Tråk

Det va ett bra tag sedan jag hade det så här oerhört tråkigt på nyårsafton. Man hade kunnat samla ihop några och käkat gott och spelar typ men tja, sent att komma på nu och sen hade nog alla andra något att göra, fest här, umgås med nån där, etc tråkigt men vi får se hur allt blir 2012 vilket jag hoppas på ska bli ett sjudundrande år men det blir vad man gör det till och jag ska göra mitt år till Det Där Året ;)


Vilken värdelös dag

Det känns helt uppåt väggarna värdelös. Ska bara sitta hemma och luffa. Brukar aldrig va hemma och göra så på nyårsafton och ändå så minns jag inte riktigt vad jag gjorde förra året.
Tror mamma va här men mer än så minns jag inte, dock känns det som man kan lägga sig tidigt och sova genom nyår. Tja varför inte? Ska ägna dagen åt Albin och plugga.


Nyårsafton

Då va det tid gör nyårsafton och jag kommer mest troligt sitta hemma med Albin. Lär nog inte göra något speciellt eller äta något gott. Har inte direkt någon lust med det men det funkar att göra såhär också. :p Och va det gäller nyårslöften så får vi se hur det blir med det, ett och annat lär det nog bli.


Chock

Chocken som uppstår när ens bror ringer. Blev aningens paff då min bror ringer och säger grattis, vilket inte har hänt dom senaste fyra åren. :) lite stelt men annars super trevligt. :)

Shit vilken bra dag jag har haft :D


Ridtur

Åkte iväg med Carro och fick min älskade Renate att rida, som jag brukar få. :p Tycker det är en trevligt framåt häst. Carro fick rara Vera. En bra duo.
Nöjda över hästarna gav vi oss iväg med en plan att rida i skogen vilket vi fick lägga ner rätt fort då jag inte fick över hästen på andra sidan pga vatten, dynga och dike så efter en halvtimmes kämpande gav vi upp och beslöt oss för att rida på en täppa och det gick hyfsat bortsett från att Renates föl hoppade över hagen så vi fick rida tillbaka och lämna honom därefter bege oss och när vi är framme på täppan och vill öka tempot så får hästarna fnatt och det va ungefär som att rida en bomb. Dom stack iväg i galopp, gjorde hopp rätt upp i luften och min bocka och hade sig så det gick sådär. :p Inte för vi blev rädda eller så men jag känner att tappa kontroll och hästen drar till stallet va det sista jag kände för. Så lite markarbete och sen gav vi oss iväg på annat håll och då gick det perfekt, allt va som vanligt men inte så konstigt då det blåste som fan så jag har full förståelse för deras små bus.

Det roliga med den duon är att blir den ena rädd så apar den andra efter och tramsar den ena så gör den andra det också. Men helt klart är det värt det.

När vi sen kom tillbaka och skulle sadla och tränsa av så fråga dom hur det gick och vi svarade och berättade om skogen då fråga dom om vi hade haft spö och använt det för ibland brukar dom tramsa, tro mig det va med och det hjälpte inte men det va hur kul som helst att rida trots att det inte blev i skogen. Längtar redan till nästa gång. :)

Nu dyker snart min mamma + hundar upp så då ska hon göra tårta och sen dyker syster upp när hon är klar hos doktorn.

 

 


Stor säng, litet barn


Fick ha min lilla son i sängen inatt. Inte så värst långt, runt 80 cm men herre jävlar med plats han kan ta.
Nu ligger han med huvudet mot mina fötter och snett med kroppen och ungefär i mitten av sängen. Sover gott gör han och har inte en tanke på att hans mamma vill gå upp. Vill och vill, behöver rättare sagt. :p


Äntligen!! :D

Äntligen äntligen ÄNTLIGEN är det torsdag och idag ska jag och Carro iväg och rida och jag finner inga ord för hur kul och ivrig jag är. :p Men det blir nog sängen först och ta mig upp tidigt samt röja , leta fram en sko och plugga lite till. :p

Skiter ett stort stycke i att jag fyller år för jag ska rida och allt annat är ovesentligt :p


Längtar

Jag fyller snart år och det är inte det jag längtar efter, att få paket utan jag och en kär vän från gymnasiet ska iväg och rida och det längtar jag förbaskat mycket efter. :) Det är dagens höjdpunkt. Oc snart snart snart är vi där. :p

Vi har inte varit iväg på tre veckor minst och vi försöker att få till en dag i veckan men åååh vad jag längtar och ser fram emot det och snart är det sängen med lite trevlig läsning, tjingeling.


