Not to myself

Byta ut täcket som är från nittonhundrafrösihjäl! Det är mer tyg än fyllning och helt enkelt, JÄVLIGT kallt att sova med!


Käääääääärlek


Mindre flyt

Mitt flyt för dagen funkade inte riktigt så värst bra men vi hoppas helgen går fort och att det snart är tisdag. ;)

Imorgon drar jag iväg med min pingla på lite äventyr. Vet inte riktigt vart vi hamnar men jag har mina aningar. ;)


Samtal och lite tur, Jatack!

Har ett samtal att ringa om två timmar och jag hoppas på det bästa så jag korsar fingrar för att allt ska gå som jag vill och med lite flyt. ;)


Duktigt tjaj!

Gud vad effektiv jag har varit idag. Varit inom af och frågat om utbildning, handlat lite, sökt jobb, ansökt om en annan lägenhet, sprungit, lämnat samt hämtat Albin på dagis, städat ett skåp och där finns lite fler timmar att slå ihjäl. Vilket då innebär att det blir middag, en promenad, städa kylen samt resten av skåpen i köket. Ja just det, jag har röjt lite i lägenheten och vattnat blommorna.

Funderar även på vad jag ska ägna min dag åt imorgon. :) Nu ska jag andas lite innan jag drar igång med resten av det jag vill göra idag. :) Puss på er


Med lite tur

Sp underbart det är när man slipper laga middag. :) Bjöd in mig hos min far o Co. idag på middag i h sitter nu lagom jäst efteråt. Fick två böcker med mig hem att läsa också och det är inte helt fel det. ;)

Inför imorgon väntas dagis, samt en löprunda och efter det blir det en sväng inom AF för att kolla upp lite utbildning och så till hösten.
Börjar bli lite trött på att inget göra så imorgon hoppas vi på bra besked och lite tur. Vill det sig riktigt illa så har jag ingen utbildning att gå förrän nästa år, lagom drygt att vänta tills dess.


Mors dag

Mors dag är över och det har varit mycket idag. Vaknade och fick i oss lite frukost samt fick lite ordning på hemmet. Runt middag packade jag ihop lite saker och tog min grabb och satte oss i bilen, ut för att fira mormor. :) Det visade sig att bli en tur för att snabbt säga hej till min mormor och en dopp i den något synliga vementorps sjön but i did it och Albin har fasligt kul i vattnet och har spenderat sin dag med vatten. :)

Fick go middag och efterrätt hos mamma med och passade även på att kolla däcken på bilen och min grabb somnade i bilen, något utslagen. :) Underbart! Vi va hemma tio ungefär och han sover som en stock och snart är det även min tur för det.


Fint som snus att de blir väder i veckan så jag kan springa, kärlek. :) Nu ska jag glo lite filmen innan det blir sängen.


Lifes awesome

Lifes awesome!

Sitter hos min fina vän och glor på film, livet kan knappast bli bättre än såhär. Barnen har lekt, vi har druckit kaffe, gottat oss samt kollat film, beastly. Helt klart värd att se. Tydligen kom den förra året (jag som har full koll på det senaste ;)) All kärlek till mig för det. Snart är det väl till att sätta sig i pärlan och glida hemåt, måste bara väcka grabben först. Ja förresten, vi kolla utbildning för mig också. :) Jupp, ser ut som jag kommer sätt mig i skolbänken igen. Längtar redan och hoppas bara att det går som jag vill. :) Nej nu ska jag umgås med vännen lite till. :) Puss på er.


Det blir svalare

Min väderapp säger att det kommer bli lite svalare nästa vecka, vilket för mig är helt underbart! Då jag kan springa igen, amizing! Testade och springa en gång denna veckan men det är lite maffigt att springa i 20 grader även om man svettas det dubbla så kände jag ändå att det va jävligt tufft och har inte sprungit mer denna veckan men, nästa veckan kan det nog bli så jävligt att det blir två runder om dagen! Stort gilla på det, jag lyckades sova bort halva dagen (vilket stort misstag) och ångrar det lite men ska komma hyfsat tidigt i säng ikväll så vi får se hur det går.


