Skofetisch..

Undra när jag ska sluta förvåna mig själv.. Nu är jag inne på att köpa högklackat (!), vem är mer förvånad är jag? Just nu har jag svårt att se mig i ett par såna, känns inte som min stil eller som det ens är jag men jag känner ett stort behov att ha ett par.. Så besvärligt och ett jävla dilemma. Vad gör? Jag kan inte heller låta bli att leta efter ett par och känna "jisses vad snygg DOM har varit i mitt hem". Är det normlat? Inte helt okey detta..

Ljustet i tunneln?

Trodde först inte att den månaden skulle bli så värst bra men det börjar ljusna lite, räkningen som kom (oväntat, såklart) går att fixa, snackat med mamma och den betalas idag, hyran ska också in idag sen är jag fri från det. Ska ner och lämna i papper imorgon samt ringa hyresvärden *puh* och hämta min cykel imorgon. Har och göra, kan man säga. :P Ska även försöka få hem mitt headset till telefonen som någon lånade som hej hopp (gummisnopp) glömde lämna när hon skulle hämta sin mobil. Hmm. Genom tänkt?
Ikväll ska jag också försöka rodna upp "det där" som jag har snackat med mig själv om att göra men inte riktigt orkat eller haft det i huvudet annars så får jag gå ner till fk imorgon. Oboy, va kul.. Älskar det ställa.
Idag känns allt kanon, motiverad TTM med framtid och allt det här. Hoppas att min bästa vän får lägenhet i klippan så man har en bra anledning till att stanna kvar, bortsett från hästarna då. ;)

Har kommit fram till att när det väl är tid för häst så lämnar jag ponnyvärlden och tar något stort och och livligt, lite mer utmanning i det hela. :P Men kul ska det bli. Kanske en ska i tag? :P Vad sägs som tiden efter mammaledigheten? ;) Jag kan ju detta, det fixar jag. :D

Klippan

Det blev sent hos hästarna och sent hem från far min och vidare mot affären och sen möta upp bästis för en liten stund i mitt hem. Snacka massa skit, kolla lite kläder, glo runder och youtube och dö av skratt. ^^
Alltid lika trevligt som vanligt, och hon är väl en anledning till varför jag bor kvar i klippan känns det som. Vad ska jag annars göra här? Möjligtvis för förbindelsen och att jag har hästarna men annars vetefan om jag inte hade bosatt mig i Lund eller var fan som helst. Vad fan drar en till klippan? Dock inte folket eller den trevliga naturen för i byn är naturen inte särskillt fin eller trevlig. Nej nej, rå ful är nog mer ordet. Dock är parket något positivt men inte så att man vill bo här resten av sitt liv.

Konstaterade också idag att sen Albin kom har jag fått bättre kontakt med familjen, ska man tolka det positivt eller negativt? Börjar få jävla ont i rygg och axel, rätt negativt va? ;) När jag och firman pratade ditt och datt fick jag mer på svart och vit att på måndag får jag nog ta tag i ett och annat. Oboy oboy oboy vad ska man kan ha. Be mamma om hjälp kanske? Ska nog se över ekonomin och börjar skärpa min, räkna på allt, göra upp menyer och så vidare. Samla fler vuxen poäng.. Fan va häftigt. c")
Kommer jag lyckas med allt detta? x)

Sängen tidigt?

Börja känna av att jag nog ska rätta upp det här med sovtiderna. Dom är mer än kasst, på gränsen till värre än usla, och vad är det? Katastrofalt? Blir inte riktigt människa när min son tycker att klockan sex och sju är toppen att gå upp, hans mamma instämmer inte. Hade kanske gjort om hon hade kunnat lägga sig i tid, men eller hur va. Många som tror på den?
Idag lutar det nog åt det, jag vet att det inte är något bra på tvn direkt, die hard 2 möjligtvis men den kan man utantill, är det värt att sitta uppe och glo på den då? Känns inte riktigt så.
Anyway, sitter i köket och precis käkat lite med min son som just nu har kex inblandat med salvin upp över öronen och tröjan ska vi inte prata om ens. Frågan är om det inte ska på nya kläder, från topp till då. Kanske slänga han i sängen också? Ser lite trött ut. :P

Vuxenpoäng.

Blev en lite shopping med mamma idag och jag passade då på att dra med mig lite vuxenpoäng hem. ;)
En matstol till lillkillen - vuxenpoäng, proppar man sätter i eluttagen nu när Albin börjar undersöka dom - vuxenpoäng sen lyckades jag få med mig ett ikea family kort, hur många vuxenpoäng är inte det då? :D Nu är det ett fåtal andra vuxenpoäng som är ett tvång att inskaffa. ;) Vilket jag jobbar med. :D

Fick mig en tur inom Hööks också för att möjligtvis dra igång projekt slå-halvt-ihjäl-mig. Har ett fåtal detaljer att trixa med och sen ska bara tiden passa och så är det som klippt och skuret. Vilket intressant år det ska bli då. x)

Härlig dygnsrytm

Mm.. Helt underbara dygnsrytmer jag har fått in, helt otroligt. :P Vaknar någonstans mellan 6 och 7 på morgonen, är vaken framåt tio halv elva sen lägger jag grabben (vilket betyder att jag också kan sova och hämta krafter) och han brukar vakna mellan tolv och ett, full rull fram till tre då han tar en lite tupplur och jag är oftast vaken då. :p Därefter är han vaken till sju åtta sen blir det sängen för natten, har jag lite tur så sover han hela natten. Hans mamma däremot går och lägger sig mellan tolv och två. x) KANON!! :D




