Sliten mamma

Åkte in halv nio till barnakuten med grabben för han va rosslig i halsen. Lämnar sjukhuset halv ett i säng lagom till ett. Mer än körd idag. -.-
Grabben har då lyckats få krupp. :/ Mindre skoj så vi suck it up och hoppas det blir bra.


Vilken vecka.

Det har varit full rulle hela veckan. Ja, Herrejävlar vad slut min kropp är.

Körskolan måndag, uppkörning på tisdagen som firades med en tur till familia och passa även barn, onsdag och torsdag har det varit flytt och packning av lådor, full kaos. Fredag va det även lite packning men även en tur till återvinningen och en hel del tid i bilen. Samt bio och god mat med familjen. Idag blev det lite flyttstädning och en jävla massa mil och strul. Klockan är kvar över tolv och jag har varit trött sen tio. Så sängen kallar va, stallet imorgon och jag ska nog va så duktigt och cykla dit.

Lämnade Albin hos mormor i helgen då det bl.a. var bio ( war Horse, utan tvekan sevärd) med mat och jag skulle hjälpa min vän med flytt. Men tro inte alls att det blev tidigt i säng och sova länge. Nej då, la mig ett och gick upp halv tio. En kvart senare satt jag i bilen påväg till återvinning mm. Sängen nu och vettiga saker imorgon, tjingeling.


Woopa woopa

Barnet är på dagis och dom två första maskinerna tvätt är igång. Nu sitter jag i en bil med en lagom dos av övertrötthet och ska till stallet för att mocka där och sen hej å hå för flytthjälps kvinnan är igång för tre gången i rad kanske? Och då har helgen inte ens börjat. Vi hörs och störs, tjingeling.


Full rulle

Inte lätt att va trött och hållt igång hela dagen med 30 min powernapp. Sen att kvällen spenderas men grymma tösen blir inte sämre eller att bästa boyen hör av sig lite titt som tätt. :) Make My Day and they did. Glömmer då inte bort mitt lilla hjärta (som snart inte är så lite) som gör min dag, hela tiden. Även vid trots och skrik. Men det kanske är sängen va? Ev frukost på tingsgatan med lite tvätt å städ på åbyplan för att sen packa lite på tingsgatan och hämta barn på dagis och chip chop, hästarna också å allt annat jävla som jag BARA måste imorgon, utan att tveka. Natti natti


Snart premiärtur

Har vilat lite då mitt huvud nästan har kunnat explodera och snart är det upp och röja lite. Ska låta grabben få sova en timme i alla fall, innan vi klär oss för att cykla till pappa där jag sen ska låna bilen och hämta Albins bilstol. Tillbaka till pappa och packa in barn och lilla syster (om inte hon redan är packat sen tidigare) så blir det familia för att fira mitt körkort med en glass och sen mot stallet. :)

Sa jag att jag är über lycklig idag? :D min dag är verkligen toppen! :) Inget kan toppa det här, och knappast veckan heller. Bio på fredag och ska låna bil för att lämna Albin hos mormor så jag hjälp en vän att flytta. Gah, me <3 körkort!


10.30

Jag har körkort!!:D helvete vad nervös jag var innan och som jag böla när jag hörde jag va godkänd. :) All press och nervositet försvann och idag är jag lycklig!! :)

Blir en premiär tur till stallet om jag inte lånar bil och åker till familia. :)


Möjligtvis ADHD

Jag och en kompis brukar skoja runder lite med adhd just för att i hennes papper står det möjligtvis adhd. ADHD har även kommit på tal vad de gäller barn och delar av våran släkt.
Hon har även märkt lite på min förmåga att irritera mig och när jag går igång på riktigt, jag har även berättar lite. Men i alla fall, idag dök det åter upp och just av den anledningen att det på min sida dök upp bilder på Albin där någon bl.a. skrev att dom var barnvakt åt Albin. För det första så är man inte barnvakt för att man vill träffa sitt barnbarn ( jag är så van vid att han är med i min planering och allt jag gör så barnvakt är det sista jag tänker på det, dessutom om jag skulle behöva barnvakt så fråga jag någon i närheten där jag bor så jag lätt kan hämta osv och fan inte ut åt Östra Ljungby, pucko!) för det andra så är Albin hos sin farfar då hans pappa är för osäker för att ha han själv (fortfarande inte barnvakt åt mig, så lägg ner när du har noll koll och sluta uttryck dig så jävla klumpigt!!). Alltså, Albin är inte där ute för att jag behöver hämta krafter utan för att farfar vill träffa han och ja, pga hans pappa, (mer om den typ nämner jag inte här) och inte för att jag vill det.

