Valborg.

Vaknade vid tio noll koll och värsta dundret utanför.. Gött att man ens reagerar på att det åskade. x) Hahaha.
Fick sova utan min hund i natt och det sved rejält vill jag lova. Tog en evighet innan jag somnade. Och när jag väl gör det så känns det som att han larm går av DIREKT!! Tröttsamt. Och sen somande man igen vid sex. Lagom trött och upp ur sängen vid tio.

På schemat för idag har vi, upp till byn och handla till pappa o hasse.
Slå in paketen
Lämna paket
Ta buss mot stan
Grillning
Umgås med trevligt folk
Buss mot åstorp
Hämta hund och hem.

:D Götte meeen så trött jag kommer va. haha :p
Nej, ska hitta lite kläder och sen blir det väl byn. ^^


tjingeling

äntligen, eller tja...

man ska inte ropa hej förräns båten är i hamn MEN fiddin hörde av sig idag!! woho, snart gått en månad sen jag bad om mina saker. Fatta EN MÅNAD!! Hur sääär kan man bli på en skala??! Aja, hon sa att jag skulle få dom nån gång nästa vecka men det har hon också sagt i tre veckor så vem vet? :P I alla fall hon hade tydligen en bilkudde i morgans bil som jag "inte" vet var den finns. ;D höhö.. Och tyvärr tänker jag inte göra det enkelt heller för ska hon få allt serverat när jag själv har jagat henne som en dåre? NEJ TACK, skulle inte tro det va. Och så jävla gullig o rar tänker jag dock inte va på henne.. Fruktansvärt att man bara beter sig så mot en av sina bästa vänner som jag trodde vi va. haha feel och det lär dock inte upprepas igen vill jag lova. ;)

Aja min tjockisar nu på tve. tjingeling

<3

Min hund har fnatt. Härligt att se att hon börjar bli som hon brukar. :) Lovely. :) <3  Springer runt och dampar med en vante. Och hon är ändå fyra bast. hehe. Skulle egentligen till min mor idag men hon ringde precis och jag tyckte det blev ganska sent. Men så är det ibland, tydligen. Får roa mig med min hund istället.. Tror jag ska ut och kasta boll med henne så hon får känna sig som en valp igen haha. Knasig hund det där.
Min man kom hem, åt, duscha och försvann. Antagligen klubben men hans val. Mina planer för ikväll är hunden, fuskbyggarna om jag orkar annars blir det sängen och knep å knåp. Och sen bädda ner sig riktigt naaajs i sängen.

Fick inte gjort allt jag skulle för att jag helt enkelt inte orkade. Så jag ska väl på det imorgon, ska nog dra mig upp till banken också och fixa med pengarna, om jag bara kom ihåg vad jag la lappen men den dyker väl upp i guess.

Nej, ska glo färdig mina tjockisar.


tjingeling

Då va vi på det igen. :p

Då va vi po det igen. :P Idag är det tisdag och jag tycker själv att jag har varit duktigt även om jag gick upp ur sängen halv tolv. :P Fick städat i badrummet, torkat bort massa damm, och tvättat toastolen och golvet sen fick det va så. :P Och sovrummet så ut som någon hade kastat in en splittergranat och stängt dörren. ^^ Fick plockat upp en massa kläder, tvätt och gardiner. Vikit och lagt in i skåpen. Fick även ryck och rensade lite i garderoben och ska lägga ner lite kläder i källar som jag inte kan använda för att sen plocka fram om ett par månader igen och bli överlycklig för att jag har massa kläder att använda igen. :) Fixade även lite med sängkläderna, bytade lakan och så och slängde på överkastet som ligger på knappt en gång i veckan. haha. Totalt meningslöst men likt förbannat så har vi det framme. :P
Och har även mejlat fkassan och hoppas på svar och ett par denna veckan :P höhö. Men vi får se vad som händer med det. ^^

Imorgon så står det ev lite undanplock av diverse saker i lägenheten, genomgång av gardin och ev lite mer av garderoben. Ska även ta mig ner till banken och  fixa lite där. Än är min torsdag inte planerad och på fredag ska jag gratulerar pappa och lillebror och sen bär det av till stan för att umågs med michelle och resten av helgen är ännu oskriven. ^^

Nej, nu ska jag chilla och höra om min mor vill kocka till mig. ^^

im lost..

