Vad duktigt jag är då ;)

Måste faktiskt få skryta lite om mig själv nu. Dom som känner mig att helsingborg är inte staden jag gärna gör i, just för att jag inte hittar där. Dock blev jag så illa tvungen att köra där igår för jag skulle lämna Kristian någonstans. Som tur e (antar jag :p) så hade jag min codriver Bea med mig och vi hittade ut. :P Lite illa sen när Kristian ville hem och jag fick köra själv till ett ställe jag aldrig varit på mer än en gång. Men hör och häpna, jag hittade tamejfan tillbaka. ;) Nästan så att jag blir imponerad av mig själv :P


Lördag

Gillar att klockan är snart åtta och jag har mer än ett få tal saker att göra. -.- Framförallt att det är lördag dessutom. Oboy!
Men vänta här, lördag.. Det betyder att Morgan eller hans pappa lär ringa om umgänge med Albin imorgon vilket inte lär går och det kommer resultera i ett jävla liv, kuul!! -.-

Om jag skulle ta och gå upp och ta mig till affären för frukost som jag inte orkat fixa hem än. Åh kanske efter det fixa mitt hem. Ja åh så va det det här med den timmen idag. Noll koll som alltid, när fan har vi den timmen då? x) Kanske ska göra en insats och ta en promenad den timme..


Nej men jag skulle upp ur sängen va?


Är det ens möjligt?

Skulle sovit 1 1/2 timme men det blev en timme och trekvart istället. Lyckat.
Nu är det värsta stressen här hemma och snart ska jag springa och är taggad till Max!

Men från ämnet lite.. Hur kan det vara fullt möjlig att efter så lite sömn vakna och känna sig som en vanliga människa? Jag kommer fan gå på energi jag inte har och vara duracell kanin de luxe idag.


Yummi

Ju mer jag tänker på dig och ju mer jag pratar om dig desto mer vill jag ha dig.
Yummi ;)


Bil bil bil

Satte mig i bilen och körde för att hämta upp Bea och sen Kristian. Rätt in till stan för något med Arbetesförmedlingen och sen inom familia för skor och ett kök till Albin. Hem, dumpa Kristian hemma, hämta Albin och sen skulle vi bygga ihop det där jävla köket vilket var mer än enkelt.

Sen kör vi till hästarna och precis när vi ska lämna så ringer Kristian för att fråga om jag ville hänga med när pojkarna skulle bränna lite däck (Joel då). Hans skulle köra slut på sina vinterdäck.

På väg hem från kvidinge ringer jag Bea som har grejer i bilen. Det beslutas att det blir en tur med hans räcerford på smala vägar med en del svängelisväng (Albin fick dock var hos sin morfar där han trivdes) :).

Jag skrek inte så värst men skrattade åt Bea och för att det kittlades i magen. :P hämtar upp min grabb och kör hem.

Grabben kom i säng nio ungefär, här ligger jag och njuter lite av mina underbara stunder i mitt liv som gör mig glad. :) Känner mig som en fattig slagen hjälte som har en liten smockad dag imorgon med att springa ( några gånger innan 2) samt fixa mina hästar och min lägenhet och just den biten lär nog tas på fredag. :/


En glad grabb

Äntligen fick Albin sitt kök (som han i och för sig inte har sagt att han vill ha ett) som jag har tänkt köpa till han ett tag. Hans kamrat har ett kök och Albin har lekt med det när vi varit där.

När jag sen tog mitt körkort så sa jag att han skulle få ett kök, men då fanns såklart inte pengarna till det men idag fick han det. :) Åh han älskar det! :P


Imorgon..

Morgondagen vill jag inte direkt tänka på för jag känner redan ut stressad jag kommer vara..
Arbetsförmedlingen har något i stan imorgon som jag, Bea och Kristian ska på. Kl 11. Känner mig så där sugen på det, helt ärligt. Mest för jag har saker jag vill hinna göra innan albin ska hämtas och inte för att vara elak eller så men dom på är inte direkt snabbast i stan om vi säger så. Det här med tider är inte deras grej. :/ Helst vill jag inom om familia för att köpa skor ev kolla en sak till Albin och rykta mina hästar. På tre timmar ska jag lyckas med detta och jag är fruktansvärt skeptisk till det, fruktansvärt. Vi ska va i stan när det öppnar och ja, jag kommer helt enkelt vara för trött för det... Jag känner på mig nu att morgondagen kommer gå käpp rätt åt helvete.....