Har jag haft han varje dag i 1 1/2 år och tagit strider jag inte ens behövt ta men gjort för Albins skull och för jag ska slippa höra det är mitt fel när det inte är det så nog fan skulle jag klara av att ha han varje dag. Så vad det något mer du vill din (so far) barnlösa typ som äter middag flera gånger i veckan hos sin morsa och har noll koll på allt runt omkring? Sköt ditt egna jävla liv istället!

Maaah, ja utan tvekan tror jag att det möjligtvis finns ADHD i min kropp också, latjo! -.-

Morsning korsning al à sängen nu.


Vilka skills

Det var ju pulkåkning som stod på schemat idag med moster och moffes fru. :) Så vi mötes upp runt halv elva och gick till backen. Albin åkte en gång och va sådär road. Hans moster åkte fler gånger, moffes fru en gång och jag försökte mig på två gånger. Första gången (även första turen med pulkan) åker jag käpp rätt snett och på något sätt pucklar till pulka så in i helvete. Andra gången trillar jag av och drar sida i snön, (mindre skönt) sen gav jag upp. Men där satt vi och hade det mysigt med varm choklad och härligt väder.

Tog sen en härligt runt med moffes fru och alla deras fem hundar rätt ut i skogen med barn och barnvagn i oplogad terräng. Fint som snus ( kanske inte) men riktigt härligt när man va hemma med ömma fötter och ett å annat skav på foten, haha. :P
Det blev även middag och hjälp med hästarna hos moffe. Ingen är gladare och tacksammare än jag. :)
Och pricken över i:et för dagen var härligt flum med ett ex/ väldigt god vän/ min bästa vän när vi va tillsammans för en sådär 7 år sen. :) Nu blir det sängen för imorgon är det al à hästdag med Carro och jag längtar redan. :) Ska även lämna Albin (tryggt) hos en god vän till mig som jag trivs som fisken i vattnet med.
Nej sängen fröken Nilsson, du har varit trött i snart två timmar.


Ett stor gillas va

Har precis lämnat gangstern på dagis och promenaden dit va sådär kul.. Isigt på både vägar och trottoaren och va det inte det så va det snödrivor. Fruktansvärt kul. Glad är jag för att jag lät cykeln va hemma.

Nu ska vi hem och vända i dörren och möjligtvis byta skor sen rätt ner till körskolan.


Road och vaken

Va kul detta är... Vaknade han sex idag. Ingen är gladare än jag och just nu vill jag enbart somna om men det går inte.. Suck.

Ska få äran att gå upp till dagis för jag sätter mig jävlar i det inte på cykel med barn idag, inte med tanke på vägen/gatorna såg ut när jag la mig igår. :/ Urk.

Behöver få hem min bilstol, hur ska det gå?

Och så ska jag köra på körskolan idag, hur ska det gå och hur jäääävla kul kommer det va?!? Mahaba.. Jag vill nog ligga i min säng idag och bara va hemma. :/


Vaken och utvilad

Första gången på väldigt väldigt länge som jag vaknar och är utvilad och det känns alle tiders, faktiskt.

Kom i säng runt 22 och vaknade 6, vet inte om det var av mig själv eller för grabben gjorde lite ljud för sig men gissar på att det var av sig själv.

Halleda va skönt. Jag säger det att jag vaknar heller tidigt av mig själv än att höra klockan ringa 7 och känna att man vill snooza och höra av sig till dagis att han inte kommer (dock aldrig gjort det, men ibland känns det så).


Tlött..

Ingen bra dag idag. Jag har varit trött från jag gick tills jag kom hem från stallet. Ja herre jävlar va trött jag är! Vill lägga mig i sängen och sova, oh ja det ska jag alldeles strax göra också och skönt ska det blir.