Tiden rullar på och mycket runt omkring. "/ Både positivt och  negativt. Just nu känns det som att det någonstans har blivit för mycket för mig. Vet inte inochut längre. I gott lost and cant find my way back. Jag får ta tag i allt, och då menar jag ALLT, men vissa saker orkar jag inte ens för jag vet att där är ingen respons och så blir det ett jävla hallå och det ju bra för mig... Gaaah, en stor känsla inom mig börjar luta åt att mitt barn kommer förtidigt. "/ Men tja, tyvärr är det mitt egna fel men inget jag kan påverka. :( Allt kommer åt mig, precis allt. Oavsett om jag vill det eller inte.

Ska försöka städa bort det idag, en jävla massa snusk och skit överallt i hemmet. Skulle dragit igång med det igår men hamnade hos min mamma kom inte därfirån förräns sent. Så tja, det blir idag. Morgan sover men tyvärr så orkar jag inte vänta med städningen och tycker inte kan ska ta allt heller, skitigheten är inte bara hans fel. ^^

Nej, nu ska jag slänga ihop men spelningslista och sen dra igång med allt vad det finns att göra.. "/


tjingeling.

tiden gårt fort

Då va det den 22 april :) Och mycket har hänt sen sist jag skrev. (: Har hjälp mamma i den gamla lägenheten och allt som skulle sparas är fixar och lägenheten och ute ur världen. :) Jag har också grillat, ätit våfflor och bakat med michelle och snackat massa skit, hälsat på henne i hennes lilla hus innan hon flyttar. Träffat bea har jag också gjort, drog med henne till biblioteket och sen drog hem henne för att sällskap hos bm och för att träffa henne rent allmänt. :) Va hos bm och drack min sockerlösning som kom upp nästan lika fort igen men hade lite lågt järnvärde, bra blodtryck och min lilla älskling hade hjärtljud på 152. :) Har köpt mig en barnvagn också så allt rullar på som bara den. :) Och snart har jag haft mitt längsta förhållande också. ^^

Valparna växer o växer. Pissar, äter, skiter och skriker så det är full rulle här hemma. :) Dom fick sova i hela storarummet inatt så jag fick njuta av lite lång sovmorgona, 7.30 men ändå. :P bättre än halv sju. :p Ska försöka få valparna till att ha hela storarummet idag också för imorgon flyttar dom och då blir det en grundlig städning i hemmet.

Om jag minns rätt så går jag in i vecka 29 nu. :) Lovely. ^^ Och just nu är det jag och min hund och massa massa valpar hemma, dom sover och här sitter jag. :P hörde jag fick ett sms så jag ska väl läsa det och sen forsätta med att bara finnas och ta det lugnt. Ska nog glo första delen av den sista filmen av stiegs. men det blir senare, nu ska jag chilla lite. ^^

tjingeling

Underbart väder.

Har haft lite fullt upp denna veckan känner jag, inte för att min graviditet har hindrat mig direkt även om den kanske borde. :P haha. Har hjälp mamma flytta en massa och har varit ute i kvidinge nästan varje dag. :) Sen har mitt fetto campat här nu i två dagar så jag har underbart sällskap hela tiden. :) Min sambo är på vift titt som tätt och då är det trevligt med umgänge som inte bajsar, piper eller skäller en massa hela tiden. ;P Inte för att vi gör något speciellet direkt utan med för att vi umgås, pratar töntar oss med djur och the sim2 som vi har dragit gång på våra datorer. Ska se om hon stannar en natt till eller vill hem till sitt lilla hushåll. :) Ska förska ta mig ut till henne kanske denna veckan annars nästa, ska ändå till kvidinge på tisdag och lämna min bok som jag ska råläsa i helgen så den är färdig. (: Därefter hade min mamma någon som jag ska ge mig på. Mest för att det ska så.