Tio djupa andetag och lite där till

Ibland är det tamejfan inte lätt att försöka stå ut med alla idioter runt omkring en. Åh nej, det går inte alltid att solla heller, även om man vill. För ren fakta, man kan inte bli av med alla idioter och definitivt inte om det tex är så att man är nära släkt eller så illa alla man bara måste ha kontakt med just det där stolpskottet.

Sorgligt för mig så har jag råkat ut för ett sådant stolpskott. Det går inte att resonera med vederbörande, prata eller ens få höra 'jag gjorde fel där' 'förlåt mig' 'jag tar på mig det misstaget'.

Det är helt jävla omöjlig och nu orkar jag inte ta det längre. Tragiskt så är det Albins pappa och det går verkligen inte att diskutera någonting med honom. Tror mig jag försökte men när han avbryter, svarar inte på frågor och bytar ämne för många gånger under knappt fem minuter för att inte tala om hur jävla uppkäftig han var så lägg man ner om man heter Nilsson och då blir det enbart sms som gäller och svar får han, om det gäller Albin..


Maaaah... Skjut mig tack!


Trevligt :)

Hemma och lagom sliten i kroppen.
Hämtade Kristian runt tolv och drog upp till garaget en liten stund, trodde jag...
Dammsög hans bil då det va kaksmulor i hela bilen. Fick köra fram och tillbaka ett par gånger, hämta folk, byta kläder, köpa cigaretter. Kul sånt. -.- Rätt kul va det då det ramlade dit bilar. Framförallt när det var folk man kände, Herrejävlar vad paff jag blev för att inte nämna vederbörande som kände mig, Höhö.


Fixade stallet också och förbereder mig för morgondagen då jag ska lämna Albin på dagis och sen ut i skogen och springa en runda och sen till kvidinge för att hjälpa till att fixa bromsar och byta däck. :P whäp whäp ;)


Man får va som man e när man inte blev som man skulle.


Underbart!

Vi ska som sagt dra till knutstorp idag och jag kan svära på att vi sa kvart i tio i sönnarslöv. Kommer hit och få höra att jag är 45 för tidig! Tror ni jag vill köra hem och antingen kräva ner mig eller sova!! Hur fan kan man få det så in i helvetes fel? Hör jag illa eller sa han helt enkelt fel tid? Kan det va så illa att min trötta hjärna helt enkelt inte orkar komma ihåg rätt eller vadå?

Är mer död än levande. Vill bara sova och tänker definitivt inte köra till knutstorp! Bilen behöver tankas och jag har mina hästar ikväll. Tack för kaffet, heeeeeeeeeej.


Holy crap

Tuff natt. Har bara sovit en och halvtimme och det är för varmt under täcket för jag ska orkar ta mig upp och ändå måste jag. Ska va i kvidinge om en timme och vi har ingen kläder eller fått frukost i oss. Samt att jag överväger en energidricka för att överleva idag. Bahabba. Möjligtvis jag sover från kvidinge till knutstorp. Vi får se. Hörs senare för en resumé av kvällen.


Hej hallå mina kläder -.- och en kall bil


Det ordnar upp sig

De senaste dagarna och har varit lite hipp som happ men det börjar ordna upp sig igen och det känns najs.

Träffade Albins pappa lite igår och ja, det gav mig lika mycket som ett glas vatten ungefär. Sneade lite grann bara, inte på fadern direkt utan, hmm ja, lite mer på någon i den släkten.

Vågen för mig som gått ner tre kilo igen. :) Nackdel med det är att jag håller på att komma in det där knasiga beteendet. Vilket är mindre bra..


