saer

Aaaah!! Helt sär är allting just nu och inte fanns känns det som det blir bättre när min pojkvän håller på att göra allting tio gånger värre typ. Just nu känns som jag verken vet ut eller in. Och inget verkar bli bättre. Tisdag idag och man kan väl säga att där är en del dagar kvar av vecka. Vad jag vet så är min man på jobb imorgon vilket betyder själv hemma ochspela musik. <3 Underbart. På torsdag blir det helsingborg för att fixa med papper och sen får vi se. Ev träffa bea, och har jag tur är det några saker jag kan avsluta och reda upp.. Om jag har tur, vilket känns sådär just nu.

Känner av huvudvärken nu så jag skiter i detta o nördar mig istället


tjingeling

duktiga jag.

Då va nästan alla dagens sysslor fixade. :p har tvätten och bädda sängen kvar och min "älskade" kläkammare. Fick lagat mat också så snart får jag väl ta tag i disken, woho. Därefter är det tvätt - bädda säng och sen BARA kläkammaren kvar. Mitt i allt detta ska jag ta en dusch och landa rak lång i sängen. Känner mig mega trött och har en halsbränna som heter duga. :(

Pratade med min far innan. (: Goda nyheter i alla fall. Tur är väl det när allt annat känns sär. Farmor åker hem imorgon och va enligt pappa, mycket bätte än för två dagar sedan så det är skönt att det går framåt. Annars? kort och gott, det känns bajs men det löser sig väl snart. Det sa han som sket i vasken i alla fall. "/

Haha och nu höra jag hur fläkten låter värre än fan. xD GRATULERAR. Precis vad jag behöver. Doktor Stoffelito fick konstaterat mycket damm och glap i vad jag fatta det som, startaknappsmaniken. Men vad vet jag, jag är ingen datavetare.

Nej nu kallar disken, "/


tjingeling

Städ, städ, städ

Måndag vad det då, ny vecka, nya tag och nya uppdrag att göra.
Ska in till helsingborg på torsdag för att fixa mina papper till f-kassan och imorgon bär det av till kvidinge för att umgås med fetto och hjälpa henne att skriva cv, och ev blir det kvidinge i helgen också, om hon vill ha sällskap förstås. :p
Idag va planen att jag skulle städa i sovrummet, rensa på en bänk i storarummet och fixa till klädkammaren som ser för jävligt ut, ut med soporna, diska, tvätta samt också sortera tvätten sen när den är klar. Det va min plan, några av mina uppdrag idag är uppdrag har skulle ha gjort i veckor så jag va en aning tveksam till att det skulle bli gjort idag MEN hör och häpna, sovrummet ska jag dra av lakan och bädda rent sen är det färdigt, storarummet är också klart och snart börjar jag med tvätten, soporna är slängde så det börjar arta sig lite. :p Mitt nästa steg är tvätten och bädda rent. ^^ Knappt stolt över mig för att jag har fått tummarna ur röven till att göra lite saker i alla fall. :p Men dagen är lång och min man är inte hemma än på ett par timmar och det känns skönt för då kan jag göra vad jag har sagt att jag ska göra. :P


nej, nu kallar tvätten.


tjingeling


Jajamensan.

Då sitter man hos fetto. ;d Och bara sitter. Datan min låter inte riktigt som den ska. Surrar och bara låter allmänt konstigt. Någonstans mellan en dammsugare, bi och en skiva som har hängt upp sig. Borde höra med stoffe om han vet vad som skulle kunna va fel på den. "/ Skulle den gå sönder så är det bye bye data för inte fan lär det bli någon ny, på ett bra tag. "/ Tyvärr.. :( Funderar på att börja spara till en x) Men får väl se hur många århundra det kommer ta för mig.  Men vi får se vad som händer o sker i framtiden. Håller mina tummar och hoppas på det bästa.



tjingeling

dilemma..