Seabiscuit

Laddar inför stallet med lite seabiscuit på datan.
En väldigt mysig hästfilm enligt mig.


Senaste

Har haft lite att göra och varit helt uppslukad av mitt att jag helt glömt bort bloggen.

Åkte hem till min mormor på juldagen då hon blev hela 80 år. Inte sett henne sedan jag va gravid men dom flesta som jag träffade där jag inte sett på år och dag men det va fruktansvärt trevligt. :)

Idag åkte Albin och jag plus hans pappa till familia, tillochmed där va där ovanligt mycket folk. Passade på att svänga inom maxi och city Cross. Jag köpte inte något men Albin fick lite bilar så jag tror det gjorde hans dag, däremot fick jag ett spel av mitt ex som jag inte testat än men ska väl det, så småningom och sen jag bara varit hemma och känt mig trött. :/ ska försöka sova ut (sova hela natten) och studsa upp tidigt för att röja lite i hemmet ska också plugga lite då det inte blev något igår så vi hoppas det går bättre imorgon.

Maxar datan med musik imorgon och sen ska det tamejfan bli ordning här! Har stallet imorgon och där ska också mockas ordentligt. Gjorde slarv-mock idag så jag har och göra men känner att det är läge för min säng nu. Tjingeling


Julfirande - check

Då va julen över och det känns rätt okey. Ingen konstig känsla för det utan det känns rätt på ett konstigt sätt.

Jag fick verkligen vad jag behövde. :) Och Albin fick massa bilar och annat kul och ett garage som jag har byggt ihop som sann byggmästare man är. Kl 22 kom grabben i säng och ögonen gick nästa i kors på han.
Själv ska jag varva ner och komma i säng hyfsat tidigt, tjingeling.


Vinter 2.0

Det är julafton. Blå himmel, lagom blåsigt och inte en snöflinga så långt ögat når. ;) haha, vilken konstig julafton. Som en knasig höst dag så ska släkten samlas för att äta julmat. Haha, knappt skumt. Anyway, god jul folk nu ska jag börja förbereda det huset för avfärd.


Julafton

God jul.

Känner mig rätt omotiverad till julafton. Ge bort julklappar är väl sådär checkt. Kul och köpa men deras miner känns lite oroväckande. Julen är kanske inte min favorit högtid men det får gå. Börjar dagen med frukost och sen stallet. Hoppas på att få min son badad innan han ska sova middag.


Idag är första dagen jag funderar på att söka in till min utbildning, annars har jag tänkt att jag väntar med det till 13 istället för jag har inte riktigt trott att det har varit möjligt att söka in men det tror jag faktiskt. Lägga att börja leta upp praktik plats men några större bitar i taget, typ det som är närmare mig tex körkort men ska sova jul imorgon och lär va ut över lagom trött, tjing.


1 dag kvar

Imorgon är det julafton och tills jag ska iväg ska jag ha varit i stallet x 2, varit på väla, fixat Janson, bakat med lilla syster, duschat, kommit på kläder och packat både julklappar och blöjor mm till Albin.


Kunskap eller inte

Dagens samhälle är lite märkligt kan jag tycka och nu ska jag inte fördjupa mig hur mycket som helst i ämnet för det kan bli ett långt och väldigt djupt inlägg. Men i alla fall, oavsett vad du gör eller håller på med så tycker jag man ska veta det annars är risken större att du förstör mer än gör nytta.