Ska snart lämna bil och sen blir det nog att städa tills Albin vaknar sen tar vi väl en promenad eller så får han leka av sig lite eller så kör vi en härlig kombination utav det. :)

Nu blir det musik och njuta av livet innan bilen ska lämnas. Gläds åt alla mina fina vänner, från gammal till unga, från skånska till uppåt, från mogna till knasiga. :) Tycker om er alla på olika vis och för den glädjen ni ger mig. :)


Sömn, vad fan är det då?

Inte det smartaste av mig att dricka energidricka innan sängen. Så jävla über korkat av mig. Ligger i min säng och är trött men tycks inte komma till ro för att kunna sova. Åh hungrig känns magen men såfan att jag stoppar i mig något för då lär jag inte somna alls. Ska rida och stallet imorgon, kul för mig... Super om jag ska vara trött imorgon. En gnutta kärlek på det.

Jag har läst bok, bloggar, spelar wordfued, draw something, kollat fejjan men inte lyckats somna. Även skickar sms men kan fortfarande inte sova och nu gråter jag så trött jag är... Fan alltså. Får flytta sängen och se om jag kan somna bättre då, fast det gör jag såklart imorgon. :P


Lite panik

Lite panik såhär framåt kvällen är inte helt fel.
Känns som jag ska spy.
Hela kroppen känns konstig. Mår så fruktansvärt dåligt, Urk.


Känslan som uppstår

När man alltid vill ha just det man inte kan få.

Inget ovanligt att det slår in när det gäller mig och jävligt frustrerande börjar det bli också... Ma haba också!!


Arbetsintervju och shopping

Ja arbetsintervjun gick sådär va. Det känns inte som det gick så värst bra för mig men ja, det är gjort.

Sen svängde det inom biltema (Kristian skulle köpa något till sin bil) och därefter blev det rakt mot väla. Fixade foto till körkortet (äntligen) och köpte 6 leksaksbilar till min grabb för att han förtjänar det och gissa om han blev glad. :) Blev även en jacka till mig.
Inte så värst dyr men lite ångest men det får väl gå över... Typ.


Tagga!!

Trött som jag vet inte vad så det blir sängen direkt. Ev ladda telefonen lite till, blir nog i sängen det.
Fullt upp imorgon och taggar arbetsintervju mjum mjum.. Wish me good luck.


Gillas gillas gillas :)

Skickade iväg jobbansökan igår och idag ringde dom och imorgon är det arbetsintervju. :) Taggad som bara den. :P gillas skarpt.


Känslan som infinner sig...

...när man är trött, och gjort en kanon snygg parkering och backat in i rutan och får höra att man ska flytta bilen för vederbörande som skulle hämta den glömde det. Jahaja, sliten som jag vet inte men jag flyttar bilen då. Ska försöka få till en awesome parkering till.

Ps. Sökt två jobb som väktare, wääk wääk.


Det börjar ordna upp sig.

Känslan som uppstår när saker och ting börjar lösa sig. :)

All kontakt med Albins pappa ska nu gå via en tredje part, som då fader har fått välja själv. Ingen är gladare än jag (bokstavligt talat också) över detta då jag är en helt klart gladare och piggare människa. :)
Matat mobilen full med ny musik som ger nu ny energi. 
Har fått ett positivt svar från en av mina jobbsökningar. :):):)
Mina underbara vämmer som är stöpta i olika former med olika personligheter och som bidrar med olika sorters positivt inverkan på mig. 
Massar med kärlek till suunken som jag har fått låna och som jag bara är dödskär i. <3 :p
Vi går mot ljusare tider och jag skiner med solen för det, för att inte glömma att min väderapp säger lovely väder för kommande vecka. :D Tjockt med kärlek. :D
Imorgon ska jag ringa hyresgästförening också höhö. ;P

Kort å gott, det ordnar sig. :) Och jag sprudlar med energi.

What...

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter

Bra däääääääär ;)

Nu ligger jag åter i min säng och funderar lite på vad jag gjort idag och vad som har varit bra.