Lillgrabben sover fortfarande så jag passar på att läsa lite och bara ha det tyst i lägenheten så han får sova det han behöver idag. :)


Ständigt fart på mig.. ..eller?

Det tycks vara full rulle på mig eller så är jag helt enkelt för oengagerad just nu men idag har jag varit en sväng hos Sarah även inom pappa där det även blev middag ;) och för en stund sedan så lämnade Paula och Toft mig då dom bara va inom men jag är Mega trött och håller på att baka bullar till förbannelse.

Igår blev det ÖB samt city gross med Sarah, vilket från min sida va oerhört trevligt även om kundvagnen mot slutet inte gick att styra. Fick ny bok att läsa av min styvmamma så jag lär väl trycka i mig den på ett nafs och imorgon ja, då blir det kanske pappa en sväng och Albin ska få leka lite på lekplats hade jag tänkt, hoppas på soft väder så jag kan kämpa lite med bränna på ryggen där det just nu är lite snålt. ;) Men vi hörs, puss!


Första dopet och bränna

Ja men då va årets första dopp gjort. Lite lagom kallt, 21 grader och lite halv snuskigt vatten så håret blev minsann inte blött men det kan jag helt klart leva med. :P

Känns som man har varit iväg en hel del idag och nu sitter jag i soffan och är både trött och lagom bränd, hehe. Samt ont i magen vilket är knas då jag haft det i ett par dagar i sträck, it sucks and hurts!

Annars? Snart sängen för en tur till stan imorgon med pinglan. Nästa mål med brännan då jag har blivit av med mina fetta jävla märken efter linet i lördags är helt utan axelband och ja ryggen och typ resten av kroppen. Funderar lite på att sluta springa i långa kläder och köra på shorts och linne (åtminstone i 20 grader) men vi får se helt enkelt, måste får lite mer färg på kroppen. Kanske slår på stort i år och tar magen men det är inte ofta jag kan ligga halv naken och fokusera mig på att steka så vi får se hur det går i sommar. Ev så tar vi en paus på överkroppen i två-tre dagar.

Nu ska jag pimpla lite vatten innan det blir sängen; puss på er.


En kort resumé

Helgen var toppen. Återfick lite energi och känner mig hyfsat okey. Vädret ligger på chockvärme och stundvis vet jag inte hur jag ska överleva dagen, ännu mindre springs två runder om dagen så i denna värmen kör jag på en runda och imorgon väntas vuxenpoäng och en "lagom" lång rund efteråt i 20 graders, mums!
Helgen är lite planerad, morsdag på söndag och ev en roadtrip nånstans.
Ligger inne med en mindre snygg bränna men den kommer va hyfsad när det röda lägger sig samt att jag kommer bättra på den lite till då.
Har även lite andra planer i början på juni som jag kommer uppskatta men mer om det när vi har kommit så långt.

Gjorde en lite omställning på mig och mobilen, har ett mål på att gå ner 10 kilo på ungefär 1 1/2 månad, haha spännande att se om det går. Snart sängen men först ska jag diska.


Tvätt

Jag har för första gången i mitt liv tvättat en bil! :) Resultatet blev helt ok faktiskt men kommer garanterat tvätta den en gång till.


Pausa.

Mums, det blir en kort "semester" för mig då jag har krackilerat totalt och behöver få ihop mig igen. 
Helgen ser ut som så att, springa, springa lite till, springa ännu mer samt springa ihjäl mig. Rensa tankar, ladda batteri, samla kraft för på onsdag finns risk för en fight till. Ska även försöka få till en kopp (eftertjatqad) kaffe hos en vän. :) Men innan allt det här händer så ska jag slänga mig och grabben i ett bad samt få i han lite mat sen är det hej å ivaj. Så ja.. alltså, vi hörs va? Kanske inte i helgen men helt klart måndag.

"älskade torsdag"

Efter en kaotiskt dag håller jag både kväll och helg!
Jag tänker gräva ner mig och hoppas på att jag är människa lagom till måndag för att sedan springa ihjäl mig onsdag morgon, är inte livet amazing ibland?
Jag är oerhört tacksam för min bästaste manligast vän som hjälper mig samt hans söta tös dock även min mamma men nej, jag ska dö lite till och hoppas att helgen kan bli som jag vill samt att jag inte springer ihjäl mig eller går någon konstig psykos.