Någonstans på vägen blev det fel. Vet inte var men det gick jävligt fel. Hur jag än vänder och vrider på det så blir det antingen dåligt eller värre. Antingen bo med min mor som jag flyttade ifrån av en anledning och just nu skulle jag dock inte sätta min fot under samma tak som henne, på länge. Hon ska tamejfan inte ha rätt antående det här! Inte en chans, vilket då återstår här. Vilket inte nu känns så jävla bra utan mer nonchalerande och respektlöst. Tänker inte ställa upp på hans krav, inte en chans. Och saker och ting som va självklara för fyra månader sen är inte lika självklara längre. Fick bevisat igår var jag står hos han. Tröttsamt. Vad som är mest tröttsamt är att höra hennes tjat och han skrik. Hur jävla otacksam hon verkar men tur att hon har två till som hon kan vänta sig till. Jag stänger mina öron och ignorerar det nu.

Jag orkar inte sitta i mellan, total vägrar sen ser dom inte heller att jag kommer i mellan. Inte hur passa jäävla dåligt jag mår av det. Fyfan. Trött på detta nu.

Nej nu ska jag ta på mig lite kläder och gå ut med hundarna.


tjingeling


Lycklig..

Satt häromdagen och kollade bilder på min mobil och hittade några för två-tre år sedan, var på en jag skrattade och så verkligen ut att må bra. Riktigt trivas med livet, var på en bild är tagen för cirkus ett ½ år sedan. Vad hade jag för ett ½ år sedan som jag inte har nu? Vad fan är det som är skillanden egentligen.
Kanske är det så enkelt att det har blivit för mycket för mig med allt som har hänt runt omkring med dom senaste 4 månaderna. Jag tänker för mycket på saker runt omkring, som jag egentligen inte kan göra något åt och skulle jag sen göra det så inte fan blir det uppskattat. Känns som allt har gått en aning för långt. Jag blir klämde mellan saker som inte har ett enda skit med mig att göra. Och frågan är bara hur länge jag ska orka.. Och hur jävla bra är det att må som jag gör i mitt tillstånd.
Antingen för jag börja ignorera sånt som jag inte orkar ta eller så får jag helt enkelt söka hjälpa för såhär kan jag nog fan inte ha det längre..

Nej, kasta sig i sängen med en film, men först på toa för att kissa, borsta tänderna.


tjingeling

trötter

Jajamensan då har tisdagen försvunnit och mötet i stan var helt okey. Inte jättekul men alltid något man kunde lära sig. Fick även träffat Toft och Bea en lite stund idag. :) Läget här hemma är väl lite si o så. Ungefär. Vet inte riktigt hur jag känner angående något längre. Lite tomt, men kanske blir bättre på torsdag så Bea och jag ska shoppa lite. :p Kolla kläder till mig och käka något götte på familia. ;D så Naaaajs det ska bli i alla fall. Ska kanske kasta mig i soffan med en valp och glo top gear och sen rätt i sängen och sova. Knappt trött. Men har man varit uppe sen åtta kan man inte förvänta sig allt för mycket. x) 

Nej top gear och kolla lite kläder..

tjingeling

bajs bajs bajs

jävla helvetes skit.
vila i frid tequila. :´(

Först kolbra för knappt två veckor sedan och nu Tequila. :( Jävla helvetes röv!!





Vila i frid

2010-01-30 - 2010-03-16

älskade lilla tösen.


tack för det televerket...

Min värld har börjat rasa.. Kollade runder på nätet, för nöjets skull. Kolla och ser om min mans klubb hade hemsida, vilket jag fick ett snabbt svar på. Klart dom hade, o dum som jag va gick jag in o kollade. Vilket jag ångrar, självklart fanns det bild ute på han. Och herregud, säger jag bara. Vet inte om jag ska skratta, gråta eller slita av mig mitt hår.. Bea röstade för skratta. Vilket jag gjorde, och har fortfarande inte släppt det än. xD Tack för det televerket.

Imorgon är det möte i stan, mindre kul. Ska fixa bild jag kan ta med mig som är betydelsefull för mig. Annars bajs på mötet som är mellan 14-16. Men Toft räddar min dag och hämtar mig när han har slutat jobba så jag är hemma lite tidigare än om jag hade tagit bussen. Tack för det televerket.