Jag har ju bakat bröd och röjt samt dammsugat lägenheten, lovely.
Dock är inte tvätten viken - mindre bra.
Kollat runder efter lite jobb att söka, ska nu (inte idag/ikväll) knåpa ihop ett brev - ett kanon OM jag lyckas söka dom imorgon.
Fixat stallet och knappt varit hemma idag - bra där. :)
Badat både mig och min son - bra där också.
Slarvat med mat till mig men gjort vad jag kunnat för grabben - någorlunda bra.
Varit sällskap till en polare i hans garage och Albin har fått vara ute mycket idag - GREAT!! :D

Är trött som ett as och hoppas på att gå upp halv åtta imorgon. ;) Sätter klockan och får ett bra dääääär. ;) Go'natt!!


Ps, min son är bara bäst som är hur jävla go och glad och bars positivt till allt. :) Lyssnar och är bara helt underbar att ha med att göra. :) Slipper skälla och allt flyter på. All kärlek till min älskade underbara grabb. :) <3

 


Ibland kan jag. ;)

Vaknade halv åtta och kollade standard grejerna på telefonen som jag alltid gör och sen va det inte lönt att försöka somna om.
Så jag började röja, lite grann och tyst så att grabben inte skulle vakna.

Fick gjort en del och dammsugat och när jag ändå va i farten så bakade jag bröd. Vilka talanger man har och vad man kan.

Nej men jag ska väl fortsätta att... Ja, låtsas att jag kan mecka helt enkelt..


Vår :)

 

 


Med all rätt

Så får jag lova att vara trött kvart i elva en torsdag. Har varit en flitigt människa också. ;) Lämnade Albin på dagis och tog sen en promenad efteråt, dvs 1 1/2 timme totalt. Handlade lite och mös med grabben tills Bea ramla in. Sen blev det stallet och lite snack med en härlig kamrat och en kopp kaffe. Halv nio kör jag mot garaget och tjugo över tio lämnar vi. Albin hade kul, jag gjorde lite nytta och nu är vi mer än trötta och grabben en trött och jävligt skitig. :P


Sökte även en del jobb samt en promenad till efter dagis. Har fler viktiga uppdrag imorgon. Ska bl.a. ringa Jörgen och prata med fl. Eller ja, berätta, få en blåsning och gå därifrån.. Lyckat.... -.- oboy!


Men nä, sängen? Jatack! Klockan ringer väl sju om inte åtta.. Lite sovmorgon tror jag allt :)


Lilla Bosse bildoktor

 

 


Hit å dit, dit å hit.

Jösses vad trött jag är och så blev det 40 min på soffan. Fläng sen tre idag. Möta Bea, käka, följa till tåget, ta stallet, till garaget, in till stan för att hämta Bea, av vid hyllinge för att tanka, inom Preem för dricka, inom Statoil för tuggummi (drickerna jag sökte fanns inte på Preem eller Statoil), vidare mot storköpet för chips och dricka, iväg mot garaget och sen hem. Snart varit hemma i en timme och jag är dödens trött.

Sörjer att jag inte cyklar idag men gick 1 1/1 timme idag så det är ju fantastiko, visst det känns i fötterna att det var fel skor men lite mysigt ont gör det. Nu ska jag sova gott för jag fick köra lite bil och har ett gott samvete för att jag har tankat den plus köpt dricka och godis till diverse kamrater idag.



Shiet, jag gråter så trött jag är....


Älskade barn

 

 


Bra där Nilsson

När jag hoppade på cykel igår (från stallet) så tyckte jag det kändes lite smått konstigt men tänkte att det kanske va mycket grus på vägen och tänkte inte mer på det.
Kommer halvvägs på vägen och det konstiga med cykeln är kvar, dock ingen grus på vägen.
Jag hoppar av och kollar efter. Då har jag fått värsta fetta punkarn på bakdäcket. Great!! Vad gör man? Vänder tillbaka för att le fanskapet upp för en enorm backe? Nej. Tänkte snabbt att nån kanske kunde hämta mig, typ min pappa. Men nej, deras bil är lite sönder (ev på väg att gå åt helvete med styr-servo-nånting) och deras cykelhållare funka inte sist och dom har ingen bilstol till Albin. Så vad gör då Nilsson?