Bea, så värst dyrt är det inte. :P Hittar frääääschare lägenhet som är lika stor som min och ändå billigare. :P

Jag faller

Det fanns en gång i tiden (kvidinge tiden) som jag och Bea och jag umgick rätt flitigt och då brukar vi glo runder på hus och gårdar vi ville bo på och blev förälskade. :p En jäkla bra hemsida och så fort man ska kolla lägenheter eller annat så dyker jag i när och blir förälskad.
Har en plan på att utbilda mig och då måste jag ta från min nyvarande bostad ner till lund, vilket är en jävla bit så det blir smidigare att flytta ner till Lund. Men det blir inte än på ett tag då jag har lyckats (begåvad som jag är) viga mitt liv åt ett äldre par som har hästar och är i behov av hjälp och jag har då sagt till att jag kan vara där så länge dom behöver mig. Vilket just nu, är två år till minst..
Av en kul grej så kollar man runder på lägenheter i Lund och blir mer och mer kär i deras stad.
Jisses, vilka underbara lägenheter. Jag vill flytta nu!!

äntligen

Yea.. Äntligen en ny design men inte tror ni att jag har fixat det själv.. nej nej, jag försökte, lackade ur och men privat bloggdesignare tog över. Och då fick jag till och med bloggdesign for dummies och fick ändå inte rätt på det... Men bea fixade och såhär är resultatet, det häftiga är att jag lyckades med headern själv. ;) Är lite smått förtjust i den faktiskt. :D Annars så tror jag ska hit the bed. Klockan börjar bli mycket om min lille gosse går snart upp igen.

Om jag helt enkelt skulle... ... sluta bry mig.

Tja vi alla har olika saker, eller egenskaper (positiva som negativa) som kanske stör sig på eller skulle vilja och jag har en sån. Jag bryr mig för mycket, både positivt och negativt. Är där något jag irriterar mig på så måste jag förmedla det, till någon eller någonstans. Mest för att jag måste få det ur mitt system och oftast så räcker det och sen är det borta, glömt. Men såklart så finns det undantag också, och dom är väl roliga? Undantagen är ju dom som är bäst..
Känner jag att jag har blivit felbehandlad så säger jag till det helt klart, och sen har jag en aning svårt att glömma det. Inte för att jag drar upp det hela tiden utanför att jag har svårt att släppa det.
Ligger och tänker på det, ravlar det i huvudet, har det lite smått med mig hela tiden i bakhuvudet och det tar på krafterna, vilket då är en av sakerna jag ska försöka sluta med. Även då som det sägs att jag är komplicerad, men ingen säger varför. (?) Ett av mina nyårslöften, wish me good luck.

Om jag helt enkelt skulle.. ... sluta bry mig.

dream

Mm.. Tittar runder och drömmer mig bort bland hästar. Är det något jag saknar i mitt liv så är det hästlivet.
Tråkigt nog så vet jag att möjlighet till häst just nu är ganska liten. Bor själv, grabben är liten, inget jobb osv. Med andra ord, rätt kört med andra ord.
Puh.. Men drömma kan man alltid.
Håller tummarna för ett fast jobb sen och att allt flyter på så kanske några drömmar gå i uppfyllelse.
Glor runder och bara hittar vill ha, vill ha, vill ha, vill ha.
Ungefär som internetshoppa dock klickar jag inte hem någon även om jag skulle vilja. ;)

förändring

Blev inte arg inlägg ser jag, blev inte så värst många i helgen heller. Har väl haft något vettigt att skriva.. Kommer nog idag. Funderar på att ändra här lite, lite innehåll, utseendet osv. Lite förändring kanske? :P Har haft den här utstyrslen ett tag och känner nog att den börjar bli lite tröttsam faktiskt.. Funderar också på att skaffa mig photoshop, mest som en kul grej ^^ Men har många planer och får ser när allt drar igång.
Väntar på att sonen ska vakna så vi kan handla lite frukost och sen vänta in dag.

with love.

Lögnare


Andas ut och bara känn på förnedringen
Lägg dig ner för du är sämst i turneringen

usch och fy

Jag varnar i förväg.. Mest troligt kommer det komma ett VÄLDIGT arg inlägg imorgon...


I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase
When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me



Allt är inte som vanligt men inget är heller som förr..

Jag lägger handen på hjärtat, jag är inte helt okey. Något är skit och jag vet inte vad. Jag vet inte vad det är med mig, vet inte vad jag vill, vad jag ska göra, har jag ork? Var försvann min lust?
Just nu känns det som min självdeciplin är nergrävd på hemlig ort och skattkartan hittar jag inte, eller så har jag lånat ut den.
Den senaste har det hänt mycket, tuffa val, svåra beslut, ångest för besluten jag tog, vänner som ljugit osv.
En sorg jag alltid bär med mig, som alltid kommer vara runt omkring mig finns här, närvarande.
Jag vet inte om jag har så många olika blandade känslor att jag inte vet vilka som är vad, eller om jag vågar känna efter. Tror inte jag kan reda upp det. Ingen ork till att sortera och lokalisera vad det är för typ av känsla. Men inte heller kan jag låta det rinna av mig.
Det va ett bra tag sen jag kände mig såhär. Jag blev dom på känslor när du lämnade mig, för dom flesta vad byggda på dig. Du försvann och kvar var jag med ett krossat hjärta och ett krossat liv. Sagt och säkert byggs det upp men utan dig blir inget komplett. Aldrig fullt ut, vi skulle dela livet du och jag. Många fina underbara år skulle vi ha, vi fick vad vi fick men jag älskade dig till det sist och gör fortfarande. Idag är jag tom på känslor, jag känner av saknaden efter dig, kärleken för min son och folk som betyder men sen sätter det stopp. Nu hade allt blivit för mycket, rent känslomässigt. Jag håller på att balla ur.

