fnatt

Fick sånt jävla sug igår på att börja sy en massa när jag försökte somna. Typ gå ut på blocket och köpa symaskin och ha mig eller kanske bara sy för hand men har ett problem som återstår... tyg.. Måste få tyg någonstans ifrån fast tja, det va nog mest önske.. Eller ja, sy hade fan varit kul.. Så nån kläning som man skulle vilja ha. Inget avancerat eller så utan bara sy så att man kan få något man vill ha. Men ja det lär väl inte hända detta året så vi får väl se om ekonomin är på min sida nästa år.. Maybe maybe not.. Och kanske då drar vi igång.

Egentligen har jag massa annat som måste gå före, typ ett körkort.. Hahah och kommit fram till att barnet känns jäkligt olämpligt nu. Har ev fått en förfrågan angående jobb som jag vill ha.. kan jag ta det? Neeej, inte direkt.. Eller tja, jag skulle.. För vad skulle kunna hindra mig egentligen? Haha fast ja.. Vi får se vad som händer.. Ska organisera om i mitt tänkande och mina planer samt drömmar...^^ Ta en sak i taget typ. Äsch, det löser vi och tar tag i det imorgon för det har jag hela dagen till. x)

Neej nu ska jag tönta mig..

tjingeling

färdig..

Känner mig helt färdig. Mega trött och sliten om det sen beror på att man somnade tre och va uppe halv tio och sen farit lite överallt och fixat säng, bilbarnstol och lite kläder samt varit en sväng hos svärfar det vetefan men ska snart på garderoberna och kläderna jag va duktig och tvättade igår. Orkar egentligen inte för jag är så in i bombens trött så jag vill egentligen bara kasta mig i sängen och sova men jag har sagt att jag ska göra det och då ska jag fan också göra det. Funderar på att bädda spjälsängen också men vetefan om jag orkar det idag annars är där alltid en dag imorgon. Suck.. Måndag, igen.. Blir kvidinge och lämna bok, samt upp till bea och bort till sånna en stund. woho... Just nu är det inget som lockar men efter ett par timmars sömns så vet man aldrig.

Hoppas och ber en bön att middagen får stannar annars är det risk att den åker upp inatt eller innan jag går och lägger mig. Jippi.. så givande.. För jag äääälskar att kräka.. Tror jag har det som en liten hobby.

Rätt skönt att jag behöver "bara" flytta allt från linneskåpet till en annan och sen fitta till barnet och mina egna kläder... Usch så trött jag blev redan där... nej tror jag skiter i detta och fixar kläderna.

tjingeling.

helg igen.

Aha, då går vi in i vecka 33 och det är fredag. x) Sitter hemma själv, som vanligt. Glor film med mig själv, som vanligt, och det är en film vi skulle se tillsammans, som vanligt. Mhm.. Inget nytt utan allt flyter på som vanligt helt enkelt. Hunden ligger brevid och helt dööööd. x) Inget ovanligt direkt. ;) Hehe. Äter lite godis som inte va så gott som jag kände att det skulle va. ^^

Hade trevligt besök igår, Johan och emma. :) Hehe, planen va att dom skulle hjälpa mig flytta säng i sovrum och ev montera säng meeen det blev inget med sängen men dock möblerade vi i storarummet. Känns betydligen bättre och mysigare. ;)

Imorgon är det tvätt mellan 12 och 17 därefter blir det hem till mamma och ev en ny soffa. På söndag så ska vi upp till han vänner och kolla kläder samt hämta säng och bilbarnstol. :P Så äääntligen kan jag få ordning här hemma. :P

tjingeling.

stäääda

Yääh, ännu en vecka. Tre dagar har det shoppats vill jag lova. ;) En del cash har bara sprungit iväg men vi får väl se hur det blir med allt ekonomiskt och till saker som ska handlas o sånt. Idag är planen att jag ska städa lägenheten, fixa garderoberna och om jag har tur så ska det byggas spjälsäng och få i ordning där men tjaa, en sambo som har svårt att få tummarna ur röven och några som inte är hemma så ofta så kan det bli ett jävla projekt.
Sängen ska i alla fall flyttas så det får jag ta tag i idag, emma o johan ska komma hit och hjälpa mig så slipper jag fixa med det själv. Så det är najs. :) Och snart så kommer dom väl hit. Ska börja plocka undan lite här och där först innan jag drar igång. haha. Gaaah, har lägenheten, möbleringen, möblerna ja allt typ!

Nej nu ska jag dra igång..


tjingeling.

Ny vecka

Mhm, då går vi in i en ny vecka. ^^ Skulle fått mina saker förra veckan av rozzi.. yeeah, right va. Mycket snacka lite verkstad som vanligt då. Irriterande men vi undviker att tänka på det. Tja, det är dom som inte får tillbaka sin bilkudde, inte jag. Och får jag inte mina saker så får jag väl åka ut och hämta dom, som vanligt.

Aja skit samma nu. ^^ Denna veckan har vi en del planerat. Det ska hämtas säng, handlar in diverse saker, hjälpa mamma med hästarna, fortsätta räkna ner dagar till den 8 juli, umgås med min mor på helgen och städa lägenheten. Det ska även tvättas. Låter som en halv tråkigt vecka men ja, allt kan hända. ^^ Just nu är det kass musik på tvn. Suck, är det bara jag eller är det mtv men blir inte musiken sämre och sämre?