Kärlek

Mm.. All kärlek till idioter som man bara skulle vilja kräka på!
Go lust att bara va rent jävla otrevligt, käftig ja, you name it men nej, jag biter ihop och hoppas, jag innerligt hoppas att karma kommer och tag! Åh, jag bara längtar. Bring it on karma.


Tankar

Jag kommer nog alltid tycka att det är ruttet att vi aldrig kommer vara en familj eller ens fick en chans att vara det men det sånt man lär sig leva med. Att mitt hjärta och hjärna inte drar helt jämt är skit jobbigt för att vi är på helt olika plan i våra liv och några som drar fram sådan jävliga sidor hos varandra är dels inte hälsosamt och bör definitiv inte vara tillsammans. Vi hade kunna ha det bra idag och vi hade kunnat vara tre men istället är det motsatsen. Två personer som plockar fram varandras värsta sidor är dömda till att inte kunna leva ihop. Vi hade allt och det raserades av diverse anledningar och där är saker du sagt och gjort mot mig som jag aldrig kommer kunna sluta tänka på och för
att hjärta och hjärna ska stå eniga så är det sådan bitar jag får tänka på.

Och nu blev det ett lagom luddigt inlägg men jag var tvungen att rensa tankarna innan sängen.


Klipp klipp

Snell ponyhest i ponnylugg.


JAAAA!!!

Första rundan på 2 1/2 vecka, amazing!!! Det måste jobbigt och inte riktigt taggad som jag var när jag sprang sist men ett par gånger till sen är jag där igen, woho!


morgondagen is in the air

Ja om jag skulle ta och kasta mig i säng och läsa lite och sen är boken slut. Det är upptidigt imorgon och har haft ett par konstiga dagar men imorgon rullar det igång. 
Det är dagis för albin och sen en löprunda för mig (im lovin it) där efter blir det att testa på nya vänners frisör skills.
Har dock inte kommit fram till hur jag vill ha det men det lutar åt någon av dessa men tack och lov så springer jag innan och då brukar det mesta lösa sig.
Jag hoppas även på att få en runda till innan jag hämtar grabben och ja, återigen något säger mig att det är all in som gäller. Här daltas det jävlar i det inte.


Förändring

Jag älskar förändring. Det är kul och för mig känns det alltid lite smått som en ny start. Jag har en förändring i huvudet, lite som en plan som jag ska ta tag om en stund och jag hoppas innerligt att det då ska gå som jag vill. Dels för att jag vill det så in i bänkens och sen för att jag vill känna att jag har lite flyt för just nu har jag saker som jag vill ska ske men som det mer eller mindre är stendött på och det är inget jag kan göra något åt eller påskynda för det är sådant som kommer när man minst anat det.

Åter till förändringar. Jag har något som drar igång om ett par dagar och sen är det en som rör mitt hår och jag är hör till det facket där håret kan vara heligt men ja, alltså.. Det växer men just nu vill jag ha långt hår och mitt hår har fan aldrig växt långsammare. Dock är jag sugen på lugg men vet ont om jag vill ha rak eller sne och bara komma fram till det är svårt nog. Så ja, en klippning till veckan men frågan är hur, rak lugg eller sne? All hjälp tas tacksamt emot. :)


Kalas

Idag blev det att åka iväg långt in i skogen och fira min kärast killkompis. :) Vi hittade dit och ingen dog, inga skador på bilen, ja helt enkelt skitbra. Sen att vi kom en halvtimme efter allting det är sånt man får ta men han visste om det.

Det blev kakor och tårtor till förbannelse men det var fruktansvärt trevligt faktiskt. :) Vi lämnade hemmet kl 2 och var tillbaka kvart över tio. Då han jag även med att kolla halvt upp dagiset för sommaren, lämna en kamrar samt hämta en annan och även lämna den i sitt hem. Så ja, full rulle och nu är jag minsann trött. Grabben sover redan (i min säng också) och jag ska slänga ut lite sängkläder i soffan för ev en gäst inatt så vi får se. Mår lite si och så med så kvällen kan bli intressant...
Blir nog fläkt på med ev lite kläder på.