Tex "mina" tre ardennrar, ägarna har noll hästsinne eller kunskap kring dom. Varför då ha häst? Dom används då inte heller till något, dom bara dräller. Jag har inte sett en veterinär där (då det har varit strul med benen), ingen vaccination, avmaskning eller likanande. Den så kallade hovslagaren är en amatör ( om ens det) som (jag tror) inte har en susning om vad han gör. Eller i värsta fall så tror han att det spelar ingen stor roll. Ägarna säger också att det är en hästkarl men jag är skeptisk och visst, gammal metoder kan funka än idag men sopalut och en grov borst med bl a rasp gör mig skeptisk och när man sen dessutom verkar hästar så pass att en av dom knappt kan gå in och ut ur hagen för den är verkar för mycket och underlaget är lite små grusigt och vill inte lyfta på fötterna för det gör ont , den andra markerar på ena frambenet och nej, ingen skada i hagen då jag upptäckte det samma dag han varit där. Anyway, ska man verkligen beblanda sig med något man har dåligt kunskap om när man inte riktigt har koll på vad man gör?

Jag är inte expert så sätt, men jag kan se på deras hovar om dom är överdrivet långa eller åt helvete för mycket verkade. Ärligt talet så gör det oerhört ont i mig att se dessa djur och veta att den som känner dom något och kan dom, samt förstår dom är jag. Jag är även den som tar hand om dig. :( Blä, så dåligt jag kan må över det.


Häst häst häst

Jag vill ha häst. Känner en stor dragning till att skaffa häst men jag vet bättre än att skaffa häst nu. Dels ekonomin sen inte heller när Albin är så pass lite, i så fall hade det fått bli en ung sådan, inget mig emot. ;)

Jag är uppväxt med häst och har haft det sen jag va 6 tills 09 så det är ett par år och nu bara längtar jag efter att få komma upp på ryggen på min egna häst, en dröm som ska bli sann och ju mer jag kollar upp angående rasen ju mer vill jag ha.

Ni vet man va liten, åkte bil och passerade en häst. Kommer ni ihåg hur man vände sig om och glodde efter den hästen? Typ där är jag nu, kanske inte så illa att jag gör så men det känns så illa. :p

Vad det gäller rasen är det redan klappat och klart i mitt huvud. :p Dock tar vi det en annan gång då jag känner mig lite smått trött och har en hyfsat bra dag framför mig bl a på väla med bästaste Carro, tjingeling.


Sista dagarna på året

Och det känns som det är lite mer än kaos då.
Imorgon har jag stallet och försöka göra ordentlig städning (i den mån det går med barn) och stallet men på fredag så är väla, både bakning och julmatslagning och hästar, lördag är det "bara" julafton och stallet ( och allt där i mellan), söndag fyller min mormor år sen är det stallet och Albin ska träffa sin far. Måndag - onsdag är det so far plugg och stallet sen är det plugg var dag, torsdag och min födelsedag och dubbelt med hästar den dagen och det nya året är det full rulle på körskolan oh hej å hå vad jag har att göra.


Jag glömde

Jag glömde berätta hur mörkerdemostrationen gick. Bortsett från att det va sådär in i helvetes kallt (!!) så var det kul. Först skulle vi stå ut, en med reflexväst och en utan och sen skulle första bilen köra och få känna hur det känns och hur det är att köra och inte se någon i mörker.
Och när vi stod ute så körde väl deras bil i typ 30. När den övningen va gjord var det dags att köra på väg 13 mot munka och byta där och sen hem. Körningen gick hyfsat, gjorde enstaka fel men inget super allvarligt.


Inte så bright

Att sova tre timmar på dagen igår va inte så värst bright gjort av mig. Det gav ett resultat av att jag la mig tolv igår och det var inte det skönaste när klockan ringde sju. Och som grädden på moset så har jag vaknat ett fler tal gånger inatt.


Det blir bättre

Snart är det jul vilket både ska bli trevligt och mysigt. Längtar efter att få se Albins miner när han öppnar paket. :) Det tråkiga med julen är att det är så långe "förberedelse" och så är det över på fem min, ungefär så känns det i alla fall.