Ja självklart cyklar hon den andra halvan hem med ett fett kört bakdäck! Lite jobbigt, något tröttsamt men vafan gör man?


Idag har jag gått typ 1 1/2 timme (till dagis och sen köpt slang) och mår lite ruttet för att kan inte kan cykla idag när det nästintill är vindstilla. -.- Men min alltiallo vän, även känd som kamraten jag kör till tandläkaren ska laga däcket och så fick jag låna hans bil. :) Så snäll han är. :)

Jag hade säkert kunna fixa cykeln själv men dels är bakdäck det värsta man vill byta, sen är där barnstol på, ovan på detta så har jag über Allan super svårt att få av och på däcket. Vill lära mig det men bara den däckprocessen kan få mig att sparka sönder cykeln. Så nej, den biten överlåter jag till proffs. Dock så ska mina kunniga vänner få lära mig att laga bilar. Sånt man kan laga utan att behöva bo eller leta upp en verkstad.


Hemmafru de luxe.

Jajamensan. Brödet står på jäsning nr 2 och jag har varit hungrig i 1 ½ timme kanske. Knappt gott det kommer bli med nybakat bröd sen, mums. :P Så nära inpå lunchen. :)
Snart iväg och hämta grabben och leka en liten stund innan det är dags för middag och efter det blir det cykel mot stallet, jieei, så kul.. 12m/s i byvind. För mig är 12m/s rätt mycket men va det är förskillnad på vind och byvind har jag inte en aning om. 

Sökte tre goa jobb som intresserad mig SÅHÄR MYCKET! Kul att jag sen inser att jag fuckat till det lite på mitt cv när jag ska skicka iväg den tredje intresseanmälan. Halvt ruttet men skit samma.. Häng inte upp dig på det, Nilsson.

Ska kolla runder och fila lite på ett annat personligt brev och skicka iväg lite fler, antingen ikväll eller så blir det imorgon när grabben är på dagis.
Brödet ja....

Well done

Vad gör jag idag som är klant de luxe idag? Tappat mobilen på lite grus, skärmen emot (förstås) och får en lite repa, så klart. Men den första på 10 månader är hyfsat bra för att vara mig. Herregud, har jag haft den i snart ett år.. Har aldrig haft en bättre mobil.


Känslan som uppstår när det brinner

För typ en timme sen hörde jag en smäll och sen lös det upp lite i mitt fönster mot gatan. Första tanken, nån idiot smäller smällare så jag tittar ut och ser tre äckliga snorungar springa som satan. 1+1=2. Helt klart dom!!
Ser en flaska brinna på gatan och folk som ropar väck grannarna det brinner i en lokal från er bort. Paniken som sprider sig är obeskrivlig. Försöker få tag på grannen en våning upp, ingen respons. Tar mitt barn med täcke runt och försöker väcka vad jag kan... Upp en våning och dom är halvvägs ute. Går och fyra brandbilar, en polisbil, väktare, ambulans, räddningstjänst you name it.

Vårt hus va inte i fara tydligen men kunde blivit. Elden är släckt och vi ligger i säng. Snart upp igen för dagis å lite annat.. God natt


