Glada lärkan ab

I krig och kärlek är allt tillåter så är det krig du vill ha är det krig du ska få.

Ont ska bedrivas med ont!

Väck inte den Björn som sover! Tja, nu är det för sent. Du sätter reglerna och det är dom vi spelar efter.
Tro dock inte att jag kommer göra det lätt för dig, åh nej!


Inte så värst positivt känner jag. Behöver träffa min rar vän som får mig glad och på andra tankar så jag hoppas vi ses i veckan och att min helg blir finfin! För än kan allt hända.


Ny vecka, nya måsten

Ny vecka med en massa jävla måsten, Blä! Känns sådär taggade men ja det måste göras så bit ihop och ta det som en riktigt tös så det lär jag gör. Hoppas på lite tur men vi får se. :)


Jaoo, karma här tack och stora planer

Japp, jag är inte bättre. Karma Will get me to. Om den inte redan gjort det. Tack och god natt, morgondagen = städning al à de luxe!! Dock hoppas jag på att kunna klämma in en promenad med Albin, så ja och visst fan, tvätt imorgon med. Nu blev det genast mycket. Kanske sätta klocka? Låter som en bra ide.. Sova också kanske..


Skjut mig, snälla!

Helt klart INTE min vecka detta! Fyfan, kaos i förrgår, stopp i toalett igår och en anmälan idag. Jag har helt klart haft bättre veckor och dagar!

Mår skit och vill egentligen inget annat än att gräva ner mig och aldrig bli funnen. Så jävla illa är det, eller tja, varför inte gör lite action av det? För helvete låt hjärnsubstansen flöda!

Måtte nästa helg och vecka gå fan så mycket bättre än denna fast tja, kan det bli värre? Vi biter ihop och hoppas på att löser sig på rätt håll. Jag vet dock vad jag kommer göra i helgen. Tipp topp skick kommer det vara. -.- Inte riktigt det jag hade i tankarna men ja why not?


Värdelös

Kiss kass värdelös dag. -.- Avslutar min dag med att se min hjärnsubstans på väggen, tack å hej!


Värdelös

Kiss kass värdelös dag. -.- Avslutar min dag med att se min hjärnsubstans på väggen, tack å hej!


En update då

Om en månad ska jag ha gått ner 7 klio(?!) inte omöjligt men fan va lång bort det känns, puh. Motion, träning och löpning har legat lite på is det senaste men ska försöka ta tag i det nästa veckan. Då jag har annat att ta tag i ska bara få den där tummen.. -.- Har haft fina helgerna nu ett tag med nya människor, trevliga vänner, nya stället och för att inte nämna pärlan jag är döds kär i och som jag får låna ett tag till. ;) Älskade vänner till höger och vänster, ni är alla guld värda för att inte glömma min helt fantastiska familj och min fina pappa som ställer upp nu med nya lägenheten och allt. :)
Jupp, nytt hem blir det också. Ska kludda med papper och sånt shiet på denna hära. -.-

Lägger ner alla rötägg och omger mig med finfina människor, guldmänniskor! :) För att inte glömma guld-J! Oj vad du finns i mina tankar pojk.

Känslan som infinner sig när du är nära, vilken lycka! Mjo, nog allt finns där ett lite intresse. Annars då? Ja jo ska försöka se till att komma in på utbildning inom snar framtid eller möjlighet till det nästa år.

Och vad det gäller idag så ja, försöker få till en hundpromenad samt ett besök hos min Knast-vän, ännu en saan älskare! Men vi hörs senare om inte jag har hamnat på sjukhuset av yrsel eller något.


Oh boj, vilken helg! :D

Ännu en fantastisk helg! :D Fint folk runt omkring mig, hemifrån och en paus från allt. Nya kontakter och nya besked, bra besked! ;)

Lyckades få en ny lägenhet, awesome(!), fick rida lite, tittat på Crosskörning, skrattat och fått nya kontakter. :) Lifes amazing now. :)

Känslan som infinner sig när du är nära mig. <3


Shopping, spargris och allmänt chill

Ja idag blev det lite shopping, böcker då min plasmamma fyller år på fredag, ett halsband och kräm till Albins hår. Skulle egentligen köpt en bikiniöverdel som jag inser nu att jag skulle köpt förra helgen men den fanns inte i hyllinge och vi palla inte glida till väla så det får bli en annan gång eller beställa på nätet.