Hoppas jag får sova själv hela natten utan att grabben vaknar och vill sova i min säng men jag misstänker att det beror på tänderna. :/ Lite jobbigt men vi gillar läget och hoppas det går över snart.

Annars har jag hängt med Bea, köpt pulka till Albin och varit i stallet. Tog en liten promenad i vädret, härligt och fint men snön gjorde mig blind lite men riktigt härligt väder. Nu blir det sängen för denna damen för att gå upp tidigt och komma iväg till dagis imorgon då det ska promeneras dit med en väninna som har barn på samma avdelning som mig. :)


Äntligen snö

Tog min son och en väninna samt hennes son då med ut i snön för att få leka lite innan han skulle iväg till sin farfar och sen satt jag där, helt själv, typ.

Gick hem en lilla Bea för att lämna busskort och tjilla. Sen skulle hon och Stoffe iväg så jag gick hem och då hörde Anneth av sig och så hängde jag med henne och handla sen satt jag hemma hos dom och runt fyra tog vi stallet. Sällskap är aldrig fel. Sen blev klockan härligt slaget 18,00 och då kom den älskade grabben hem. :)

Klockan börjar bli mycket och snart blir det sängen. Härlig sliten och hoppas lite på att få sova själv men ja, vi får se.

 


Hem ljuva hem

Jadå då har vi äntligen landat i vårt kära älskade hem. :) Gick hemifrån runt tolv och var hemma halv tio. Det blev lite senare än trott men sånt händer ibland när man har för trevligt. :)

Vi gick hem till en bekant till oss (ett år äldre än mig och 6 mån mellan barnen, helt perfekt). Barnen lekt hur fint som helst med varandra och går verkligen hur fint som helst ihop. Går även på samma dagis så det ska bli kul att se hur dom kommer va mot varandra där. :)

Gud så skönt och helt fantastiskt att barnen går så bra ihop och även så gör vi mammor. :)
Först va jag lite tveksam till hur barnen skulle funka tillsammans men efter den jobbiga biten var pase så gick det kanon. Albin till och med somnade till en film med en flaska välling. Dock vaknade han (mest troligt) av kramper i magen. :( Jag gissar på att det är från fläskpannkakan hos grannen igår men ja, då vet vi det. :( Stackars barn men det verkar som det har försvunnit nu och skönt är väl det.

Tja, nu ska jag slappa lite i soffan innan det blir sängen för mig. :) Albin ska träffa farfar imorgon mellan 12-18 så vi får väl se vad jag ska göra medan han är iväg.


Nu Äre kväll.

Såja, nu har jag landat i sängen efter en fullspäckad dag och det hade varit en riktigt bra dag. :)
Blev lite besvikna när vi skulle rida och såg att hela skogen va belagd med is och vi blev tvungna att rida på ängen.
Vilket i sig visade sig vara den roligaste gången idag.

Där fanns två små hinder som vi hoppade lite och bollade lite fram och tillbaka om vi skulle bygga fler, vilket vi gjorde. Små men det funkade okey för oss.

Min väns häst rev eller slog i hinderna medans min antingen hoppade eller hoppade stegrandes. Dock gick det bättre på slutet. Hon flippade inte efter hinderna och gick riktigt fint. Det är även också första hästen jag hoppar med någorlunda teknik och jag tyckte faktiskt det gick bra. :)

Jag blir mer och mer kär i den hästen och skulle så gärna vilja ha henne.

 


Yäääh

Ibland är wordfued kul :P

 


Effektiv?

Inget dagis idag men ändå är jag uppe så jäkla tidigt. Som pricken över i:et också så har jag vaknar tre gånger inatt, sovit fruktansvärt dåligt också.
Det hör dock inte hit för idag ska jag röja som bara den. Eller tja, inte jättemycket men soporna ska ut (även återvinningen), mat ska lagas, dammsugaren ska ut, badrummet ska fixa (för det är det enda rummet som blev kvar sist), kläder ska packas för dagen samt hjälm, inte jättemycket direkt men allt ska vara klart på tre timmar. God morgon ungefär. För sen är det hästar som gäller och när jag är hemma igen så är det rätt in i duschen och sen tjingeling folk, typ. Så nej, dags att börja dagen.