Allt är inte som vanligt men inget är heller som förr..

Like a prayer

Life is a mystery, everyone must stand alone
I hear you call my name
And it feels like home

When you call my name it's like a little prayer
I'm down on my knees, I wanna take you there
In the midnight hour I can feel your power
Just like a prayer you know I'll take you there

I hear your voice, it's like an angel sighing
I have no choice, I hear your voice
Feels like flying
I close my eyes, Oh God I think I'm falling
Out of the sky, I close my eyes
Heaven help me

Ont

Jag saknar dig så att det gör ont, ända in till själen. Nu vill jag inget annat än att känna dig, dina lugnade andetag.. Du va min, bara min och kommer alltid bara vara min. Det skulle inte bli som det blev, det skulle vara du och jag för resten av våra liv, till världens ände. Gjutna för varandra.

saknar dig och allt som fanns en gång, utan dig är livet trist och långt.


with love. C

tom

Jag är fortfarande inte helt okey. Huvudvärken och allt det här har släppt, jag tog mig till hästarna och fixade vad jag skulle. En aning stressad och pressade men kung som man är så fixade jag det. ;)
Nu framåt kväll hade vi mys jag och min lilla kille. :) Fixade lite käk till oss, sen fick han sig ett bad men med tanke på hur mycket han skvätt så blev jag också blött. ;) Sen Tände vi lite ljus och lekte strax därefter blev han grinig så det blev sängen.
Själv passade jag på att laga mat och diska lite. Ska nog ut och ta det sista, sen ska jag fixa tvättid och ta soporna.

Egentligen kan jag itne sätta ord på mina känslor. Är hängig, behöver jag utveckla det? Orkar inte, finner inte orden. Vill inte ens tänka på det, försöker undvika för att jag helt enkelt inte pallar tänka på det, gå igenom dom eller ens veta att dom finns där.
Jag är tom. Bensinen tog slut, orden sviker mig.
Behöver få tankarna att klarna, precis som jag gjorde förr och det är en aning svårt just nu men fan va jag behöver det. Jag vill inte känna längre.

with love. C

Inte min dag

Mm.. Inte min dag idag. Slut i huvudet, vill bara sova, huvudvärk, ont i ryggen. Jag riktigt hör hur min säng kallar på mig men nej då, kan inte lägga mig nu. Ska nog inte göra det heller. Kanske försöka kämpa och va vaken hela dagen. Ska ta mig till stallet också men är så fruktansvärt omotiverad till detta.
Men försent att säga att man inte kan komma och idag ligger nog problemet i att det snöar och blåst och lusten att ta albin på bussen är inte jättehög. Nyser dessutom värre än fan idag. Inte helt okey..

Att jag sen är trött på alla jävla jubelidioter gör inte saken bättre. Snart blir det hårt mot hårt och då lär jag inte vika mig för något.

with love. C

Trött

Sliten, fruktansvärt sliten. Hmm.. Kan det va alla timmar i telefon med kexet? ;) Mycket möjligt inget jag orkar spekulera i idag i alla fall. Onsdag imorgon, hästarna tidigt är planen, snabb tur dit och snabbt hem. Lillkillen ska med och blir lite rastlöst men vem klandrar han?
Ska nog fixa lite här hemma senare tror jag. Skulle fixat tvättid idag också men det sket sig duktigt, så jag tar mig i kragen och gör det imorgon och fan ta mig annars. :p
Ska ha det mys mys med grabben också. :) Love it.
Fick fixat hans säng också annars hade det varit en tidsfråga in han hade ställt sig upp och gjort en jävla framvolt rätt ner, en meters fall. Stabilt va?
Nej sängen nu.


with love. C

lycka

Att välja lycka är inte att förneka besvärliga känslor. Det är att välja att inte stanna kvar där.

Dålig stil

Visst är det kul när man har vänner som man umgås med, man kan berätta allt för osv. Sen händer det något, någon blir sur och förväntar sig en massa av den andra osv. Man bryter upp helt enkelt, och man tror att det man sa till den andra skulle stanna den men ack vad man sket i det blå skåpet.
Då kom det en tredje part in och berättar saker som man trodde stannade hos sin fd polare. Hur schyst är det på en skal? Bara för man inte är vänner behöver man fan inte gå och glappa som en jävla svängdörr bara för att man tycker det är kul. Ursäkta mig, men det visar i mina ögon bara vilken opålitligt människa man är och fyfan för sånt.
Aldrig mer man gör om sådan misstag igen, men visst, någon gång ska man väl lära sig.
Nog för att folk berättar saker för mig men dock inget jag för vidare, vare sig jag är vän eller inte. Inte okey, verkligen inte.
Riktig dåligt stil, jävla falskt. Jäkla tur att jag sorterar bland mina vänner.


with love. C

Inte helt okey.

Min ärkefiende kolla just läget med mig.. Hmm.. Inte helt okey detta.