Snart klar med körkort och det är helt fantastiskt skönt.
Snart 22 - suck!
Vill hitta ett jobb alternativt hitta hovslagare att gå brevid ett par månader och söka in till min utbildning där efter.
Jag skulle vilja få ordning på min tillvaro och inte stundvis få ångest över mig. :/ Det suger och nu är den som värst, Puh. Det blir bättre.


Trött så trött

Sån dag idag då man bara vill ligga i sängen till tio-halv elva. -.- Helt off i boet. Sovit för lite och vaknat för mycket under natten.
Skönt ska det bli att lämna Albin på dagis, del så kan man städa och även röja bland leksakerna och då behöver han inte känna att han vill ha ALLA leksaker och leka med alla heller. Lite frukost och sen den eviga fighten om kläderna.


Kvällsgnäll

Mina förbannade eller ja den ena visdomstanden är igång och äcklar sig i munnen och bara gör ont. -.- Min säng är kalla, mitt hem i sig känns kallt och då går vi inte ens inte på mitt kök.
Albins pappa är Knast som inte kan säga tid att hämta sin son på lille julafton för han ska jobb och jag (han anser) ska anpassa mig efter det. Ganska delade åsikter plus att gubben på familjeenheten har sagt annat vilken så Albins far helt har glömt bort.

För övrigt gick mörkerkörningen hyfsat bra trots elev i bilen. Lamp kontroll gick sådär, mer träning på det. Hmm.. Stallet va sådär kul, blåste som en gnu och kände på första gången att jag inte orkar det mer.
Mitt högt älskade barn var helt fantastisk (som alltid) när pappa o Co. passade han. Blev ett julmöte också och det är väl vad jag har hunnit med idag. x)

Morgondagens plan är; rensa bland Albins leksaker, röja och städa hemmet, hästarna och leka med min älskade son men nu blir det säng för kl ring 7 imorgon, tjingeling.


Halkan - check

Alltså, jag har hört rätt många säga att halkan är skit kul.. Jag instämmer definitivt inte. -.- Det spela ingen roll hur jag gjorde eller vad jag gjorde för jag slira och snurra likt förbannat. Åkte utan att tveka ett halvt varv om inte ett helt. Det som va kul var att man fick vara själv i bilen.
Att sitta i bilen som snurrade runt va inte heller kul. Helt klart lärorikt.

Jag va tydligen inte den enda som var nervös och det va skönt men lätt den äldsta i min grupp, haha. Dock ger jag cred till killen som deltog, han såg ut att ha koll på vad hav gjorde till skillnad från mig, haha.

Nej, ska röja lite hemma innan stallet för sen är det inom pappa och körskolan nästa.


Mörkt och kallt

Jag älskar verkligen att gå upp tidigt när det är mörkt ut, man kom i säng sent och när man vet att det man ska göra känner man lite si och så för. Att man inte riktigt vet vad man ska göra är en känsla som jag hatar mer än vad som är möjligt men jag känner mig helt klart inte nervös och de är jävligt skönt. Japp, första bilen på igång, tjingeling.


Det går nog bra

Ligger i min underbara säng och ska strax lägga mig. Just nu känner jag mig inte särskilt nervös för imorgon. Gäller helt enkelt att inte tänka på det. x) Lär berätta hur det gick och hur nervös jag för det känns som jag kommer va det när jag kommer dit :s


Nervig..

Hyfsat (skit) nervös inför morgondagen. "/ Har halkan mellan 8.15 till tolv cirka och jag är så äckligt nervös så jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller ta vägen. Vet inte heller riktigt varför jag är nervös. Jag fixar inte att köra bil med andra elever i bilen, tappar min koncentration lite och vill försöka visa att jag kan (trots att jag tydligen kan ändå, är som sagt snart klar med kortet). Sen är jag nervös när jag inte riktigt vet vad som händer, hatar att göra bort mig men saken är den att alla som ska dit imorgon har aldrig gjort halkan så varför haka upp sig på det? Som om inte det räcker så ska jag raka vägen hem, har stallet jag måste göra och måste lämna där senaste kvart över fyra för att därefter lämna Albin hos min pappa och cykla raka vägen till körskolan (IGEN) för att köra mörkerdemostration. Samma sak där, skiträdd. Ska köra lite (mest troligt med andra elever i bilen), gå igenom lite lampor och såhär. x) Haha, frågan är, har jag tid och möjlighet att vara nervös? Kommer va stressad som en gnu efter tolv. -.- Aja, wish me good luck for tomorrow. :S

Långt och hatiskt.