Annars är allt hyfsat försöker att inte tänka på irriteande saker och hålla mig lugn, försöker dessutom att tänka på nästa vecka då jag ska till min bm och dricka äckligt sockerblähä. ^^ Ska också ta mig in till hbg för en sista gång och skriva papper. Det känns som allt börjar gå bättre, men skenet kan bedra kan också bero på vädret som är så underbart skönt. :) Tror jag ska upp till pappa i helgen och bara steka i hans trädgård och ta med min lilla monster till hund också. :) Men nu ska jag kasta mig i sängen med min bok och en massa äpplen eller mackor med tomat med vitpeppar och salt. (:

tjingeling.

Jävla helvetes människojävel !

Ja ungefär. Tänker inte gå in på något djupt spår direkt men fan va irriterad man kan bli folk. En av mina vänner, eller en av mina fd vänner lånade saker av mig och enligt mig och många fler så får man lämna tillbaka det man har lånat och ska man behöva hämta det, eller? Fel av mig kanske. I alla fall, sa jag ville ha mina saker för två veckor sen och då gick det bra. Nu får man helt plötsligt inte ens tummen ur röven för det är så mycket annat som är viktigt. Visste inte att telefonen var en envägskommunikation men tydligen så va den så. Kanske har mer operatören att göra. För tydligen kan man inte skicka sms eller höra av sig vid internet och fråga om det går bra att man kommer med sakerna senare.. Neeeej, sånt går inte. Aaaah!! Så jävla irriterad jag blir på sånt.

Men skit i det nu. Hon får till nästa vecka att fixa hit dom sen är jag på henne igen. För då vet jag att ekonomiskt så går det, är hon sen sär så vetefan vad jag gör.. Men sakerna ska hit. That's it.


tjingeling.

woho :D

Såja, om 30 min beräknas min mor komma med sin racer och hämta mig och sen drar vi till hästarna. :D Schoooo. :D Men först jag jagf fylla lite flaskor med vatten och packa lite hundmat och en sax för hunden ska klippans och det blir bäst att göra det utomhus ochi hagen. (: Meeeen jag tror jag måste hugga en macka eller två innan jag ska iväg, känner mig megahungrig..

Ha!! Min man som ville umgås idag, förstår och känner det när han fortfarande ligger i sängen och sover. Inte mitt problem men han ska inte räkna med att jag ska ha tid för att han känner att han har det. Han är sällan vaken när jag är det ändå så då kan det väl kvitta. Tänker verkligen inte hänga upp min dag på honom. Pft, så fan heller.. Nej maten.


tjingeling.

Naize!

Jobbigt morgon kan man väl säga lite lätt att det va. Vaknade först med en jewra halsbränna när min man skulle upp. En aning surt faktiskt. Kändes som att jag skulle kräka så det va upp och sitta vid toan en stund och inget hände så det bar av till sängen igen och försöka sova en stund till innan min mor kom och hämtade mig.

Klockan åtta va det bestämt och hej å hå vad det bar iväg. Ner mot lund och va fram cirkus tio. Packade bil och hjälpte sen till att mocka hage. Inget skönt för magen vill jag lova men vi fick ihop 16 säckar och va nöjda där. In med hästarna och sen bar det av hemåt. Utan större problem på färden hem. Landade lite över två vid slutstationen. Underbart säger jag för då va man lagom sleden sen håll henne sällskap en stund och klockan fyra var man hemma och lagom trött. Slängde i mig lite mat och kastade mig i sängen för att sova en stunde och det gjorde jag. Tills michelle ringde och väckte mig. ^^
Gjorde en snabb städning och sen kom hon. :) Fyra år sedan sist och det blev mycket snack. Trevlig brud. Hoppas på att det kan bli en bättre kontakt som håller i sig längre, typ resten av livet eller något. :D Hon va här vid sex och stack vid nio. Tre goa timmar men kändes som längre men kul va det. :p Hoppas på fler träffar. (:

Annars har jag so far lyckars skrapa ihop 325 kr till mitt körkort och har nu "bara" 8335 :- kvar. Haha ganska mycket men det är alltid en början. :D Jag lite tur så får jag det detta året, har jag mindre blir det nästa år. Men vi får se, allt hänger på hur lång tid det tar att spara ihop det. :D


Nej nu blir det bad boys 2 och sen sängen kanske. Ska ev upp tidigt imorgon och tvätta.. *suck* men måste göras tyvärr..


tjingeling

det löser sig...?

Jahaja, har hjälpt min mor flytta lite möbler idag. :P väldans duktigt av mig tycker jag. ^^ Fast jag får säkert inte göra det men inte heller bryr jag mig om det. :p höhö. Har bättre kontakt med henne nu igen jämfört med två veckor sedan.  Men ändå, vi prata lite allmänt och allt annat. ^^ Hade ett samtal och pengar och just nu känns det som vissa saker kommer falla på plats detta året men man ska ju inte ropa hej än för allt kan ju vända och hända men den dagen, den frustrationen. :p Det hade varit najs om det hade löst sig för det hade suttit helt fint innan juli. Men som sagt, vi får se vad som händer och sker.

Ska fixa till valparna ikväll och imorgon kommer någon och titta och jag ska iväg till kvidinge samt också få ut både siri och valter på en lite promenix nere vid boj. :p Får hoppas det blir så också blev inget idag då jag hjälpte mamma istället.

En annan kul sak och det är att jag har alla mina barbisar. höhö. Har lagt ut ungefär 200 kr och fått ihop alla. :) Woho.

Nej nu ska jag väl hugga en macka eller något. (:


tjingeling

dead and gone

Känner ju mig knappt trött och sleden idag. Somnade säkert runt halv två och vaknade vid fyra. Tydligen va min man uppe. Brukar annars vakna efter han har gått men varför göra det? Mycket roligare att vakna när hela lägenheten lyser. Mm.. Sånt gillas.. INTE! I alla fall, man trodde att det räckte det men nejdå, vaknade av en duns i köket med orkade inte ta mig ur sängen och imorse så jag va det va som hade fört ett sådant jävla ljud. En av stolarna på bordet försökte trilla i golvet. Och kl åtta ringde larmet. *soho* Snoozade läääänge för att jag kunde och tio i nio ringder syster och skulle lämna pippi här medans hon körde mot gbg för att hämta elvira och nu sitter jag här och känner hur skööönt det hade varit att sova en liten stund i soffan men tror jag hoppar det för annars lär jag väl somna och det är dygnet inte mer rätt än igår. Men tror i alla fall jag ska stänga datan och glo tv en stund och sen lägga upp en lite plan på min framtid.

ps, min svärmor plockar inte direkt hem några pluspoäng. Oavsett vad hon gör eller säger. Helt makalös den människan men ska inte bli irriterad och frustrerad på henne nu ialla fall..


tjingeling

världens bästa!

Jag har nog världens bästa pojkvän. :) Ibland är han bara über söt. (:

Överlevde påskmiddagen och fann den rätt okey faktiskt. Så påsken är avklarad och känns hyfsat okey dessutom. Min underbara pojkvän är fylletaxi ikväll, tragiskt men så är det ibland. "/ Funderar på att gå ut och försöka få ihop en middag till imorgon. Sägs att det är vår dag imorgon men det vetefan. Ska ta min hund och gå ner till boj i alla fall. Men åter till min man. :)
Det finns ingen som är så underbar som han är. Helt fantastisk är han och idag när vi va hos svärfar som kom allting över mig hur jävla go han är och så grymt fin, trots att han snarkar och har svårigheter att träffa tvättkorgen och tror att hela lägenheten är hans garderob. Trots allt detta så är jag upp över öronen förälskade i honom. Lika mycket som jag va för snart ett år sedan, om inte mer.