Jag har en plan

Tråkigt nog så finns det en och annan faktor som håller mig kvar i klippan, en aning tråkigt men gilla läget? Vi ser det positivt, det kan tänkas ge mig ett bra försprång. :P Men efter dom två åren så ska jag lämna klippan och bege mig längre ner i skåne, ungefär till Lund som det känns nu.
Men två år i klippan kan ge mig den dära lägenheten som sucktas i huvudet. Greeeat. :D jag kan också fixa mitt körkort, men när jag beger mig mot en annan ort så är det utbildning och häst som gäller. :P Häst blir det, utbildningen kan komma då eller senare, dont know men jag flyttar i syfte för utbildningen. Det är vad jag vill och vad jag strävar efter, det som nog kommer bli svårt blir att ta lillkillen från sina vänner. :(
Nej ska göra lite saker här hemma nu.

with love. C

morron

God morgon. :P Eller kanske inte? Vaknade vid fem av att sängen vibrerade, kul va? Inte direkt va. Sen vaknade mig lilla son vid sju och halv åtta drog telefonen igång på helvarav och då är det nog lätt att sova? x)
Någon  som blivit sur för något på fejjan, men snälla nån, tåler vi inte skämt i dagens samhälle?
Vi tåler inte skämt och tror jag går på skitsnack? Ja jo tjena, utvecklingen tycks inte ha kommit längre. Aja.. Like i care.
Ska prata skit med bästaste slummisen sen och fixa lite här hemma.. Ser ut som ett och annat bombnedslag, inte okey kanske? Syster kommer och tar albin idag och det är en aning skönt :P så slipper jag få dåligt samvete eller bli stressad för att han är med i stallet. Puh, vilken lättnad. Men nej, nu ska jag nog glida runder på en surfbräda.

with love. C

Kexet ;)

Riktigt lite kex det dära. :p "Man vill bara dra av han badbyxorna och bita han i rumpan." ;)

Jajamensan, jag har gjiort ett litet fynd, dock är där en å annan bit som kanske inte är helt okey, men det löser sig med tiden.
Jisses så grann pojk.

prylbög

I mina ögon är du inget annat än en prylbög. Någon som går efter mottot "störst, bäst och vackrast". Hur man nu kan vilja göra det. Synas och höras, hela tiden. Är det inte rätt jobbigt? Tro att man är populär för att det finns si o så många runt omkring en, si o så som ringer dig osv. Tror du det är det allt hänger på? Att alla ska hänga efter en, alla ska ringa dig, alla ska vilja va med dig. Är det som är häftigt? Som ger dig status? Tror du att du betyder något då? Är det då du känner att du är någon? Tror du att du är ashäftig för att du har det senaste på marknaden? "woho, precis kommit ut, måste ha den". Ja jo, det är vuxet. I mina ögon är det fixiering vid matierla saker.
Men snälla någon.. Jag tror inte att det är där "värdet" är. Vissa går ihopa, vissa inte. Man väljer själv vad man vill ha för människor runt om sig, samtidigt som man då väljer vad det är för folk man får runt omkring sig.
Jag har hellre en äkta vänner som finns där även om man inte hörs på flera månader än tio falska som ringer stup i kvarten och snacka skit..

Jag älskar mina nära och kära, jag vet var jag har dom och vad det är för typ av människor.


with love. C

Val

Valet var ditt. Vi hann aldrig prata om det, eller du vill inte. Du valde, rätt upp och ner. Vi pratade inte om saken, ingen kompromiss, lyssnade inte på bådas sidor, vi gick på din vilja, dina val, dina regler. Ditt tyckte kom först och gick först. "Hej här är jag. Vi gör detta." Om det va tur annars va det gilla läget, det går över eller gör något annat.
Kunde vi pratat om saken?
Du kunde åtminstonde ha lyssnat på mig, viljat prata om det. Vissat att det hade någon betydelse för dig. Att jag i dina ögon, din värld, hade något litet värde... Nu är det inte ömsesidigt och tro mig, det va inte det då, inte nu och kommer helt klart inte bli. Allt tar slut nu och jag sålar bland mina vänner, behåller dom bästa, som ställer upp, finns där oavsett om det kommer 15 samtal om dagen eller inga. Jag behåller dom bästa och släpper resten.

with love. C

dör

Det blev en tidigt dag igår och en sen natt. Mår väl ungefär som ett ruttet äpple får jag väl erkänna. Lite kluven, fundersam och dör lite långtsamt inomborde varje dag. men vi biter ihop och klarar det, som vanligt? Alternativen är få så det är att gilla läget.  Fokuserar på något annat och tar upp vardagen normalt igen. Vi gör som vi alltid brukar göra? Fast undra om det är inte tar priset lite. Nej får nog diska nu.

with love. C

saknad

Jag saknar dig, vill att det ska vara som det va en gång, ömsedigt från båda håll. Du sov här, höll om mig, ville prata med mig, ville träffa mig. En gång i tiden så saknade du mig, vafan hände sen? Jag vill ha dig, tycker så fruktansvärt mycket om dig men jag fixar inte det här. Jag kan inte ha det såhär. Inte ett förhållande till där alkoholen tar så stor plats, det går inte. Inte med någon som tycks visa så lite intresse. Nej nej, inte en gång till. Visst jag tycker om dig men halllå ja, inte så att du är värd att få mig att gå igenom ett sånt förhållande till. I wont do it.
Jag kan inte beskriva dig, det finns inga ord som räcker till.
Med dig är allt annorlunda. Det är något speciellet över dig, något som gör att vi dras till varandra hela tiden.
Utan dig är allt så konstigt.
Jag saknar dig...