Måste bara påpeka Beas bästa kommentar idag. I bilen på väg dit så inser Bea att vi inte kommer hinna till klockan 3 och utbrister då "Jag hatar att komma försent". Bea är då typen som aldrig har varit i tid så länge jag har känt henne. Lagom komiskt tyckte jag. :P


Löpning, försiktigt? Inte min grej.

I och med att jag håller på att avlida på plats som jag längtar efter min löpning så blir det lite ändrade planer här. Första rundan efter 2 1/2 veckors vila blir på söndag. Behöver jag tillägga att jag längtar? Åh ja, visst bör man starta lite försiktigt och jag vet att jag borde göra det frågan är om jag kommer kunna det? Vilja och lust samt längtan efter att springa är större än tankarna på att ta det försiktigt. Det är så jag undrar om jag ens kan ta det försiktigt? Kanske inte när det gäller mig, då ligger det väldigt långt ner på listen av starka egenskaper.
Och vad jag vill minnas har jag aldrig varit den typ som tar det försiktigt, inte när det bara gäller mig själv.

Stretcha har jag endast gjort på gymnastiklektionerna i skolan , aldrig annars. Nu senaste när jag började springa så var det pang på och rätt ut i spåret, jag började i och för sig "försiktig" då jag hade ett program att följa sen att det gick och åt helvete pga fel skor och kanske för att jag sprang lite för mycket med dålig utrustning men Im back och med ordentliga skor så då kör vi som alltid, pang på, bäst så. ;)
Försiktighet kan ligga med i tankarna någonstans, rätt skor finns men hur det går återstår att se på söndag.


Tack för det televerket

Jag gratulerar mig själv till min krasslighet. Känns som halsen är lite halvt om halvt på väg att gå åt helvete vilket inte är okey för jag ska faktiskt börja springa nästa vecka!
Jupp, hälen är läkt och helt ok, samt knäet så imorgon kör vi på powerwalks fram till tisdag för då bör kroppen vara lite redo. ;)

Längtar ihjäl mig tills jag får slänga på mig mina skor och sen rätt ut i spåret igen. Har en plan för en ny och ordentlig runda jag ska testa, kan bli spännande och lagom maffig. Men innan vi kommer så långt så ska jag börja med att städa imorgon samt fixa ny tvättid då den förra sumpades för jag var hos min kära vän istället.


Måla måla måla

Jovars, ligger på gräsmattan vid garaget och ska snart ge mig hemåt, eller ja, Kristian ska pumpa däcket på den så vi får väl se om man vågar och kan ta sig hem på den. ;)

Fick målat halva golvet i hans bil, lyckat. Fick ont i nacke och rygg på köpet, halleluja.

Annars? Druckit kaffe och haft mig idag, inget vettigt gjort alls idag men kan hända jag passar på när Albin får besök av sin mormor idag.


Karma <3


Hemmafru al à de luxe

Vilken hemmafru jag/vi är. Sitter hemma hos vännen och mitt i allt så hamnade jag i storbak. Ja jävlar vad vi står i (fast nu är degen på jäsning). Först blev det scones som jag fixade sen drog vi igång med vars en deg. Ja här är deg till förbannelse så om vi skulle ta tag i det kanske.. Hmm... Finns risk att vi kör en omgång till därefter.
Ja jag bakade bröd igår så varför inte fortsätta här? Haha, vem vet, kanske kör bakar-tävling. Ser vem som får bäst bröd. ;) Jag leder redan, då sconesen vad mumsiga. :P nej men köket va..

Lycka!!

Det tog nästan två veckor för hälen att bli bra och idag känns det underbart, så pass att jag tror minsann att jag tar en runda imorgon!

Kan knappt bärga mig så underbart det ska bli.


Go' morron

Jag är helt körd i kakboet, kan inte ta mig upp ur sängen idag. :) Helt värdelöst men snart måste jag för idag är hälen så bra att jag äntligen kan städa mitt hem! Aaaaaawesome! Sen är inte livet så jävla najs med blåsan på tungspetsen but it Will pass.. Nej men jag skulle upp ur sängen va?


Kan inte sova, problem..