älskar dig morgan pedersen.

en stor sten har försvunnit.

Jajamensan!! :D Äntligen har en av mina stor stenar från mitt hjärta försvunnit. Berättade för min far igår om min graviditet, han tog det med en reaktion som jag inte hade förväntat mig men skit i det för nu vet han och skönt är det för mig. :p

Blev en trevlig och stor påskfrukost hos farmor idag, 12 st va vi och då fattades morgan. :p 12 pers i en liten två, det va trång och mycket folk men det gick. ^^ Fanns inte så många alternativ. Trevligt va det också. Synd att morgan inte deltog men va fan, han skulle jobba. Surt för honom som fick gå upp fyra och börja fem. Jobbade inne i stan till tre ungefär och ska nu köra och möta sin far för att hans körtid snart är slut och lastbilen behöver komma hem och vem ingriper då? Jodå, min man såklart. :p Sen ska han väl rakt in i duschen och sen bär det väl av till svärfar för påskmiddag. En sak är säkert, det blir inga ägg eller sill för mig del. Får fortfarande upp smak efter sillen imorse så jag hoppar nog det. ;)

Annars är bea och stoffe på gång hit för barnvakt år siri. x) Hehe nej hon klarar va själv men med tanke på henne huliganer till barn så måste hon ut en gång i halvtimmen ungefär och det blir lite svår när man är bortbjuden. Men min kär barnmorska stället upp. :p Me love her. (:

Nej nu ska jag trycka i mig glass så jag slipper är så mycke mat ikväll.. höhö. Don't tell my män. ;D


tjingeling.

26 + 1

Befruktningen ägde rum omkring: 15. oktober 2009
Hjärtat börjar slå: 9. november 2009
Embryot rör sig: 3. december 2009
Embryoperioden är slut, nu bär du på ett foster: 10. december 2009
Alla inre organ är färdigbildade: 10. december 2009
Risken för missfall avtar: 24. december 2009
Illamående avtar för de flest: 31. december 2009
Könsorganen börjar bli tydliga(inte på ultraljud): 7. januari 2010
Fostret sväljer och kissar: 21. januari 2010
Ungefärlig tid för ultraljud: 28. januari 2010
Du kan känna fostrets rörelser: 4. februari 2010
Fostret börjar få regelbundet sovmönster: 18. februari 2010
Fostret börjar höra: 11. mars 2010
Nio av tio barn överlever om de föds nu: 8. april 2010
Många foster lägger sig med huvudet nedåt: 13. maj 2010
Beräknat förlossningsdatum: 8. juli 2010

back on track

Då va man back on track igen. ;D Va utan internet ett tag men sen kom min räddare och sa att jag kunde låna hans ena data och jajamensan, nu sitter jag här och väntar på att min man ska komma hem och laga mat till mig då jag är vrålhungrig vilket han nog inte förstod när han lämnade mig. "/
Tråkigt nog ska han ev jobba imorgon och jag ska ringa marian och upp till min far, vilket är ett måste då det blir stor påskfrukost hos farmor på lördag. Ink. Alex och Tiina, morgan ska inte med för att han jobbar. "/ Tråkigt för mig, mer sorgligt för att jag ska befinna mig med min fars släkt o tre timmar ungefär, och släkten är det väl inget fel på utan att min bror är det och vi drar väl inte riktigt jämnt kan man väl säga. Och sen på kvällen bär det av till öja för middag med hans far och respektive med flera stycken. Så lördagen består av - påskfrukost- vidare hem och tvätt till fem sen vidare ut mot öja. Woho.. Full rulle och lagom sleden på lördag när man väl är hemma..


Nej nu ska jag fixa något att äta, både till mig och min hund.
tjingeling.

RSS 2.0