Jag är lite smått arg och måste bli av med det och tråkigt nog hamnar det här.

Albins far sa under en tid av graviditeten att han ville göra ett faderskapstest (vilket känns som ett slag i ansiktet).
När Albin var cirka 4 månader kom frågan på tal igen och det blev ett test. Ett test som visade vad jag visst, han var Albins far.
Vissa säger Albin är lik han och vissa få stunder ser jag det men som sagt, dom är fruktansvärt få.

Idag när vi va och handla så dök hans kusiner upp ( Albins pappas) och då ska han genast visa upp han som om Albin är någon jävla trofé. För det första året av Albins liv så vill jag inte påstå att han har varit överengagerade direkt. Få blöjor, inte många näsor han torkat och inte många sjukdagar han har hjälpt till med. Jag har inte hindrar honom utan med pushat för Albins skulle. Inte heller är det pga av jobb som engagemanget har varit lågt. Bör jag tillägga att det var första gången kusiner såg han? Idag är Albin 1 1/2 år..

Fadern då äcklas högt över en snorig näsa eller kråka från näsan, äcklas högt och tydligt för bajsblöjor. Okey, jag gör inte vågen direkt men jag ser det som ett måste för Albins skulle och göra det. För mig är fadern inget årets pappa direkt. Inte heller när hans sida av släkten kontaktar mig för veta hans klädstorlek eller vad man kan köpa till honom.
Nog om det, vi har glidit ut från historian lite. Åter till city Cross..

Kusinerna påpekar då hur lik Albin är sin far och jag häver "gulligt" ur mig att ändå ville han ha faderskapstest och får svaret "ja men i vår släkt så skaffar man barn till höger och vänster."
Fine, jag kanske bad om det men om nu Albin hade haft en annan pappa vems fel hade det då varit tror du?! Jo mitt. Alltså är det jag som hade varit otrogen. Och komma här och kläcka något sånt till en man inte känner är fel tycker jag. Det kanske är vanligt i er släkt att folk är otrogna och ligger med folk till höger och vänster men inte i min släkt osv.
Men man kan också undra och fråga sig, varför bad fadern om ett faderskapstest? För att han själv inte varit trogen och blir misstänksam på att jag inte heller varit det? Han vill kanske veta för att va säker? Kanske det, men då anser jag att man kan komma med en vettig förklaring vilket han inte gjorde.
Poäng i historien är att det känns som en örfil det här med faderskapstest.


<3

Sötast på shoppingrundan

 


Självmordsuppdrag

Beger mig mot väla med min fd för att handla julklappar.


Jävla drygt

Uppdaterade min iPhone och det långt över drygt vill jag lova. Helvete, jag börjar förstå varför jag väntat med det. Själv uppdateringen gick på 90 min men såklart så skulle något strula så jag gjorde väl två återskapande och sen funka det men då insåg jag att all musik skulle läggas in vips så blev kl 2. Sängen nu känner jag, upp tidigt för att duscha och frulle, lämnar tio för shopping på väla -.- Glada laxen anropar energidricka. So long suckers x)


Familjedag

Vaknade hyfsat sent idag vilket va skönt då jag hamnade i säng runt två. Fick fixar hästarna på fm och sen stack vi hem till min far o Co. för lite umgänge och landet i vårt egna hem halv nio. x) Lagom tid, hehe.

Albin sover som en stock jag underhåller mig med internet och en o annan film. Ska passa på att uppdatera mobilen också och försöka komma i säng hyfsat tidigt. Julklapps inköp imorgon och sen stallet och får inte glömma att lägga mig tidigt. Full rulle på måndag :/


Pepparkakor

Jo visst blev det pepparkakasbak i la Nilssons hem. Min stod för ätning av degen och jag för självaste baket. :p Rätt kul även om han inte presterade i själva görande så det här lär vi göra fler jular.

