Helgen.

Har haft fullt ös medvetslös i helgen, inte ordagrant men rejält och som grädde på mosen har jag inte direkt haft någon ide eller möjlighet att blogga. Så här kommer lite redogörelse..

Syster yster passade albin sent på fredagen, ett sent och hastigt besök i stallet sen åkte jag hem till pappa. Fick lite mat och albin tog sig ett skönt bad i deras snygga badrum sen tog vi det lite lugnt, planerade inför lördagen vi då skulle på hälsamässan. Fick ihop det och gick hem och la oss, jag somnade sent och kom upp hyfsat dagen efter. :P
Kastade i oss frukost, gjorde oss i ordning och gick hem till pappa.
Kastade oss i bilen och begav oss mot helsingborg.
Seminariet sug röv, väldigt oseriöst och blajigt. Fruktansvärt mycket bullshit och det slutade med att vi (syster, jag & styvmorsan) inte kunde hålla oss för skratt och störde nog kärrings thing så det slutade tidigare. Slutsatsen blev, 100 spänn åt helvete helt enkelt.
Sen gick vi runder kollade de olika "stånden" och så. Fick med mig ett halsband med tre ringar med olika budskap på varje.  :) Bortsett från semenariet så var det väldigt givande. Hem till pappa då han passade albin så jag kunde bege mig till hästarna och sen blev det middag, igen. :P Avslutade dagen med en fin promenad med pappa, styvmorsan, systern och alla hundarna. :) Väldans trevligt dag. :)
Igår tog syster albin och jag stack till stallet. På 2½ timme jag mockad, dammsugit bilen, slängt ner på hö och halm samt ryktat mina huliganer. :) Effektivt, oh yes :D
Det bästa på dagen var ändå när jag kom hem så hade min rara syster städat till mig. :) Awe, bästaste syster. Så gulligt av henne. :)
Annars tog vi det mest lugnt igår, umgick lite jag och min älskade son. :)

Vilken bra plan det blev..

Som ni kanske vet så går inte alltid mina planer i lås och idag var en dag. Jag tog mig till stallet men efter det blev det middag hemma hos pappa och albin passade på att ta sig ett ljuvligt bad i deras fräsiga badkar, jupp jag har en badidiot till son. :P
Sen satt vi och snackade lite i soffan och då ska syrran till stan imorgon på något hälsagrejs och tja, jag och styvmorsan hänger visst på. Min bästaste pappa passa albin i dom få timmarna som vi beräknas vara borta. Rätt skönt men ändå lite jobbigt men jag ser helt klart framme emot imorgon. ;)
Kanske läge ta kasta sig i säng, ska vara hos pappa senaste tjugo i elva och bilen lämnar senaste elva och jag ska duscha o sånt shit imorgon.. Oboy va kul..

socker, urk.

Jag kände att jag behövde ha i mig lite fast föda vilket jag fick men gissa om jag mår illa nu. För mycket socker även om det är var godis så va det sött och nu känner jag att det var lite väl för sött men sen har jag heller inte käkat något sånt på två - tre veckor så inte konstig att kroppen reagerar lite, urk..

fredag

En fantastisk början på min dag, mina två bästaste boys har jag spenderat fm med, i telefon då. ;) Men oj vad trevligt det är att prata med dom. Stor kärlek  till er. :)
Annars idag? Det blåser, idag med. 17 år kommer det ta att cykla till stallet, ska ringa och säga att jag blir sen idag, syster pass efter jobb nämligen. :) Annars är planen att rya här hemma, känner mig en aning hungrig ibland och är lite tveksam till detta. Har gjort i snart tio dagar och jag är grym imponerad av mig själv faktiskt. Dock ska jag försöka dricka vad jag ska och lägga mig tidigt och det lär bli en utmaning vill jag lova men det ska gå. :P Möjligvis försöka få liv i min kamera och ta lite bild, för "skojs skull", haha. :P
Annars är det fredag och det är rätt chill faktiskt, men nu ska jag då ta en rälig blöja och byta lite kläder.