Dina djur-din ensak. Mitt barn-min ensak

Jag kan på ett sätt ta att jag fick "tillsägelse"/skit av veterinären och samt av hästägaren (veterinären sa till ägaren som i sin tur sa till mig) angående medicinen till hästen som va sjuk men jag gjorde precis som jag blev tillsagad och för att veterinären i sin tur inte har full koll är inte mitt fel men allt blev. Den skiten jag fick där kan jag ta på ett sätt just för att det är era hästar. 
Något jag dock inte tänker ta är när min roll som mamma ifrågasätts, vilken gjorde idag. 
Nu när det börja skymma vid kvart i sex- sex så blir det stallet senare än i vintras (vilket man fattar) och i vintras när gubben las in sa jag att jag möjligvis behövde hjälp när hästarna ska in men nu när jag har gjort det så många gånger själv så behöver jag ingen hjälp. Plus att det är sådär kul att jobba med ögonen på sig och dels runt ens son (vilket jag har ändå). 
Så när tanten idag kom ut så (hade varit sin sak om det va för Albin men det va det inte) sa hon att hon skulle hjälpa mig och fixar jag att mocka och ta in samt ha ett öga på min son så kan jag fixa det själv och behöver ingen hjälp med att slänga upp lite mat i krubborna. Så till svar fick hon av mig att jag behöver ingen hjälp utan jag har gjort det så många gånger nu så jag fixar det själv. 
Så börja hon med sitt jävla pjal om ja men jag vill ju inte att hästarna ska springa på han. Rar som jag kan vara svara jag med, Jag har koll när jag tar in hästarna och det är mitt barn och jag har koll så att han inte blir skadad. 
Tanten sa jaja och vände på klacken och gick!

Kom inte här och påstå bristande koll på mitt barn när jag vet vad jag gör med era hästar och så, och att mitt barn är säker när dom tas in. Börja inte med något påpekande i min mammaroll, ha klart för dig om det.
Inte mitt fel att du sitter men en gubben som är vek efter sjukhusvistelsen och att ni har gård med häst å hund och fan vet allt och tyckder livet är lite tråkigt just nu, lämna mig och min son till att ta hand om hästarna istället!! 

Gud vad arg jag är när jag tänker på det... Åh stackars era djur!!

Mormor på besök

Idag kom min kära mor och tre (av fyra) hund. Najs med vuxensällskap för mig och härligt för Albin som fick träffa sin älskade mormor som han avgudar och hänger och klänger på som jag vet inte vad. :) Men det är underbar för mig att se hur förtjust han är i sin mormor. :)

Vi tände lite ljus, kollade lite i böcker lekte. Mycket waaaaow. :) Speciellt när ljusen tändes. Fick även prata i telefon med han när jag va i stallet och andra gången vi pratar i telefon men nu har han lite mer koll. :)
Mormor stannade även på middag och lämnade precis oss så de har varit en trevlig dag.

Jag börjar även tillfriskna lite och skönt är det. Jag hoppas på att börja cykla till stallet imorgon. :) dels så jag slipper låna bil och jag får motion så jag hoppas jag är bättre imorgon. :)

Planen är även att försöka gå upp sju och börja fixa lite redan då. Ska bl.a. ringa något samtal, fixa med räkningar och baka bröd till frulle och bunkra upp frysen med det så det kan bli en intressant morgondag. Får inte glömma att kolla tvättid också, oj nu blev mycket och snart sängen.
Ä


Strul i tillvaron, ill be back

Jag tar semester. Strul i tillvaron och ska ordna upp på måndag. Tills dess; Jag vill bita av din arm och slå dig med den. Samt ska bli av med finnen i röven man inte har men känner av.




I'll be back.


Hjälp, va hände där?

Jaha... Final i melodifestivalen idag och ven tittar på det tror ni? Mm.. Jovisst är det jag. Vad fan har hänt? Och hur jävla snett har det gått egentligen? Jag har sett ett å halv program tidigare och det har varit repriser. Så ja, spännande det.. Inte super intresserad så när det sen blir Eurovision så lär jag nog inte titta. Känns inte som min grej.

Lär nog rita dom 2 närmaste timmarna.....


Vilken samtal

Min kära mor ringde mig ikväll. Tur va väl det så jag fick möjlighet att prata om mig om saker som har gjort mig milt sagt upprörd idag.
Det blev säkert ett samtal på 3 timmar om allt från irritation till min älskade vän och vidare mot hästar och mammas jobb. Det va rätt skönt för då fick jag lite perspektiv på det hela vilket nog va behövligt. Nu inser jag också att sängen borde kallat för antal timmar sedan och visst är jag sliten men ingen powernapp imorgon det är bara pang på med promenad och utelek med Albin om nu vädret tillåter det och min sjuklighet men det tror jag.. Nu sängen för sett i kors och tårar har redan hänt.


Positiva klubben.