 


Den sista pusselbiten

Jag saknar hästlivet.
Snart tre år sedan jag tog bort min vän.
Jag trodde aldrig att det skulle saknas så mycket eller att mitt begär för häst skulle öka så drastiskt med åren men oj så fel jag har.

Jag riktigt längtat tills den dagen då jag har min egna fyrbenta vän igen. :) Den dagen har dom viktigaste bitarna i mitt liv fallit på plats.


Jag bjuder på ett par bilder , dock inte på min egna häst men det duger för mig.

 


Julbak

Imorgon står det pepparkakasbak, tvätt och stallet på to-do-list. Pepparkaksbaket ska bli väääldigt intressant att både se och uppleva.
Ska försöka få bilder på det. :p


Hyfsat bra

Körskolan ringde för att dubbel kolla att kom överens om halka och mörkerdemostrationen (som jag får äran att göra) till på måndag och för att meddela dag för uppskrivning och uppkörning. :D Oerhört glad är jag för det och känner mig faktiskt inte så värst nervös. Det känns ner skumt att jag har kommit så långt och att jag ska ha körkort. Haha, jag har klarat mig utan det i 22 år och helt plötsligt ska jag ha det. :p

Duktig som jag är så har jag också cyklat till stallet med min son och känner mig ganska mör.
Så kvällen kommer bestå av lek, bad och middag.


Glädje :D

Sa jag igår att jag har halkan på måndag? :p fett jävla nära det är nu. ;)


Tjill

Klockan har blivit en del, i see. Känner mig halvt trött och jävligt matt i kroppen. :/ Det har varit en rätt omtumlad dag men imorgon är det historia så låt oss fokusera på morgondagen.

Jag skulle behöva få hem min hammare från grannen som bara sådär har blivit uppslukad av världen. Kanske ta och nyttja förrådet? Har lite lådor och diverse leksaker jag skulle behöva slänga upp och ja, sen äre stallet också. Usch o blää. :(


Tio små ord..

... men helt underbara Fick brev från bvc bl a tid för 18 månaders kollen och lite frågor till då bl a stod om han kunde några ord. Tänk passa på att skriva upp dom, dels som en kul grej för mig men ni kanske också är intresserade att veta. :P Ord Albin kan är:
Hej
Hejdå
Tack
Aj
Oj
Där
Mamma
Harry
Nej
Ja

En månad kvar så listan kan bli längre tills det är tid på bvc. :P

Ja men det va ju jävligt checkt...

Gubben som jag hjälper till med hästarna har opererat hjärtat och för ett par dagar sedan och nu så ser det kritiskt ut. Herre jävlar va det va roliga nyheter. -.- Kanske nu det är läge att bli troende? Who knows, kan funka. Jag hoppas på det i alla fall. Han må va märklig men han förtjänar inte att dö för det plus att 67 är ingen hög ålder direkt.


Jippi-key-jey mother fucker :)

Hade körlektion idag och den gick mer en galant. :D Några få fel men inte värre än att alla kan få det. Vill nästan skriva att jag körde som en Gud men jag är lite självkritisk. Skit på vilket, fick halka till måndag och ev mörkerdemostration på måndag vilket jag hoppas jag kan göra. Min körlärare tyckte också att vi skulle kolla tider till mig. Detta kläcker hon ur sig i munka och va nervös hela vägen tillbaka till Klippan.
Så jo visst ser vi ljuset i tunneln. Kärlek på detta här. Dagen kan knappast bli bättre ;)


And then u came along..