Dag 21 – Ett annat ögonblick.



en bild säger mer än ord

en bit kärlek

en gnutta kärlek..



.. som nu ger mig en gnutta lust.

Dag 20 – Den här månaden.

Den här månaden händer det en del faktiskt, eller det inträffar rätt mycket faktiskt. ^^
Påskfrukost hos farfmor, albins första påskfrukost. :P
Min lillebror fyller år, 15 kanske?
Min pappa fyller år, 51 om jag inte minns fel. Det är med att komma ihåg ålder är inte min starka sida direkt. :P
Min bästa polares äldsta grabb bli 2.
Jag ska få tummarna ur röven att fixa mammaledigheten.
Träningen ska fortsätta och den ska hållas, har slarvat en del senaste dagarna, suck. Vart tog orken vägen?
Abonnemang ska förlängas och sen lär nog resten flyta på som vanligt. :P

en gnutta glädje tack

Jag behöve en paus från livet, eller kanske något som piggar ut mig och ger mig en glädjekick.
En gnutta ork för att palla ett par månader. Det här tär på kroppen och det måste ske en förändring, annars kommer jag nog va mentalt less på världen..

Dag 19 – Detta ångrar jag.

Visst, där är väl ett å annat man ångrar men om jag ångrar det så hade jag gjort det annorlunda om jag hade fått leva om mitt liv, inte sant? Och om jag ångrar det och gör annorlunda om jag lever om mitt liv så får jag andra konsekvenser vilket då leder till att jag inte får samma reslutat som idag, inte sant?
Ärligt, jag älskar mitt liv nu, möjligtvis en och annan grej som fattas men det gör inte mig mindre lycklig för det. Jag mår kanon idag. Jag skulle inte för fem öre ändra på något.

Jag resonerar som så att det finns ingen rättvis, tex du söker jobb, någon annan får det. Det finns inget rättvist i det, troligtvis har den andra personen något du inte har. Den personen i sig har gjort fått andra konsekvenser som gjort den till mer "attraktiv", förstår ni? Allt vi gör för konsekvenser, bra som dåliga. Det är konsekvenserna som skapar oss för vi väljer att välja olika "vägar" i livet som leder oss till olika resultat.
Jag har gjort dumma saker, jag kan ångra men jag kan inte göra det ogjort sen tror jag på att dom "missarna" i längden kommer lära mig något.
Det jag ångrar är små saker, men jag har lärt mig att inte göra om dom och det är en mer erfarenhet i livet.

Inte helt okey detta

Drömde en fruktansvärt obehagligt dröm inatt.
Jag minns inte mycket av det men jag minns dock att jag hade fyra barn! Inte helt okey detta. Kände paniken i kroppen och en väldans oro och en ENORM lättnad när jag vaknade och insåg att albin gjorde ljud i sin säng och att jag bara hade honom. :P

älskade häst

Många tankar har flög i huvudet, blandat annat min fina häst, usch vad jag saknar dig.
Den bästaste av dom bästa man kan tänka sig, finns ingen häst i hela världen som kommer kunna ta hennes plats, nej nej. Omöjligt.
Ett riktigt litet as när hon kom men försvann som min stjärna.
Varje dag är som ett styng av smärta, hon finns inte här men ändå närvarande.

Jag tatuerade in hennes namn och årtal men tatueringen ser ut som den är gjort med blyerts så jag har länge funderar på att fylla i eller tatuera över den och sen "flytta" tatuering vid rebenen men sen tvekat med det och har varit inne på att tatuera en ängel eller något men blir satan inte klok på om jag ska ha en ängel eller hennes namn och årtal och i så fall, vart? Jag ska ha något för att hedra, för hon kommer alltid vara med mig.