Historia

Kör lite allmänbildning såhär på kvällskvisten eller tja, Klippans historia. Jupp, im from natzi Klippan. -.- (skämt å sido)

 


Tagga

Ja då taggar vi morgondagen. ;) Upp och förbereda kvällsmaten (hemmagjord lasange). Kl 10 bär det iväg för att först fixa till hos mina hästar och sen vidare för att rida i 2 timmar. :) Tillbaka för att sedan ta mina hästar och sen rätt hem för folk kommer på middag, gillas stort. :)


Åh fyfan

Vaknade med huvudvärk. -.- Kul ju. Framförallt när jag vet att jag måste cykla direkt från dagis till stallet idag. -.- I blåst. Fyfan. Tröttsamt och kallt för att inte då nämna hur min huvudvärk kommer påverkas av detta.


Nytt rekord på gång?

Herregud. Fröken Nilsson ligger i sängen 22.25 inte illa för att vara mig inte. ;) trött som en grej och haft en dag men full gas. Åka hit och dit. Prata här prata där. Planera sett, jiddra där. Lösa här lösa där.

Ja men jävel vad matt jag är. En dag imorgon med. För att inte prata om fredag. Stor kok på morgon, min hästar + rida, hemma halv fyra - fyra. Suck och stånk. Säng nu och resten sen. Natti people.


Varför varför ska jag behöva ta dina fighter?!

För mig börjar det bli uppenbart vem som anser att dina och Albins relation är viktigt och det är knappast du. Detta är andra gången jag tar dina fighter med DITT umgänge med din son och ER relation.
Just för att slippa hör att jag hindrar dig från att träffa han när det är du som inte kan ha han pga att ingen kan hjälpa dig. Nehe? Jag har ingen skyldighet och ändå får jag skit!! Fan ta dig!

Kan du inte ta ansvar för dina egna missar eller? Ska du ha allt serverat och nån annan ska behöva ordna det till dig för att du inte kan?! Kom igen du blir 28! Dags att växa upp, framförallt när du har barn.
En sak ska du va klart för dig och det är att jag gör fan inte detta för din skull eller för att jag ska var ledig utan för Albins skull. Han ska kunna ha en relation med dig och för att han ska kunna träffa sin farfar!

"Du är fan inte sen med att skryta men när det gäller att ta sitt ansvar så är du tamejfan först med undanflykter".


Lycka! :)

Min älskade vän som svek mig och begav sig till utlandet för en veckas semester är nu tillbaka!! :D ren lycka!
Hon är inte hemma än, sitter just nu i Värnamo och käkar och vill dö så trött hon är (ja han också ofc). Jag lider med dom.
Vara hemma men ändå inte. Kan tänka mig att man blir tröttare också ju närmare man är kommer sitt hem. Usch, lite nojig blev jag nu igen. Först när dom åkte från Sverige, och sen till Sverige och nu från Stockholm till Skåne och båda är trötta. :/ Blä. Tänker på er båda två.


Dagens i-landsproblem.

Var fan är min bästa pincett?!? -.- I detta huset är det inte ovanligt att saker försvinner.. Är det inte fjärrkontrollen så är det nycklar, är det inte nycklar så är det pincett eller kanske till och med ett förråd...


Blö

Går man upp tidigare så får man ut med av dagen. Vilket är självklart men krävs det inte då att man väljer själv när man vill gå upp?! Vaknade automatiskt av mig själv 6.20 ingen höjdare. Vill bara sova till i alla fall sju men det är ju dumt. -.-

Well, uppåt nu då. Väcka barn och kläder. Leka lite samt frukost och sen är det dagis för han och stall för mig. -.- brr..


Kärlek, inte helt fel de Duu

Alla behöver vi älska och älskas.

 


Mys i stallet..

... Och en å annan mumsbit

 


Mysigt

Ligger i en renbäddad säng and im in heaven!


Jag har en plan.