with love. C

hand i hand

Hand i hand fixar vi detta.. Bara det att det är inte hand i hand, det är bara jag, helt solo.
Miljoner tankar i huvudet.. runt runt runt runt. När ska det lätta? När kommer det klarna för det här går inte. Men som sagt, jag fixar det.. På något sätt, det kommer ta tid det kommer va tufft, det kommer bli en lång resa med en lång läkprosses efter men det går. Jag kämpar på och tänker inte direkt visa hur jävla jobbigt det är eller hur knäckt jag är.
Att det värker i kroppen, att ångesten tar över och allt blir jobbigt.
Jag blir sängliggandes, tar mig upp när allt är okey. Det känns bara som att det inte kommer bli okey, världen kan inte stanna upp och det kommer jag inte se till heller. Kan jag få känna så bara, en liten stund? Jag vet med mig att jag måste fortsätta, måste kämpa i denna förvirringen. Det ska jag, och hade det inte varit för min lillkille så nog fan hade allt fått stanna upp en vecka..Jag kämpar på och hoppas jag ser slutet snart..


with love. C


Ånger.

Börjar känna ånger nu. Det känns fel även om det är rätt så känns det så jävla fel och nu kommer allt att vara upp och nere.. Hela kroppen säger emot, då måste det vara fel? Det kan omöjligt vara rätt då, eller? Är jag helt ute och cyklar? Kaos, bara kaos. Överallt.
Får seriöst ta tag i det här.. Kan omöjligt vara hälsosamt.


you make me smile
your the one that picks me up when im down
and when a kiss you the world freezes.

mah

Jag har nog åkt på svininfluensan, tycker jag får fan inget annat än svin efter mig.

trött & kall

Skulle kunna lägga mig i sängen och sova tills imorgon. Hade varit great och ha lite sovmorgon imorgon men det kan jag bara helt glömma. Dock är jag ledig från hästarna imorgon och kan nog återhämta lite krafter. ^^
Dock blir det ett bad, ett väldigt varmt bad när grabben har lagt sig. :P Även försökta fixa lite här hemma hoppas det finns ork bara. Just nu vill jag inget hellre än att krypa ner i ett varmt skönt bad och sen rätt in i säng och sova.
Visst i helvete, måste packa lite för imorgon, jisses. Nej nu ska jag leta upp min man och sen ska vi mysa. :)


with love. C

söndag

Det känns som albins feber har försvunnit. :) Skönt att det, hoppas det håller i sig också. :p Han är sitt vanliga pigga jag igen vilket betyder att sängen är min ikväll, bara min och gärna redan nu för jisses vad trött jag är. En "powernap" hade inte skadat, helst inte i ett par timmar, jisses så sliten man är. Har i alla fall ett par dagar nästa vecka att försöka återhämta mig får väl hoppas att det går och är fullt möjligt.
Skulle behöva ta tag i mitt hem, kanske efter jag har sovit och varit hos hästarna?
Ett varm bad när grabben har lagt sig också? :P

with love. C

Sömn..

Oh vad jag börjar känna att alla mina timmar som jag förlorade i somn inatt börjar göra sig lite påminda. Även dom jag inte fick möjlighet att återhämta idag. :(
Känner mig en aning trött och sliten och likt förbannat sitter jag uppe..? Hmm.. Kvalitetstid med mig själv eller försöker varva ner och vara mig själv en stund?
Trött som ett svin är jag i alla fall. :) Vilket betyder att jag hoppas på en lugn natt med mycket sömn, från bådas håll vilket vi behöver.
Tog tempen innan han somna och den har gått ner och det är positivt han hade inte direkt några svårigheter med att somna heller så vi hoppas på en bättre nattt helt klart. Det ser ljust ut men ropa inte hej förrän du är över bäcken. ;)
Umgås ett tag till och sen sängen kanske?

with love. C

idiot

Nej men om vi skulle gå i kloster? x) Haha, hade varit något va? :P Tror inte det är min grej direkt. Däremot har jag fått nog av alla idioter som säger en sak men som inte kan stå för det, som sviker, fittar sig och bara är allmänt irriterande. Nej tack, räcker med sånt. Skiter det är tjej eller kille. Orkar inte.
Har annat för mig som är en aning viktigare faktiskt.
Nej men det ska väl gå. :P Orkar inte direkt skriva något.. haha, mest raslös och tycker grabben kan vakna så jag kan fixa hästarna och sen hålla kväll och bara va hemma.