Nu sitter jag hos min far och har varit lite i trädgården samt fått middag, livet är härligt när sådant inträffar. :) så ja, vi chillar ett tag till här innan vi glider hemåt. Ja just det, Jag har en vandrande spargris nu. Albin svalde en tia idag, AWESOME!! Så jag får äran att hålla utkik efter cash i blöjan, det tackar vi för. Chup chup, snart dags för lite semester för mig och grabben.


Kämpa och hoppas på det bästa

Någonstans i Klippan sitter och jag i en bil och väntar på en kamrat för att ta en cigg och sen glida hem till min far.

Har ring två samtal, fick den där saken gjort som jag snacka om förra veckan så idag ringde jag er följande samtal och väntar nu på svar och hoppas verkligen verkligen verkligen på det bästa. Skulle det mot all förmodan gå som jag vill så kommer jag kämpa som en jävla gnu för det för idag folk, idag blev jag lite kär!!


Can we pretend that the airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use i wish right now.


Finaste vänner

Har jag sagt att jag har världens finaste vänner? Allt från unga till gammal, nya till äldre barndomsvänner och bekanta som nyligen blivit vänner. Ja alla är inräknade och alla har ni en stor betydelse för mig. Alla har ni era olika sätt att ge mig glädje och orken som jag själv inte riktigt har.

Ni är guld värda och jag finner för er precis som ni finns där för mig. <3


À wish

Tisdag imorgon och jag har ett samtal att ringa, spånande. Jag hoppas helt klart på det bäst och vad jag kunde kolla upp nu så såg det inte så värst ljust ut. :/ Men ja, jag hoppas på att det inte är som jag tror utan helt annat.. I could need à little luck.


Can we pretend that the airplanes in the night sky are like shooting stars? I could really use i wish right now. Wish right now, wish right now.


Sliten

Vaknade fem imorse, klockan ringde halv sex och jag han inte somna om där i mellan. Upp, fixar till mig, väcker och klär barnet sen få upp syster och iväg. Kommer utanför Halmstad och blir stoppad. Får blåsa och blir utfrågad om jag var trött osv. Någon fjant som ringt och tyckte jag vinglat. Hmm.. Ja alltså, skulle köra om tre-fyra lastbilar på raken och hade en bil som låg bakom i omkörnigsfilen och för att jag inte ville kollidera med den bilen så gick det lite mycket åt höger. Så ja... Tack va.. -.- Glider vidare för blåser var neg ( Nehe sherlock!). Upp och in på Ullared i fyra timmar inte mycket mat och folk som bara köttar med kundvagnar (grabben somnade inte påvägen upp) och en slutsumma på 743,- jag är nöjd! Grabben somnade innan vi landade i Falkenberg och även på motorvägen. Ja, när är alla slitna och nöjda efter en shopping samt utflykt som heter duga. Håller eftermiddag och låter biljävlen vara! ;)


Huja mig

Ja, det lördag och snart min älskade tisdag! Har en trevlig onsdag framför mig också. :) Den får vi inte glömma heller nej. Sen är det samtal på måndag samt tisdag och då håller vi tummarna, lovely!

Igår och idag blev det en del gjort. Gled in till Hässleholm igår och hade trevligt, även en sjukhus tur till stan, 2 McDonalds runder, en sväng till konstigt folk, vidare men en annan folk film och soffhäng, trevliga pojkar.
Idag blev det lite shopping på väla, djuraffären, systemet, city gross och en sjukhusvistelse. Rallykörning utan dess like, gånger 2, frispel gånger way to many. Så ja, grabben är hemma och jag känner mig lost. Så ja, nu håller vi lite lugn och ro och hoppas på att resten av helgen blir lugn.


RSS 2.0