Det är ju såhär att jag hjälper ett äldre par med sina hästar och jag har tröttnat lite på att cykla dit med barn och allt så jag funderar nu på att cykla dit och fixa allt som ska och sen försöka ta mig dit på kvällen antingen med barn eller utan så cyklar jag eller så hör jag med någon som kanske kan köra.


R

När allt man behöver är en gnutta kärlek <3

 


Vad är det för idioter

Sprang upp för att kolla hur det stod till på vinden. Jodå, då visades sig att idioten som stal mitt förråd har satt lås på det. Alltså vafan är det för stil?! Mest troligt pga att jag satte upp en lapp så tog han det och jag har så go lust att klippa upp hans lås och sätta in mina saker men så jävla lågt tänker jag inte sjunka. Det blir till att kontakta hyresvärden igen för att mest troligt hamna hos vaktmästaren. Suck..


Melodifestivalen, redan?

Antingen är det vuxenpoäng eller så blir melodifestivalen sämre för varje år som går. Alternativt, det har aldrig varit något för mig.
Jag mår illa så fort jag börjar höra att melodifestivalen ska börja igen. Första tanken; åh nej, redan? Ska man lägga sig tidigt och bara sova?

Jag glömmer aldrig för 7 år sen när jag tog sömntablett nån gång under detta melodifestival-yra och sov igenom hela skiten på mitt rum (som var ovanför tvrummet). Vaknade en gång för att gå på toa och somnade lika fort igen.
Så befriande det kändes för jag är av den kvaliteten att jag orkar verkligen inte med det.


Fräsch

Har ni sett HMs nya reklam? Den med David Beckham. Ser inte han äckligt fräsch ut för sin ålder?


Jo men nu räcker det

Jag fick ju något slag i huvudet och tänkte ge en fd en chans vilket jag nu inser är fett dåligt gjort av mig.
Somliga spår försvinner aldrig och nu har jag nog fan lärt mig en läxa och det vore ju självaste fan om jag inte har fattat och insett.

Tröttsamma lögande idiot. Kamma dig med en granat och glöm inte tacka för kaffet på vägen ut.


My man to be

Shiet, jag har äntligen hittat min man! <3 utmanaren Peter på gladiatorerna. Haha, über lame. Första kvällen jag hittar på det från början. Första kvällen det inte finns något bättre på tvn.
Tänka sig att det va då jag skulle hitta min man. ;) 25+ är inte så jäkla illa. ;) Är
nästan där själv ;)


Lite duktig i alla fall

Fick en rejäl twist i huvudet. Jag fick för mig att rya och verkligen sortera. Sluta hamstra och slänga allt sånt som hängt med sen man flytta hemifrån för 2,5 år sen som sett och tänkt att det kan va bra att ha eller det kommer jag kanske använda senare. Nu inser jag att det som inte har använts sen jag flytta (även långt innan dess) inte kommer bli använt och jag orkar inte med massa skit i mitt hem. Väck med möget.
Det räcker och blir över med att jag måste ha det jag vill förvara i förråd i mitt hem. -.-

Bestämde mig också för att organisera lite bland panten. 2 pappåsar och ett skåp (lätt blott minst 1 påse till) som är fullt. Vad som skrämmer mig lite är att den ena påsen är full av burkar för majoriteten är energiburkar, haha. Sen är det väl på ett år så då är det kanske inte så farligt, eller? :P

Lite sliten men har badrum och hans rum kvar. Sorteringen får va tills han har lagt sig annars kommer det bara bli bråk mellan oss och det är jag väl mindre sugen på.


Top gear

Har ni sett Top Gear nån gång? Det är ett bilprogram med tre (knasiga) brittiska manliga programledare som gör bilar till något fruktansvärt kul.

