det hela blir att jag hänger med till Kalmar. Ska bara se så stallet löser sig och då är det bestämt. Jag ska alltså hjälpa min fd svärmor att flytta. Jag är inte speciellt förtjust i henne och jag gissar på att det är ömsesidigt.
Mer om det på fredag kväll.

Nu ska jag hänga kvällen åt min son som snart ska lägga sig och därefter plugga lite till.


Det går åt rätt håll.

Har kämpat för att vända mitt dygn och det går åt rätt håll. ;) Gick upp tidigt för att tvätta och jag kom upp. :p Läste ut körboken vilket jag ville göra innan ny vecka. Så nu blir det råplugga mina sammanfattningar för boken orkar jag fan inte plöja igenom igen. Så jävla dryg. Ska dessutom läsa på skyltarna, huh. Hur fan ska detta gå? :|


Nyårslöften

Japp, blev nyårslöften i år med. Tveksam till att dessa kommer uppfyllas men jag gör ännu ett försök.

* Fixa mitt körkort

* Skaffa jobb

* Sluta äta skräpmat och bli nyttigare.

* Gå ner i vikt


Bakfylla

Jag är grymt trött, fortfarande men har en väldigt högljudd son i rummet brevid som inte vill sova så jag gillar läget och går upp. Dock känns mitt huvud som om jag söp till det rejält igår vilket helt klart inte hände.

Skjut mig i pannan och god natt!


Gott nytt jävla år :p

Gott nytt år allihopa.

Min son stensover. Inte det minsta reaktion har jag fått sen det börja smälla och är rädd glad över det faktiskt. Han hann se något litet innan han somna vid sju idag.
Jag lider med alla djur som inte fixar smällarna, knappt jag gör de själv. Vissa låter ju som en bomb och det skjuts heeeeela tiden så Klippan är lagom rökfyllt, i alla fall där jag bor. Jävligt kallt ut också så jag överväger att gå in och fortsätta plugga innan jag lägger mig. Tråkig som fan att det kan smällas fram till ett - två. Vem i helvete pallar det?

Gott nytt år igen


RSS 2.0