Min älskade häst, djupt saknad

Jag kommer alltid att älska dig

Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

Jag finner mina födelsedagar rätt så meningslösa då jag fyller år den 29/12. Är det lönt att fira ens? Det jag fyller det är jag i två dagar och så fort det blir den förste januari ja då har jag redan ställt in mig på att jag är ett år äldre.
Det gör då att jag har inte så värst stor koll på hur gammal jag är idag. :P
Men jag ska följa listan och min favoritfödelsedag (om man nu kan kalla det så) var vintern 2004 då jag fick min egna, alldeles egna häst i födelsedagspresent. :p
Jag blev genast världens lyckligaste tjej när jag fick hem det lilla aset som det var då men som blev till en diamant. :)

Annorlunda

Dagens planering gick sådär, tre toast av fem möjliga. Har inget vettigt att meddela (som vanligt) men lust att blogga och här kör vi på en liten annorlunda hiss & diss.

Vi börjar hissningen med:
Mitt annorlunda tänkande
Uppläggningen av träningen, btw 5 av 5 toast
Mina vänner som ställer upp och förgyller min dag
Min älskade son
"Mina" tre huliganer
Min självdisciplin, awesooome

Å så va det dissning:
Min feghet, vilket skämt
Förmågan att inte göra saker direkt
Jag ska alltid analyser allt, suck

träning träning träning

work it baby, work it!
Jajamensan, det flyter på och svetten lackar.
Söndag igår, och brukar dra en lite halv fundering då. Jag tänkte över min realistiska syn som är noll gånger noll, eller var rättare sagt. Jag la om mitt tänkande, min dag och min planering. Ja Bea, jag kör all in. Fuck det där o där där, det räcker. Nej nej, jag ska vara över ambitiös för när alla ligger och steker på stranden drar jag en kingsize ala springtur. ;)
Jupp jupp, beach 2011 fuck that, jag ska springa så svetten lackar mig brun. ;)

I know I can do it, and do it I will ;D

Dag 17 – Mitt favoritminne.

Mitt favoritminne? Seriöst, vafan är detta för fråga? Ska man kunna välja ett? Enbart ett favoritminne. Albin är mitt ögonblick, då man blir förälder. Men favoritminne?
Jag vet med mig att alla minnen med min häst är amazing, det är obeskrivligt. Jag fick kontakt med ett djur som jag aldrig trodde man kunde, men alla minnen med albin är speciella på sitt vis. Det är skilda saker men det är några som jag en speciell plats i mitt hjärta.
Men favoritminnet? Den dagen vi lastaden den där jäkla kossan i transporten. Jag fick min första egna häst har alltid delat med mamma annars men den här jäkla kamelen var min, på prov då hennes mamma va lite knäpp och vi visste inte om det kunde gå i arv.
Ett riktigt as var det som vi fick hem men vilken guldklimp det blev. :) Mitt egna lilla hjärta, fina år och härliga minnen. Blod, svett och tårar men gud vad jag älskade henne och gör fortfarande. Ett favoritminne är när hon blev min, den dagen vi skrev på kontraktet. Ett prov som blev 6 månader då min vilda lilla häst att blivit en fantastisk häst som gjorde allt jag bad henne om.

Saknaden efter dig är enorm. Tror minsann jag ska klicka hem lite bilder på min pärla.

Realistisk tack.

Skulle egentligen gjort detta inlägget igår men data fucka sig så jag tog ett bad och hamnade sen i sängen så det kommer nu istället. :p
Jag drog ett snabbt konstaterande igår, jag har fruktansvärt svårt att vara realistisk i alla fall när det handlar om att gå ner i vikt, jag tycker allt kan ändra sig nu. Jag går och lägger mig och när jag vaknar väger jag vad jag vill och hela garderoben passar, hur ofta händer det egentligen?
Jag vill det ska gå till så, men igår slog det mig, det som gör mig besviken är att jag inte ser dom resultaten jag vill se för att det är fysiskt omöjligt.
Rom byggdes inte på ett dygn och det lär inte det här göra heller. Det kommer ta tid men det kommer vara värt det.
Jag får ta och börja se allt realistiskt och inte bara vad jag vill och det ska gå på direkten.