with love. C

feber

Haft en dåligt natt då Albin har vaknat flera gånger och illvrålat. Så imorse la vi oss i min säng och försökte sova lite, vilket vi lyckades med men när han sen vakna så skrek han. Lite gnällig så det blev en temp 38,6. "/ Inte konstigt det har varit som det har när lillkillen har varit dålig. I alla fall, hans morfar satte upp hoppegungan, inget avanserat men just idag va den nog inte så värst kul. Moster kom på snabbt besök och med alvedon så vi hoppas att det kan hjälpa lite. Nu sover han igen och jag hoppas att alvedonen kan ha lite effekt.
Fick fixat så jag kunde ta hästarna i alla fall.. Pappa kunde ta han så jag fick det gjort och det va ju bra. :)

with love. C

helgen då va

Jahaja.. Sängen kanske? Lillkillen sover inte, och har hållt på så ett tag men jag ger mig inte, sova ska han.. Så här kan vi inte ha det så vi får väl se om han kan sova i min säng annars blir det rätt in i hans säng för denna människan måste sova.. vill inget annat än att lägga mig i sängen, utan några problem och bara somna. Klockan är rätt mycket också.
Annars? Sitter och citerar hipp hipp med bea över msn. Haha, redan har hon insett eller så har jag tjatat mig till det. ;D
Imorgon kommer min far hit och monterar albins hoppegunga sen ska vi mest troligt ta oss till hästarna och sen hålla kväll. Måste städa och ta ett långt, härligt bad imorgon, bara för att jag kan och för att det är skönt :D
Annars händer det inte mycket i helgen, ev till hästarna med en polare på söndag, ta det lugnt fixa lite i hemmet och bara njuta av livet för på måndag taggar vi till max va? ;)
Sängen kanske..

with love. C

pricken över i:et

Far åt helvete med dig! Vill aldrig mer se dig.

Men va fan.

Självklart ska det vara oflyt. Mamma skulle passat albin idag och jag skulle cyklat till hästarna. Va cykeln färdig? Nej. Va mamma frisk? Självklart inte. Syrran skulle passat med iochmed att cyklen inte va klar och hon va trött så ville jag inte belasta henne så vi gick dit och hem. Men innan vi kom iväg så ringer min styvmorsa och frågar om hon ska köra mig men ingen tycks fatta att jag går men efter lite tid förstod hon. Sen ringer syrran när vi va på väg hem, kolla läget å så. Vad händer utanför sönnarslöv? Jodå, min styvmorsa kör och möter mig, frågar om jag vill ha skjuts hem Nej åter igen. Det fanns mat hos dom, nej tack. Hon kör och vänder, frågar ännu en gång.
Vad är det med folk, förstår dom inte eller hör dom inte vad jag säger?
Kommer hem, då ringer pappa och frågar om jag är hemma.. Hallåja vad tror folk? Att det tar två timmar mellan kvidinge o klippan? Fram och tillbaka ja.
Vad händ nu då? Jodå, då skriver min mamma att hon ska jobba på måndag, vad hon tydligen inte kom ihåg va att jag skulle till doktorn nästa vecka.. Nej nej då har hon tackat ja till jobb nästa vecka.. Men grattis.. "har feber o höll på med bla bla bla".. Jahaja.. Tack för den televerket..

with love. C

det får gå

Har jag nu tagit mig på detta så ska jag fan fixa det också. Med eller utan hjälp så. Det ska gå eller rättare sagt det får gå, det finns ingen annan utväg ur detta. Jag sa ja, men jag visste inte det skulle se ut såhär då.. Jag gör det för vår skulle älskling.

with love. C

Sssch...

... tror jag har blivit kär igen.. på nytt, helt underbart. :D Men ssch.. det är en hemlighet...

Stark

Oh vad jag önskar att jag kunde vara lika stark som jag ber dig vara.. Att jag för en gång skulle va stark som dig, även om jag är det så känner jag mig inte som det. Känner mig mer svag, vill inget annat än att bara ligga i min säng och lyssna på musik. Låta dagarna passera med ord som det ordnar sig. Det känns inte som det kommer göra det.. Vi biter ihop och ler, det är vi bäst på.

with love. C

i wish

du förlät mina fel o tog bort den onda slöjan
för när alla andra svek, var det du som stod kvar
berättade för mig hur värdefull jag var
du är stjärnan som föll, ifrån himlen ner till jorden
utan dig vore jag bara en av miljoner
...
håll hårt i min hand när änglarna faller
säg ingenting bara håll mig i handen
du är det finaste jag vet

Vilken förlämpling.

Någon som hade en teori om att min smeknamn Cädiz. Anledning till att jag stavar det med Z är tydligen för att jag är en dansbands flicka.. Mer än jag visste. Dock vet jag att det inte är så och att det är min systers fel, haha. Hon som gav mig smeknamnet och en gång i tiden hata jag det, har även Cäddi också men Cädiz blev det på gymnasiet och det sitter kvar, haha. Då va jag inte ens dansbands idiot, inte för att jag är det nu inte heller anser jag mig ha en speciel musik jag lyssnar på för det är inte genre jag gå på utan något annat.. Men jo tjena vi kör på den teorin. ;)
Nu vakna grabben så läge att dra.

with love. C

Sliten

Hur länge ska min son sova idag då? Hans mamma har en tid att passa och hade nog uppskattat lite mer action än vad han visar nu, visst är han söt när han sover men jag uppskattar lite mer när han är vaken, däremot får jag möjlighet att göra saker när han sover. :p Alltid positivt.
Dock vaknade han inatt och va vaken ett tag vilket kanske är så att han tar igen sig nu? :P Han somnade om och sov gott, sen att jag hade hoppats på sovmorgon är en helt annan sak men säng tidigt inatt.. Love it. :D Eller jag hoppas på det. :p
Mamma kommer imorgon så då ska ett och annat fixat, tror jag kan be henne om hjälp. :) Samtidigt som jag ber en gammal vän om en stor hjälpande hand och hoppas det går. :) Tråkigt nog är vännen sjuk idag, men fan vad jag ber en bön om att det går.