Fick samtal från pappa, farmor har blivit operetad och allt va borta. Skönt. Och hon va på bättringvägs i alla fall. :) Skönt att höra. Mer info om henne får jag så fort pappa vet något. Men skönt att allt gick bra, dock vet dom inte vad det är för något men det ska bli kul att få veta. (: Skönt att hon är bättre än när hon åkte in. :)  Tack för det televerket.

Bea va här en sväng innan idag. Trevligt att träffa henne och skönt att hon är hemma igen. :) Så jag kan träffa henne och umgås med henne som vanligt. :) Tack för att du finns och lyssnar och alltid finns där. Du har stor plats i mitt liv ska du veta. :) Tack för det televerket.

Siris förlossning som jag har varit lite orolig för gick bra. :) Sju små barn, alla svarta dock några med lite vitt på. Men allt gick bra och inget hände. :) Tack för det televerket.

Men nu ska jag in i duschen så att jag slipper det imorgon innan mitt mötet.. :@  Vill inte, vill inte, vill inte. Orkar inte sitta i två timmar och lyssna på någon när man sitter och får träsmak i röv o rygg och hela kroppen, men duschen nu. Tack för det televerket!!!

Sleden söndag

Sleden jävla söndag. Kan det bli tråkigare? Känner mig en aning hungrig med vet inte vad jag ske ge mig på att äta bara. Makroner känns ganska gått men man ska orka gå ut i köket och göra det med.
Hela diskbänk är mer eller mindre full med porslin. Mannen i huset fick snällt diska efter sig (4 dagar sen sist). Det va enbart hans disk då jag diskar efter mig, i allafall så skrapade han ihop 16 glas och fyra tallrikar, 16 GLAS!! Hur lyckas med förbruka så mycket glas på så få dagar? Han är man och jag kommer antagligen aldrig få reda på varför heller.

I alla fall så fick jag tvätten fixat, eller ja han hjälpte till lite då jag fick passa hund som ev kunde dra igång en förlossning men vill inte påstå att det har hänt något än  men kvällen är ung och det lär säkert hända något inatt. Det kan jag ge mig fan på. Skulle dammsugat i sovrummet men pga hunden så blev det inte för att jag inte vill stressa upp henne. Så vi skjuter upp det till en annan dag vetja. ;) Brukar va ganska duktig med det. x)

För övrigt ligger min man nu och snarkar.. Hunden ligger och tar upp hela golvet i sovrummet och om cirkus 40 min är det ponnyakuten på tv. Jag har dessutom fått dille på barbafamiljen. x) Gamla godingar. ;)

Har sagt att jag ska till kvidinge imorgon för att läman min bok och låna ny bok är som vanligt, försenad. x) Efter det så kommer nog Bea följa med mig till klippan för att kolla valpar, vad jag precis kom på va att jag måste till åstorp imorgon också.. KNAPPT tråkigt. Samt att jag måste ringa Toft senast imorgon, vi får väl se hur det går på den biten. Dessutom måste jag komma på en grej jag ska ta med till mötet på tisdag i stan och det är minsann inget lätt att komma på.

Nej nu ska jag kolla min mejl och se om ronny har bokat mötet med mig då allt har börjar klabba lite med han.

tjingeling

scones

Mhmm.. Då sitter man uppe och väntar på lite scones och checkar läget lite på nätet. Min man är där han brukar vara när det är helg, på klubben alltså. Vet inte om jag ska hurra eller gråta men jag hoppas på lite scones. ;D Bea den bajsen har bosatt sig i skara i två veckor och beräknas komma hem imorgon (dvs lördag) eller på söndag. Lite segt har det varit utan henne men med lite tur kommer hon kanske hitta några gånger nästa vecka. :p Dels för att kolla valpar och hjälpa till med siris förlossning så det är najs. :P men nu blir det scones och tv-spel med min mor nu.


tjingeling

RSS 2.0