En bra dag är en dag helt utan dig. Ingen kontakt någonstans. Även om jag tycker att det är det bästa så gör det ont, enda in i själen på mig när jag inte har kontakt, när jag inte får prata med dig.
Det är ett rent helvete för mig! Jag minns dig, hur du va, hur det var när det bara va vi två, hur det var att känna din hud mot min hud. När det bara var vi och ingenting annat. Jag minns hur det kändes att älska dig så högt som jag gjorde. För mig var du allt och lite till.
Och idag, idag är du den biten som fattas. Jag vet det är pasé men jag kan inte riktigt låta det försvinna. Att du pratar om gammalt med mig gör inte saken lättare.
När du försvann, försvann en bit av mig and i want it back.
Det är svårt nog, gör det inte svårare för mig.


Längtan

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar tills jag har mitt körkort.
Slippa ta äckel-buss och stå och frysa röven plus lite till av sig i busväder tex som idag. Innerst inne vill jag spy galla på bussen för att jag fick "äran" att frysa i 25 min. Love it.
Tacka för mitt badkar vetja.


Pest eller kolera?

Vädret för veckan är ren kärlek -.-

 


Tänder och lite gnäll

Jag är trött, har ont i armen, vill sova ihjäl mig känns det som och som pricken över i:et så kan jag inte lägga mig, det regna och min älskade son håller på att få en kindtand. -.- Allt utom kul vill jag lova. Han har inte lekt med sina leksaker sen han fick feber förra veckan (tisdag natt). Vill inte göra något än att gnäll och ha min Iphone. Jag förstår han, har själv tänder som är på gång upp och det är inte det trevligaste när man äter. Nog om tänder, ska minsann (?) ge ett försök att få gjort allt som jag behöver nu på fm. Har 2 ½ timme på mig. You go girl. Drar lite Kapten röd, Slipknot vs Bieber, lite Winterdäck och Hasse ur högtalarna så bör ju detta gå som en dans.

Inte min grej

Spela Wii är fanimej inte min grej. Visserligen gick det hyfsat, min kära vän förlora ofc. ;) Dock råka jag spela och få ont i höger armen och det lär inte vara kul imorgon.
Fick även konstaterat att mina armar/blodådror innehåller nu mera filmjölk. Ta och tänk hur klen jag är då.
Well, jävla blaj inlägg detta blev.

Well well cykelställ.. Jag har deltagit i en skönhetstävling... ... Miss Filmjölk
Som pricken över i:et från ni en bild på Miss Filmjölk

 


Jag hjälper äldre-världen...

.. in i nymoderniteter. ;D
Efter stallet idag blev det en snabb tur till grannen en våning upp för att passa hennes barn medans hon skaffade käk till dom. Jag hann inte ens gå därifrån förrän telefonen ringde och Herr Eriksson vill jag skulle hjälpa Hövding Eriksson att ladda ner film. Så chip chop rätt hem, packa barn och klä vagn och ner och traska i regn för att hjälpa El Erikssons places.
Rätt nöjd med min insats faktiskt. :P

Har Herr Eriksson på besök och "piskar" skiten ur Wii:et, tråkigt nog gissar jag på att det är tvärtom. Anyway, ska lägga lite tid på mitt besök och visa vart skåpet ska stå. ;)

Tjingeling

Frukost

Blev fin frukost med Helle på gamla skola (hur gammal lät man inte där).

 

 

 


Saknas

Kom och hela mig med dina händer..


Det förflutna

Där finns något i mitt förflutna som ligger och gnager. Det irriterar mig och kan få vissa stunder på dygnet att bara stanna upp. Delvis irriterande och delvis jobbigt.
Jag vet det är pase men ändå så är det där, i bakhuvudet.
Något jag kan inte kan släppa, inte ge upp och trots det så vet jag med mig att det aldrig kommer ske och det gör ont i mig.
Det kommer förfölja mig i resten av mitt liv för jag vet att du finns, jag vet att jag älskar varenda stund jag kan prata med dig.
Så fort jag ser att du också finns där, på andra sidan data så gör du allting så jävla mycket svårare.


jisses..

Ja herregud. Visst minns jag att jag har en blogg men intresset och ideer försvann och nu sitter jag här och funderar (åter igen) på att försöka ge det en chans. Det känns så och det lutar nog åt det hållet, så varför inte? Låt oss (mig) göra en ny start och sen tar vi det där ifrån.

RSS 2.0