Känner av lite att min energi är lite låg, om det sen är för att jag inte sov mycket inatt eller för att jag äter som en kratta är en bra fråga. Ska ta ett litet snack med min far också, får inte glömma det men han är inte hemma när jag lämnar albin så då får jag hoppas han är det när jag ska hämta han men nu ska jag byta kläder och kolla läget med klimpen. :)

with love. C

packa?

Ehm.. Skulle nog ta och packa lite? Grabben ska iväg till sin moster idag och jag ska dra med en polare till hästarna. ^^ En del att göra, både hemma och stallet. Tja rent allmänt kanske.. Aja veckan lider mot slut och nästa vecka blir en utmaning men det får går, precis som allting annat. :P Det ska gå, finns inga alternativ.
En dag i tag tror jag, känns bäst så. Vi tar allt sakta och en dag i taget. Blir bäst så.
Packa kanske?

with love. C

Say goodbye to my heart tonight

Maah.. Så grundlurad jag känner mig, en aning blåögd kanske? Några som stod mig näraa, som jag trodde jag kunde lita på och gissa om jag sket i det blå skåpet där. En aning va? För en liten stund sen kläcker den ur sig något som hände för ett tag sen. Samtidigt som jag har lust att fråga den andra så känner jag lite som att är det lönt att dra upp det för att det var ett tag sen? Jag vill inte va den som drar upp sånt jävla som drar upp sånt jävla skit. Det klär inte mig, det är inte jag.
Fuck detta va.. Fuck it ordentligen & Say goodbye to my heart tonight.


With love. C

hästliv

Jag saknar mitt hästliv. Friheten och kände i närheten av min häst, tankarna som klarna i all dimma när jag red. Allt blev så klarare på något sätt. Jag fick en helt annan harmoni i kroppen, ett lugn som jag inte tidigare upplevet.
Jag saknar det, så att det gör ont i kroppen. Jag vill inget annat än att älska ett sånt djur och veta att det bara är mitt och ingen annans. Ingen som bestämmer sig eller så över det.
Men okey, det får vänta men jag är taggad. Jag ska nå mina drömmar, blod, svett och tårar för jag ska dit. I know I can do it and so I will.

with love. C

Tipp topp :D

Har haft en tipp topp dag nu såhär efteråt. :P Hade mamma på besök, fixade hästarna, lämnade in räcern, bjöd mor på mat, snackade lite med favoriten och sen den bästa. :D Skratta så jag höll på att dö ungefär. ;D I miss that. ^^,
Drömt mig bort bland hästar och träd idag. Saknar den biten i mitt liv känner jag, känner även att jag är lite less på att nöta samma håler hela tiden, med andra ord.. Jag vill bort från håler och komma till något nytt. :) Ny miljö, nytt hem, nya ställen, en påbörjan till något fantastiskt. I miss it and want i back.
Tog lite nya bilder idag, både på mig och min grabb som BTW är vaken, haha. Med lite tur så kanske vi kan få rätt vi vissa saker inatt och jag får sova läääänge. ^^ Ska till hästarna imorgon med Carro, vilket blir rätt chill då jag har möjlighet att klippa hovskägget på den ena i alla fall plus klipp lite här, borsta lite där och det är dom i behov av.. Tro mig. x) Nej nu ska jag kötta in bilder på datan och fb.


With love. C

sugen sugen sugen

Har sånt fruktansvärt sug efter egen häst. Vill bara ha en, en egen, jag kan göra precis vad jag vill, hur jag vill, ingen som ifrågasätter eller säger gör så här, gör si, gör så. Nej örk, en egen. Bara min min min min. :D Som jag kan hänga o klänga på. Som jag känner innantill och ut.
JAG VILL!!!

Men en sak i taget känns det som. Vill få ordning o reda på det jag har framför mig just nu... Fast man kan alltid drömma. :P

with love. C

Natten då va

Somnade tidigt, runt elva vilket hyfsat tidigt för att vara mig. Vaknade av albin och trodde klocka va åtta men nej då, halv tre ungefär.. Gick upp, fixade flask och kröp till sängs igen och gick sova till nio, rätt okey men är fruktansvärt trött och seg idag så det är omänskligt. Vaknde dessutom i natt och frös, vaknde imorse och va åt helvete för varm, tyckte jag.. Tog tempen och det va väl som den skulle, inget feber i alla fal.. Bytade till en tröja som inte va lika varm och en timme senare frös jag något så jävulskt. Nu är det som det brukar förtuom att jag är trött men mamma kommer hit och passar albin så jag kan fixa hästarna i lugn o ro. Därefter hämtar hon mig så hämtar vi cykel så jag kanske kan slippa gå vissa gånger till hästarna, kan också hända att vi lämnar in den idag, vi får se. Jag lovade henne middag idag i alla fall. :P Kommer känna mig väldigt lat som inte går till hästarna men jag får försöka lägga mig tidigare o se till att han inte vaknar på nätterna men nu kommer snart mamma så jag bör nog byta om?