Jag kan inte sova. Jag är trött men kommer inte till tro, undra om de få minuterna på soffa är boven..
Mycket i huvudet, ångest, lätt panik, kort å gott, just nu är jag sugen på ett hagelgevär.
Inte första gången det händer denna veckan, suck.

Men till något lite trevligare, jag umgicks med min fina vän idag. Lät barnen få leka med varandra, bråka med varandra och få leka ute lite. :) Helt magiskt, Höhö. Ja, jo fick lite spel innan och funderar kraftigt på att göra mig av med alla stolpskott och hela den där biten just nu. Allt är väldigt frustrerande när jag inte kan avreagera mig som på löpningen. -.-


Jag skulle behöva något men jag vet inte riktigt vad det är, men jag känner att något saknas och inte bara en frisk häl utan mer. Dock hade det inte varit helt fel med en frisk häl. Jag vill komma igång igen.



Shoooooooes

Mina nya bästa vänner. Det kommer bli många trevliga stunder och runder tillsammans. :D Hälen är helt klart på rät väg, med andra ord så gör det knappt ont idag, inget haltande. (; Det börjar arta sig och går åt rätt håll, oh Yea!

Åter till mina nya pjux. Rosa, som ni ser, kanske inte riktigt min stil men det är löparskor, köpta i en sportaffär och helt klart i min prisklass. Hyfsat snygga och jag ska springa i dom, inte gå något jävla catwalk! It's okej, i love them and that matters.


Shopp och skada

Jösses med shopping det blivit denna veckan, det är nästan så man får lite ångest för det men det går nog över om jag kan börja springa på tisdag, vilket jag hoppas på men tror nästan att det blir en veckas vila till. :/ För jävligt men vad ska man göra? Risken är större att det går ännu mer åt helvete om man börjar innan det känns okey.


All lycka till hälen!

Hur lycklig blir man inte när man vaknar och känner att hälen börjar helt klart bli bättre! Mums, så gött för mig! :) Jag äckligt lycklig för detta. Dock lite osäker på om det är piller eller om det är läkningsprocessen som gör det med hoppas helt klart på alt 2. ;)
Hoppas att den är okey till tisdag! :D


Underbar dag

Oj oj oj vilken underbar dag jag har haft idag. Fick låna forden för pappa och Sara skulle till DK så bilen var min hela dagen. :) Så jag hämtade den 11 och lämnade den halv nio. Nu är jag äntligen hemma och med än lagom trött. Det har blivit en shopping på familia, några rundor i garaget, hämtade
syster och grabben, lämnat syster i stallet samt hämtat henne igen.
Jag och Bea passade även på att grill också. Första gången för oss både jag blev grillmästare och en jävligt bra sådan. ;) Nu ska jag ägna några timmar åt ångest för pengar jag bränt idag och sen är det fan natti natt. Har en planerar dag för ständig imorgon, hur det sen kommer gå får vi se.

Måste bara säga att det var jävligt härligt med styrservo på bilen idag, längesedan man körde en bilen med sådan finesser men oj vilken lyx!


Äckliga snorungar

Man får lova att hata små äckliga snorungar som står huller om buller och väntar på bussen. Framförallt om dom står på cykelbanan och kastar saker mot varandra och har noll koll på att det kommer folk från båda hållen. När man sen står där och är allmänt liten äcklig och iväg så får man också skylla sig själv om en cyklist cyklar in i ens ryggsäck!! Med facit i handen så kunde den äckliga snorungen ha det!


Fint väder :)

Kollade väder för ett par dagar framåt och det ser ut att bli fint väder. I och med att jag fortfarande inte kan ut och springa för hälen är stel och lite öm samt att knäet inte är helt 100 än och jag knaprar tablett så det heter duga så funderar istället för att ta mig hem till pappsen och steka lite. Passa på och pressa lite sol medans det är fint väder och jag väntar på att kroppen ska läka.


Arbetsförnedringen

Min handläggare på af är inte helt hundra och det är nästan så jag känner att jag hade gjort hans jobb bättre än vad han själv gör.

Utan att gå in på detaljer men jag känner lite smått avsky mot honom och då har jag inte träffar han. Skit på vilket men jag hoppas på ett möte detta århundradet så jag kan söka skola nästa år och ev en flytt. Oh så jävla gött det hade varit.


RSS 2.0