Hmm.. skit samma. Har en del att fixa via internet, kanske ska ta tag i det? Fast å andra sidan behöver jag väl prata med min man om det och han skulle ringa när han har rast och är inte det snart? haha.. Hur jävla många timmar får man köra och sen måste man vila? Gaah.. Hela lastbilsyrket är en djunel för sig. x)


tjingeling

sär..

Tisdag va det igår, dagen gick väl hyfsat fram tills det blev kväll då jag av nån skum anledning råkade strecka mig eller nåd. Har grymt ont i min axel eller nyckelben, tja någonstans där i det området. haha. ^^,

Idag är det onsdag.! :D WOHO!! Torsdag imorgon, morgan är ledig + att det är föräldraträff.. suck. Annars ska det glidas heeela dagen. :D Trött som ett svin är jag nu vill jag lova. Aja, snart kommer det besök från stan och det är alltid lika trevligt. :p
Från det ena till det andra, fick ett lustigt mejl precis. Min fd jobb-shofräs hörde av sig och skrev att vår tid va slut och bla bla och att han hade försökt nå mig på telefon. Så komiskt för inte fan har jag fått något sms eller telefonsamtal så jag undra em han har hört av sig till för inte fan har det kommit till min i alla fall.. ^^

Men ja, ska väll skylla på något så det gick väl fel i tele2s system. x) Bryr jag mig? Orkar jag ens lägga ner tid på det? haha neej.. Och med tanke på att den 25 april sista dagen där och att jag inte har träffat han sen i mitten av mars. för att han inte dök upp eller hade bokat fel i sin kalender via datan. Fuck appel säger jag för det är ren skit och massa besvär. ^^
Tack o hej


tjingeling.

Måndag -suck.

Måndag, värdelösa måndag.

Hunden ligger ihop rullade i ena hörnan av soffan och sover, inte djupt säkert med ett öga öppet. ^^,  Själv sitter jag är och har sååå tråkigt. Funderar på att kasta min i sängen och läsa lite i min bok som snart ska lämnas in. Behöver ringa min tandläkare också, även upp till banken på ett ärrende. Suck. Bara massa roligt att göra, heeela tiden.

Aaa, går ju rykte om att jag ska få mina saker denna veckan.. Mhm... Det återstår att se ganska mycket. Ska pressa in en shopping med min man nästa veckan. :D höhö.. Han vet inte om det än men han är så illa tvungen. ;p

Ska nog också ta och räkna lite på ekonmin och lite av dom ekonomiska planerna. ;D haha. Ev ta en snack med min sambo när han kommer hem, är ett par saker som ska göra som han för ta tag i. Jag hade gjorde det själv, om det hade rört mig. Men det gör det inte, o egentligen ska jag inte blanda mig i men vafan det händer INGET!! Ska ringa upp till min far idag också, måste göra mig av med julgrannen, han hade till igår på sig och det hände inte ett skit.. Tröttsamt att det ska behöva bli så. Men vad gör man?!

Aja, ska räkan, läsa och göra lite ärrende..

tjingeling

over n out.

jahaj, då va snart denna helgen över. Har gått fort, känns som jag knappt har träffat min sambo. Men tja, han har jobbar sex dar i veckan, stackars han men skönt för ekonomin. "/ Lite bad news denna helgen bara. :( En aning surt kan man väl säga men inte så mycket att göra åt saken, det löser sig. Right? Finns inte så mycket att göra åt saken mer än att gilla läget.

Har för övrigt ätit gemensam middag med min man. :) Sånt gillas och händer inte överdrivet ofta. Sen blev det en sväng till hästarna och sen svärfar. Trevligt trevligt. Nu väntar jag in min man som skulle iväg och fixa en sak snabbt så han bör väl va hemma snart.
Ser att det bara är tråkiga filmer på tvn ikväll men det finns säkert 100 st under tvn som man i värsta fall kan välja av. Annars? tjaa, fick en idé idag också såm jag med lite tur kan slå slag i under veckan som kommer. Hoppas på det om inget annat.

Nej, nu ska jag slöa lite till innan han kommer hem.


tjineling

tröttsamt.

Jahaja, undra vilken vecka min sömn vill rätt till sig.. Va ett tag sen man sov som man skulle. Kan inte påstå att jag tycker om att vakna fyra - halv fem varje dag. Och definitivt inte en lördag. Hela dygnet blir sär och efterblivet. Tröttsamt, så tröttsamt.

Igår dagen va lyckad. :) Go mat, trevligt sällskap och hemma runt elva, helt ok. :) Tråkigt att det inte varade så länge med sömnen bara. Sånt som händer.

Planen för idag blev inte som tänkt för han jobba och vad han ska göra sen? Tjaa, klubben? inget som skulle förvåna mig men just nu känns det inte som jag bryr mig heller.

Har funderat en del, både inatt och i eckan. Jag tror jag ska bli off ett tag. Behöver funderar och va ifred, känns det som. Har en del i huvudet som behöver ordnas.. "/

tjingeling

RSS 2.0