with love C

inte som det skulle

Min dag blev inte riktigt som planerad men jag gick i alla fall en mil idag. ;D Skills, oh yes. :D Imorgon är det möjligt att min mor tittar hit och tar min lilla grabb så jag kan fixa ordentligt hos hästarna plus att det går nog lite fortare att ta sig dit också, självklart ska jag gå. :D Hoppas att det går lite bättre för mig imorgon, eller det ska gå bättre för nu har jag gett mig fan på det här! Wish me good luck chuck. ;D Funderar på att fixa hem min mp3 som min bror lånade av mig en gång i tiden, frågan är bara när och hur? Hade varit tipp topp att ha den när man går till hästarna då lillkillen har en förmåga att somna, både vägen dit och hem. Nog kul att gå där som en annan invalid helt själv med vrooom som ljud. x) Är jag inte jättesliten ikväll så blir det en ordentligt koll och räkning på ekonomin och sen försöka kolla upp lite saker. Hoppas det går som jag vill.. with love. C

what a feeling

Det pendlar upp och ner men jisses säger jag bara, jag tror jag är kär.. Ska man tolka det som positivt eller? Tål att tänkas på. >_<
Så fort han tittar på mig blir jag varm i kroppen, pulsen ökar och varje gång jag hör ditt namn så ler jag. Med dig känns allt så bra.
Varje gång du rör mig får jag gåshud och rysningar i kroppen, du får mig att må bra. Att höra din röst får mig att längta lite mer.. Att bara få träffa dig fem minuter kan göra min dag. Du har en omedveten charm och fick mig på fall direkt. Jag vet inte vad det är men det är något som gör att jag dras till dig hela tiden.

with love. C

Planen

Knappt sovit något inatt och det både märks och känns. Min plan med Albin gick inte som jag trodde eller så får jag helt enkelt testa att inte sova med musik eller prata i telefon efter att han har lagt sig. Så vi ger det lite försök till för visst fan ska det gå. :P Bara jag som blir lite irriterad stundvis och kanske väcker han så. x) Mindra bra och stabilt..
Just nu ligger han mer eller mindre över hela mina gamla data, haha. Jävla tur den är kass men han roar sig med den så, snart dax att ge han lite gröt och hoppas han kanske vill sova sen? För övrigt ringde gyn mig, fick tid nästa vecka, suck men det får gå helt enkelt. Som där finns andra alternativ..  Ska fixa mat till gossen.

with love. C

Bad night?

Jisses vilket dåligt humör jag är på.. Från ingenstans kom det.
Känner mig irriterad, stressaas och allmänt trött på hästarna för att jag är där ofta, dåliga tider och gubbfan är otacksam! WOHO.. Mega kul att ta sig dit då varje jävla dag och dom bryr sig inte ens för fem jävla öre om vare sig sina hästar eller deras hund och det är så dåligt stil! För va fan ska man då med djur till om man inte bryr sig eller kan ta hand om dom? Far åt helvete med det!! Så fruktansvärt lack på det. Ska försöka ta mig dit tidigt känner jag.. Försöka så gott jag kan denna veckan, må hända jag behöver vara ledig beroende på beskedet jag får imorgon.
Kan också vara det som gör mig stressad och upprörd.. Jag vet inte vad som händer, när, hur eller hur det kommer bli den dagen.. Mest troligt som det ser ut nu så får jag antingen dra dit med albin o nån mer eller så blir det helt själv.. Oboy va kul...
Känner mig frustrerad över att jag kan MYCKET MÖJLIGT ha blivit lurat igen och det kommer jag inte palla. Vet inte vart vi står, hur, varför, när osv.. Min fd ska vi inte ens gå in på för där är jag vääääldigt nära bristningsgränsen och jag fullständigt kommer älska när jag kan be han fara o flyga och jag slipper han.. Inga sms, inga samtal, inga jävla jobbiga diskutioner som inte kommer någonstans eller där man drar upp samma sak sjutton gånger om gånger femton och likt förbannad förstår han inte!!
Stör mig på människor som beter dig oansvarigt, pinsamt, svinet och jävligt oärliga. Fixar inte det eller som tror sig känna någon och där är personen sig eller så.
Kanske också mår dåligt i mig själv, pressar mig för mycket, har ett jävla liv runt omkring mig, folk som håller på dig och som gör att jag har go lust att nita den ena efter den andra. Listan kan bli lång och helt klart inte läge att dra upp den här. x)

Jag får helt enkelt sluta tänka på framtiden, ta en stund i taget och har drömmar och planer men när jag sen kommer dit så tar jag det då för det är mår jag bara dåligt över och pressar mig ännu mer och som det är just nu så har jag för mycket på mig och imorgon så börjar jag på nytt, ska försöka ändra på lite saker hos mig. Dels för att det inte funkar att ha det såhär och för att jag måste, jag pallar helt enkelt inte med att vara sån. Jag orkar inte analysera allt. Det tar knäcken och är totalt onödigt. Det är inte så att jag analyserar lite utan jag över analyserar allting. Det blir som små molekyler ungefär, förstår ni då? All spänning och allt hemlighetsfullt försvinner. Överintelligent gjort av mig.. Woho vågen.

Pratade med min mamma för en stund sen och fick sinne i luren, blir pisst off. Första gången det blir sådär också. Jisses, jag börjar bli vuxen, inte helt okey, haha. x) I alla fall, så hon bara "ja det känns så, livet är orättvist." Men nej inte i mitt perspektivt för här får allt man gör konsekvenser, bra som dåliga. Så nej, livet är inte orättvist, man kan inte påverka allt men det man gör får konsekvenser och det är dom som är "orättvisen". Enligt mig, men det är en teori som funkar för mig. Sen min förra förhållande blev jag en aning djup. Rent ut sagt, en filosofapa. x)
Nej nu är jag lite lugnar så kanske ska sova.. Gyn ringer om fem timmar.. Jippi-key-yay mother fucker.

with love. C

RSS 2.0