En regler är det nån/flera bilar som provkörs, en kändis som kör ett lop på tid och hamnar på en list och sen brukar dom göra något kul. Idag skulle dom tex riva hus men maskinerna dom fick funka inte (enligt dom) så då blev det tre maskiner från militären. Vem går loss så knasigt? :P Nån gång tog dom sån fin dyr bil och körde någonstans i världen och så skulle dom övernatta i dessa bilar med tight om utrymme och parkera då vid en Vattendamn. Haha, super kul är det. :P


Wild n crazy

Min väninna är på andra sidan jordklotet och jag flippar som jag vet inte vad. Igår åkte den fina kärleksfulla lappen upp och då kändes det som någon/några hade bolmat i trappuppgången och sånt kan reta mig. Vart fan än hänsynen till dom som kan ha astma? Nej, Bea kom hem. Im going wild and crazy without you.


Man får va arg.

Spenderade nästan hela dagen med min fd. Han sov i min säng medans jag diska och städa lite. Tog en powernapp innan albin skulle hem från dagis och hej å ivaj till stallet.

Snackade lite drömmar och körde en sväng till gyllsjö och kollade lite hus/gårdar. En trevligt behagligt runda. :) Sånt jag gillar, åka bil/köra bil. Åka långt och bars njuts se vart man kommer och vad man kan se. :)

Nu är jag ner bäddad i soffan och titta på allt för min syster. Har sett den en gång innan och jag fullständigt älskar den. Den får mig bl.a. att tänka på mina egna systrar. <3

Ska även egna tid och min återvinning som ska ut och lappar som ska upp! :@ Det är krig och jag är butter!! -.-
Det är riktigt jobbigt om det är något av dom artiga grannarna som kan ha gjort det, haha tja men ja, rätt ska va rätt och det som vederbörande har gjort är fel. Jag får lova att va arg för det!! :@


Morgondagen kommer bestå av städning, promenad och härligt umgänge med min fantastiska son som även han har sina crazy dagar. ;)

 


Det här med att gå uoo

Att gå upp på morgonen är inte riktigt min grej eller så är det så att när jag la mig så va det inte det lättaste att somna.
För ovanlighetens skull så va jag faktiskt i sängen reda klockan tio vilket va skönt men sen somna jag nog inte förrän halv elva.
Klockan ringde sju, blev snoozad till halv åtta och sen fick jag verkligen dra mig upp och suget på att somna om är nästan större än tanken på att det är dagis.
Nu är vi uppe och halvt igång så det är lika bra att dra igång allt. Vi har -10 grader ut, lagom skönt och nästan bikiniväder.


Enkelt är ingen sport.

Jag ringde ang mitt förråd som det blev "vandeliserat" (låser klipptes upp och någon satte saker i det).
Så jag tar fram kontraktet och ringer nr som det står där och hör en lagom irriterande röst som säger nr är ändrat och ger mig då siffror.
Jag går in på hemsidan och ser flera nr (tänker tyst för mig själv, skjut mig). Funderar och kolla vilket jag ska ringa. Hittar nr till en växel och sitter och väntar i dryga min invänta på någon mupp ska svara på andra sidan. Och jodå, jag fick svar och skulle ringa skadeservic istället(? Vill minnas det är samma man anmäler hos). Lägger på, ringt annat nr hamnar då hos en ansvarig i, här och häpna, STOCKHOLM(?!?! WTF gick snett där.). Berättar problemet, hon knappar och ställer frågor och vi lägger på. 5 min senare ringer vaktmästaren mig och jag berättar problemet för 3:e gången. Får svaret att han ska kolla upp det och höra av sig senare idag. Jag undrar vad jag ska göra och han ska kolla annars är det en polisanmälan som ska göras.

Ett tag efter samtalet sitter jag i tankar och funderar då. En polisanmäla, på vad? Någon förstörde mitt lås till mitt förråd som stod tomt och satte in sina grejer där. Okej. Vad ska polisen göra? Lär dom ens lägga ner tid på det? Hade jag gjort det? Enligt lag ja men hur fan går man vidare där? Ehöm lönt? Bara säg att jag får kasta ut skiten så kommer jag sätt lapp på förrådet sen, tro mig.

Vafan, jag vill bara ha mitt förråd igen. Få veta att jag kan erövra det igen utan problem. Ev slänga upp en arg lapp i hissen och trapphus för så gör man bara inte. Lite som att din bil stod på gatan så då kan jag prov köra lite.. Ehm, ja men så gör vi i dagens samhälle. Greeeeat!!


RSS 2.0