veckans to-do-list

Fylla i fk-papper samt skicka
fyll i sista på barnsomsorgs-shofräsen och sen skicka
träna
hästarna
tja, och sen resten är gjutet, ni hushållssysslor o sånt :P

Nostalgi

Jag tar mig en nostalgitripp såhär en söndag, vilken lyx. :D Jag reser cirkus.. ..10 år bakåt, drar igång maguns uggla, och vad jag menar med tio år är då jag lyssnade eller hörde det väldigt mycket och ofta hemma, inte för att han kom då för den muppen har varit igång ett bra tag. :P
Fula gubbar, mitt decennium, astrologen och kan det vara kärlek går värmt här hemma, love it. :D
Samtidigt med detta så har jag och min son drakamp om vem som ska ha datan.

Dag 16 – Min första kyss.

Är det meningen att man ska komma ihåg sånt? In i minsta detalj, kläderna som bars, musiken i bakgrunden, miljön och den gnällande föräldern som gnäller och för väsen utanför dörren?
Nej okey, jag vet att det inte gick till sådär i alla fall. :P
Jag säger Johan, i sovrummet med ett hårt föremål, mouhaha. Nog bara jag som fann det där roligt då jag tänkte på något sällskapsspel.

återvändo

Det råder mental kaos hos Fröken Nilsson.. På ett fåtal veckor har den självklaraheten glidigt längre och längre ifrån mig. Nu har jag mental kaos, låsningar jag trodde inte existerade, oro och jobbiga samtal som jag aldrig trott har existerat på min karta har nu gjort sig sedda och hörda.
Jag är fast, insnöad på en jäkla återvändsgränd och kan inte ta mig därifrån.

Silken bitterfitta

Har varit dåligt på hästfronten då jag inte har roa eller tid till dom men har tittat till dom, ryktat och försökt fostra lite. Framförallt valacken som nu är en aningen sur på mig, haha. Han får inte gå på mig eller ur hagen förrän jag tycker så och vill det sig illa så får han inte gå till krubban förrän jag tycker det vilket då har gjort att jag har fått en sån bitterfitta så det är helt otroligt, får han chansen så surare han och försöker bitas, inte helt okey detta.

Dock är det äldsta stoet lite tillbakadragen men börjar lätta lite, tycker jag eller inbillar mig däremot börjar det yngsta stoet mjukna lite. Lätt att ha att göra med och inte alls speciellet sur. Idag flyttade hon sig båda sidorna och backade men enbart ljud och rörelser, jag rörde inte henne så mycket. Ingen tynd eller så, la handen mot henne (lätt ofc, så den rörde men inget tryck) bad henne flyttade sig eller backa och utan problem utförde hon det jag bad henne om, vilken lycka. :) Ett litet men underbart framsteg. :)

Dag 15 – Mina drömmar.

Mina drömmar, självklart gifta mig rik, flytta till en gård och min man ska självklart vara förståligt och att det där vi kvinnor vill att våra män ska vara och förstå vad vi vill och vad vi menar med bara några få otydliga hintar från oss. Ni kicka ironin va? :P
Mina drömmar är såhär, utbilda mig till hovslagare, möjligvis starta eget, ta körkort, ha ett jobb jag trivs med och självklart, eller självklart och självklart, jag vill gifta (?) mig (kan inte föreställa mig som gift) men en kille jag har kul med, som jag trivs med och som accepterar mig för den jag är. :) Jupp, såna killar finns, har träffat en och annan men antingen har det inte klickat eller så vill jag något annat med mitt liv när jag snubblade över den gosse för jag tycks inte göra annat än att snubbla över dom.
Oops, glömde en sak till, ska självklart göra ett och annat inköp på hästfronten så gossen jag ska gifta mig med (?) kommer så klart få ha ett eget intresse, vill inte vara som plåster utan vi ska kunna göra saker på vars ett håll men också kunna göra saker tillsammans. :P

Kortfattat har ni mina drömmar där, eller ditt jag vill nå i livet. c(: Det lärt bra, realistiskt också, haha. :P

RSS 2.0