Där jag bor finns fyra ställen att parkera, var av tre av tidgräns. Den första, (precis utanför min balkong, smidigt om man vill ha koll på bilen.) Du får stå där en halvtimme, gäller från 8-18. Plats fr fyra bilar + handikapp. Den andra och tre finns vid kiosken. Precis utanför kiosken är fyra platser och samma tider fast du får stå 2 timmar ( gissar jag på). Den tre är sidanom kiosken plats för 10-20 gissar jag på, i två timmar mellan 8-18. Den fjärde som ligger bakom kiosken är fri men den är smockfull(?!?). Kul eller?!? Det va precis så att jag hitta en parkering till hondan jag lånar. Ska det va så illa? I och med bilen inte är min så på önskemål av ägaren så ställde jag mig där, men hur kul att det? Kan inte vi hyresgäster få en parkering för bara oss? Får då inte glömma bygg-töntarna som tagit halva parkeringen pga bygge.

Kan man bli mer förbanna över parkeringar?!?


Sliten typ

Vaknar sjukare än jag la mig. Snö ut och jag är tacksam för bilen jag får låna idag. Ligger fortfarande i junpsuiten och börja inse att kläder ska bytas för snart är det dagis och stall. Känner att jag inte orkar och vill avlida i sängen.
Glass ska införskaffas idag. Ska mest troligt hem till min mamma en stund idag å jag som enbart vill vila för att bli frisk. Ser på grabben som leker att han också vill sova mer, stackare. För att inte tala om hur sjuka vi är.. Blaha blaha....


What à Day..

Började morgonen lite halv stressad så Albin skulle vara på dagis kl 8 och jag skulle köra en kamrat till tandläkaren i Helsingborg av alla jävla ställen.. Btw, har nu lite att köra där eller beror det lite på bilen som jag inte tycks komma underfull med? Tänker inte berätta hur många tabbar jag gjort men tillräckligt för att min körlärare skulle slitit sitt hår av sig. Kan inte påstå att jag är så värst stolt över tabbarna heller, skäms rejält för det men nog om det.

Fick lov att låna hans bil idag samt imorgon också vilket jag tycker är fruktansvärt snällt av han. :) Har även varit ute och nattat den med. ;)

Hämtade grabben tolv så han fick middagsluren hemma, tre timmar typ. Han är inte helt frisk än men det fattar jag själv. Jag passade på att se Twilight två och tre. (Yea, Im totaly in love.). Ettan tyckte jag va något alldeles extra men visst inget fel på tvåan eller trean men ettan ha något speciellt.

Tråkigt nog är det så illa att mitt huvud håller på att avlida för att det gör så jävla ont, alt det är hela förkylnings/ Host whatever som knäcker mig.. Jag vill operera bort allt som besvärar mig.. Tack å hej, leverpastej


Busfabriken

Hämtade Albin efter dagis och runt tre dök min syster upp och så bar det iväg. Rätt mot busfabriken.
Ingen av oss har varit där så det va lagom spännande och kul att hitta dit men efter en stunds snurrande så fann vi stället.

Ja Herrejävlar va enormt det är! :P och va kul vi hade, alla tre. :) Kan säga att Albin var mer än trött när vi kom hem. Det blev ny blöja, flaska och rätt i säng och nu sover han rätt djupt. Själv håller jag på att avlida i soffan så sliten jag är men som vi har tjoat och haft samt men jävla hosta som inte tycks ge med sig så är det inte konstigt att jag är körd..


Sjuk

Mm.. Härligt det här.. Först va Albin på BVC sen akuten på kvällen. 2 dagar senare blir vårdcentralen för att konstatera vanlig snuva. Trots att han haft feber på kvällarna och hosta som jag vet inte vad.
Igår började jag känna av lite i mina luftrör (dum som jag är så cyklar jag till stallet vilket gjorde det hela värre) och vaknar idag och är helt körd i luftrören.. Hmm.. Hur gör jag med stallet då? Ja jo, får se om jag kan få låna bil eller får skjuts ut i alla fall 5 dagar framöver för det är hatas något så fruktansvärt.. Tack för kaffe, å hej!


RSS 2.0